Ik heb al aantal honden plaatjes hier besteld. Super goede service, snel ik huis. Plaatjes zijn goed stevig. Gravering heel duidelijk. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader!!
Lisez les avis des autres
Super goed geregeld. Zelf een foutje gemaakt in het telefoonnummer probleem lag niet bij de organisatie/winkel, maar bij mij zelf. Wel gemaild over hoe ik dit zelf zou kunnen oplossen. Het antwo... Voir plus
Na twee weken wachten op naamplaatjes voor onze hond, nog niks! Geen reactie op mail aan klantenservice. Wilde bellen en zie tot mijn verbazing dat het bedrijf in USA is gevestigd. Vandaar de erg late... Voir plus
UPDATE: Ze hebben mij een mail gestuurd dat ze mijn order terug betalen zodra ik deze review verwijder. Gekkenwerk! Bestelling niet ontvangen. Zeer slechte klantenservice. Het enige wat ze antwo... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Het zijn mooie naamplaatjes van een…
Het zijn mooie naamplaatjes van een goede kwaliteit. Door de kerstdagen duurde de bezorging wat langer, vragen hierover werden meteen beantwoord per mail. Goede service!
Zeer teleurgesteld in deze firma
Zeer teleurgesteld in deze firma. Penning besteld met bijpassende clip. Hier besteld net omwille van deze sterke clip. Onze vorige penning van ander bedrijf was na een week al verdwenen door het krakkemikkige ringetje. Wat krijg ik gisteren in de brievenbus? Penning met ringetje… gemaild om te zeggen dat mijn clip er niet bij zit in deze werd direct terug betaald. Nogmaals gemaild om te zeggen dat ik liever de clip nog nagestuurd krijg, maar deze ochtend een mail terug dat dit niet mogelijk is. Raar want is wel nog te bestellen….Jammer van het geld maar deze penning zal met dit ringetje ook zo verdwenen zijn, aangezien hij zwaar is en het ringetje dit niet gaat houden. Op zoek naar een ander bedrijf die wel alles netjes verstuurd. En dan niet vanuit Zwitserland. Dit werd trouwens ook niet aangegeven bij de bestelling. Ons pakje was hierdoor te laat voor onder de kerstboom.
De bestelling liet door de drukte van…
De bestelling liet door de drukte van kerst nogal op zich wachten. Het contact vanuit het bedrijf was echt super. Er werd regelmatig contact gelegd met mij en dat was erg prettig. De bestelling ziet er super uit.
Delivery was what I expected and the…
Delivery was what I expected and the product is just what I was looking for. And also the aftersales was a very nice experience. Great company to deal with.
Mooie tags!
Mooie tags! Ontwerpen op de website is eenvoudig, de communicatie helder en snel. Ik realiseerde mij niet dat de verzending wat langer duurde ivm verzending uit het buitenland. Na een berichtje aan de klantenservice was ik snel gerustgesteld.
Zilveren prachtig, gouden zonde van het geld
Wij hebben vorig jaar twee naamplaatjes besteld. Een zilveren, die ziet er nog prima uit en een goudkleurig. Die is aan vervanging toe, omdat deze als heel snel zijn kleur verloor. Ik zou dus geen gouden meer bestellen.
Duidelijke site, mooi product
De website werkt erg duidelijk. Ik verwachtte dat het plaatsje er met een paar dagen zou zijn, maar het duurde wat langer. Toen ik mailde had ik snel een antwoord. Blijkbaar komen de bestellingen uit het buitenland. De volgende dag was het plaatje alsnog binnen de aangegeven tijd binnen en het zag er perfect uit!
Super goede service
Super goede service. Medewerkers zijn erg vriendelijk en goed te bereiken. Website is duidelijk en bestelling voldoet aan de verwachting die je krijgt op de site. Het Naamplaatje dat ik voor mijn hond heb besteld is goed en duidelijk leesbaar.
Goede service en snelle reactie bij…
Goede service en snelle reactie bij navraag! Het naamplaatje is heel mooi geworden en onze Bobby ziet er goed mee uit!
Penning
Helemaal blij met penning voor onze aanwinst. Op mijn vraag over de datum van de levering werd ook vlot gereageerd.
Mooie naamplaatje duidelijk gegraveerd…
Mooie naamplaatje duidelijk gegraveerd en goede kwaliteit.
Snelle klantenservice bij vragen.
Quick delivery, beautiful tag
Quick delivery, beautiful tag, will order again, because sadly we lost the tag already in the first week using it.
Exactly delivered what we ordered…
Exactly delivered what we ordered (delivery to NL). Solid and nice quality tag for our dog. We had to wait a little bit longer due to delivery from CH.
Asking for an update they responded via email fast and freindly. Happy dog!
Goed product ziet er mooi uit
Het duurde een beetje lang (1week) want we hadden een loge en waren bang dat de hond zou ontsnappen zonder naamplaatje. We dachten dat het plaatje er snel zou zijn. Ondanks dat werd er zeer vriendelijk gereageerd door de servicedienst. En een zeer mooi product en daar zijn we blij mee. Uiteindelijk kwam het toch goed.
duurt eeuwig.. als het ooit nog komt.
Ik had haast dus viel ik voor de claim 'binnen 24 uur verzonden'. Wat niet werd vermeld is dat het plaatje van de andere kant van de wereld moet komen.....
Mooie plaatjes en zeer goed leesbaar
Mooie plaatjes en zeer goed leesbaar, prijs kwaliteit
Heel erg blij, de hondjes ook!
Heel erg blij met de twee naamplaatjes, zeer mooie kwaliteit en heel netjes gegraveerd. Mijn hondjes dragen ze altijd en het blijft mooi! Ik heb de ronde goudkleurige.
Nooit product gehad ook geen geld…
Nooit product gehad ook geen geld terug, ze reageren gewoon niet niet meer op mails. Weg 23euro :( wat een oplichters niks kopen hier dus!
Mooier dan ik dacht, super blij mee
Keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Het naamplaatje is van hoge kwaliteit. Ik ben er ontzettend blij mee. Het staat haar beeldig
Prima plek om je dog-tag te maken
Prima plek om je dog-tag te laten maken! Vriendelijke klantenservice. Houd rekening met langere levertijd dan je gewend bent in NL. Het pakket kwam uit Zwitserland, maar was goed verpakt