Naamplaatjehond Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb al aantal honden plaatjes hier besteld. Super goede service, snel ik huis. Plaatjes zijn goed stevig. Gravering heel duidelijk. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super goed geregeld. Zelf een foutje gemaakt in het telefoonnummer probleem lag niet bij de organisatie/winkel, maar bij mij zelf. Wel gemaild over hoe ik dit zelf zou kunnen oplossen. Het antwo... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Na twee weken wachten op naamplaatjes voor onze hond, nog niks! Geen reactie op mail aan klantenservice. Wilde bellen en zie tot mijn verbazing dat het bedrijf in USA is gevestigd. Vandaar de erg late... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

UPDATE: Ze hebben mij een mail gestuurd dat ze mijn order terug betalen zodra ik deze review verwijder. Gekkenwerk! Bestelling niet ontvangen. Zeer slechte klantenservice. Het enige wat ze antwo... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

29 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Het naamplaatje is super

Het naamplaatje is super. Soliede en van goede kwaliteit. Maar voordat deze opgestuurd was vond ik wel erg lang duren. Zeker twee weken voordat het pakje in de brievenbus lag.

25 novembre 2024

Product wordt niet geleverd

Op de website wordt vermeld dat de levertijd 3 tot 5 werkdagen bedraagt. We zijn inmiddels 14 dagen verder en niets ontvangen. Ik verwacht er ook niets meer van. Bestel hier niet!

28 octobre 2024

Levertijd is waardeloos

Levertijd is waardeloos. Besteld 15 oktober, nog niet binnen. Als je ze mailt, krijg je een antwoord dat ze daar geen invloed op hebben. Ik heb al 3x geld terug gevraagd, maar ze zeggen geduld hebben. Pas na 8 november willen ze evt mijn geld terugstorten. Ik baal ervan, ik heb m'n pup al en moet snel op zoek naar iets anders.

30 octobre 2024

niet bestellen

Ik heb een plaatje besteld maar nog steeds niet ontvangen. Wel reacties dat er vertragingen zijn enz. Maar denk dat ik mijn geld kwijt ben. Lijkt ook reactie te geven via een vertaling

16 septembre 2024

Slechte ervaring

Op 07-08 jl. hebben wij voor €23,67 een naamplaatje voor onze hond besteld.

08-08 ontvingen wij een orderbevestiging.

Op de internetsite wordt gecommuniceerd dat de levering binnen enkele dagen zal plaatsvinden.

20-08 (!) zonden wij een bericht dat we nog niets ontvangen hadden.

21-08 kregen wij reactie. We kregen excuses, doch men had de post bij ons in de buurt niet in de hand…! We moesten geduld hebben tot 29 augustus. Daarna zou het kosteloos nogmaals verstuurd worden. Dat is 22 dagen na bestelling…!!!

Maar die tijd hebben wij niet, dit i.v.m. onze vakantie. Onze hond gaat uit logeren en dient de juiste (tijdelijke) adresgegevens te dragen.

25-08 namen we weer per mail contact op. Hebben onomwonden uitgelegd dat we het plaatje uiterlijk 28-08 in bezit dienen te hebben.

Wat een moeite toch allemaal voor een naamplaatje!

26-08 ontvingen wij reactie. Een domme en niet klantgerichte 'copy-paste' van hun eerste reactie. Zo ongeïnteresseerd, zo onnadenkend.

Maar ook goedkoop om de Post te duiden als oorzaak.

Wat een amateuristisch bedrijf is dit. Totaal niet klantgericht.

Resumé.
Wij adviseren iedereen géén zaken te doen met dit bedrijf.

Wel kunnen wij het volgende beslist aanraden.

Ga naar een PETS PLACE winkel die een graveerapparaat heeft.

Bel wel even of de betreffende winkel een dergelijk apparaat heeft. Zo niet, dan kunnen zij informeren welke winkel in de omgeving er wel één heeft.

In ons geval was dat Heerhugowaard. Maar in onze regio staat er ook één in Alkmaar (de Mare).

Binnen 10 minuten hadden wij een prachtig gegraveerd plaatje. In vele kleuren en modellen te koop. Tweezijdig te graveren. Per kant max. 4 regels.

En het allermooiste, de kosten zijn all-in €12,90. Dat is de helft van de prijs!

Dat is klantgericht!

26 août 2024

Helaas een product besteld

Helaas een product besteld, maar nooit ontvangen. Er wordt uitgelegd dat de levering langer zou duren, maar verwacht niet dat ik het naamplaatje nog ga ontvangen na 3 weken wachten.

25 août 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Alles goed gekomen!

Ik ben erg tevreden met de naamplaatjes, ze zijn erg mooi en van goede kwaliteit. De levering duurde wat langer als verwacht, maar uiteindelijk is het goed gekomen.
Naamplaatje reageerde snel en correct op mijn mails over de levering.
Goede service.

14 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Nieuw naamplaatje voor onze hond…

Nieuw naamplaatje voor onze hond besteld. Heel makkelijk uit te zoeken en aan te geven wat erop moet staan. Bezorging duurde alleen wel heel stuk langer dan verwacht, maar de klantenservice heeft ons netjes te woord (mail) gestaan.
Blij met het naamplaatje!!

10 juillet 2024

Mooi hondenplaatje voor Loeka

We hebben een mooi hondenplaatje besteld voor onze Loeka. Wij, en ook Loeka, vinden het echt een sieraad aan zijn halsband! Ook verliep het contact met de klantenservice erg goed met behulpzame antwoorden en afhandeling. Kortom, blije klant en blije hond!

11 juillet 2024

Prachtige hondenpenning

Prachtige hondenpenning. Heel blij mee. Het duurde een dag of zes voordat ik hem binnen had. Toen ik daar vragen over had kreeg ik direct en vriendelijk antwoord. Volgende keer bestel ik weer bij dit bedrijf.

9 juillet 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus