Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Trygt, gennemsigtigt, og lige til. Nu har jeg handlet met myskin i mere eller mindre grad siden 2020 og jeg har aldrig en finger at sætte på noget som helst. En enkelt gang oplevede jeg at have best... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte en pakke fredag og fik den allerede lørdag – altid lynhurtig levering fra myskin.dk! Har handlet her flere gange og har aldrig haft problemer. DAO hjemmelevering er super praktisk, og som med... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg havde bestilt to forskellige produkter fra deres hjemmeside, en Oil balm, og en Gel cleanser. pakken kom i tide (1-2 dage) men jeg havde modtaget to af den samme gel cleanser stedet for... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været fast kunde hos my-skin igennem et par år og det har altid været ubeklageligt! Fantastisk stort udvalg af produkter, hurtig levering og altid vedlagt en masse små prøver. Min absolut go-t... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de produits de beauté
  2. Magasin de cosmétiques
  3. Clinique dermatologique

Écrit par l'entreprise

Dansk webshop med stort udvalg af populære koreanske hudplejeprodukter der er yderst effektive og velegnet til alle hudtyper og forskellige behov. 🌟 Prismatch i DK 🕓 1-3 dages levering 🚚 Fri fragt over 399 kr 🎁 Gratis gave over 499 kr

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 60 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

God og hurtigt,

God og hurtigt,

Elsker hjemmesiden de har alt,

28 juin 2025

Hej My,

Tusind tak for din besked, det glæder os at høre, at du er tilfreds med os og vores hjemmeside!

Det betyder meget for os at kunne yde en god service til vores kunder og at i er glade & tilfredse. Vi glæder os til, at ku få lov til at hjælpe dig igen i fremtiden! 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er meget tilfreds med servicen

Jeg er meget tilfreds med servicen!
Det var dejligt, at indholdet i kurven blev gemt, selv når jeg forlod siden for at overveje og undersøge andre virksomheders tilbud. Priserne på nogle produkter var lavere end hos andre sælgere. Jeg blev også glad for gaven – en solcreme. Jeg købte koreansk hudpleje, og alle produkterne er af fantastisk kvalitet.

Det ville være rart, hvis der var en beskrivelse af, hvordan man bruger produkterne og hvilke andre produkter, de kan kombineres med, så man ikke behøver at forlade siden for at læse om det andre steder.
Hurtigt levering
Jeg kan helt sikkert anbefale andre at handle her!

21 juin 2025

Hej Victoria,

Tusind tak for din besked, det glæder os at høre, at du er tilfreds med os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og pålidelig…

Hurtig levering og pålidelig hjemmeside. Gode produkter til gode priser. Anbefaling herfra

13 juin 2025

Hej Rose,

Tusind tak for din besked, det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores os!

God firma med gode

En virksomhed med gode produkter :)

14 juin 2025

Hej Joanna,

Tusind tak for din besked, det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores os og vores produkter!

Top sevice

Hurtigt larvering.

7 juin 2025

Hej Kristina,

Rigtig god handel

Rigtig god handel, super godt produkt, hurtigt ekspedition og levering.
All stars
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 juin 2025

Hej Benedikte,

Det kommer hurtigt.

Det kommer hurtigt.

7 juin 2025

Hej,

Tusind tak for din besked, det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastiske produkter og LYNhurtig…

Fantastiske produkter og LYNhurtig levering! Så mega nice!

22 mai 2025

Hej Mathilde,

De sendte varen hurtigt

De sendte varen hurtigt

15 mai 2025

Hej Frida,

Tusind tak for din besked, det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores levering.

Great and fast service!

25 avril 2025

Hej Pablo,

Thank you so much for your message! We are delighted to hear that you are satisfied with us!

It means a lot to us to be able to provide great service to our customers. We look forward to helping you again in the future! 😊

Best regards, Laura

Fem stjerner

Gode produkter, gode priser og hurtig levering 👍🏼

29 avril 2025

Hej Hannah,

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid hurtig levering af varer med gode…

Altid hurtig levering af varer med gode priser!

18 avril 2025

Sendt var meget hurtig 😍🥰

16 avril 2025

Hej Thanyalak,

Fantastik udvalg

Fantastik udvalg. God webshop, man kan navigere i. Og styr på leveringen.❤️

5 avril 2025

Hej Laila,

Tusind tak for din besked, det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores wepshop og levering.

Great website for Korean skincare

A good variety of Korean skincare products, sometimes on discount also.
Delivered in time and always the package comes with some samples.

10 avril 2025

Hej Luciana,

Best regards, Laura

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte hjemmelevering

Bestilte hjemmelevering, men endte alligevel med at få hent selv levering... Så jeg betalte 30 kroner ekstra for ingenting.

5 avril 2025

Hej Sebastian,

Tak for din anmeldelse – og undskyld for, at din ordre ikke blev leveret som ønsket med hjemmelevering. Det er selvfølgelig frustrerende at betale ekstra for en service, man ikke får.

Hvis du har mulighed for at sende os en mail på kontakt@myskin.dk med ordrenummeret, så vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere og finde en løsning med det samme. Uden en reference kan vi desværre ikke se, hvad der helt præcist er sket i dit tilfælde – om der f.eks. har været et mislykket leveringsforsøg – men uanset hvad, så vil vi gøre vores bedste for at rette op på det.

hurtig levering og prøver

Altid hurtig levering, og er altid så glad for de små samples man får med

17 mars 2025

Hej Magdalene,

Tusind tak for din besked, det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores samples og hurtige levering.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus