Nagilooh Avis

4,8

Dit product doet niks onder voor de bekende merken. Heb zelf een hoody en een trainingsbroek. Prima kwaliteit en zit heerlijk.

Ik heb onlangs een shirt en broekje van Nagilooh gekocht en ben zeer tevreden. De kwaliteit is uitstekend: het materiaal voelt heerlijk aan en er zijn geen vervelende naden die irriteren tijdens het d... Voir plus

Ik heb onlangs twee sweaters gekocht bij Nagilooh en ik ben ontzettend tevreden. De sweaters zitten heerlijk, hebben een geweldige pasvorm en de kwaliteit is fantastisch. Het merk heeft duidelijk oog... Voir plus

2 t-shirt van Nagilooh gekocht, je merkt gelijk dat je kwaliteit koopt, de shirts worden regelmatig gedragen en blijven na diverse malen gewassen te hebben gewoon goed. Kwaliteit is echt super! Verder... Voir plus

1. Magasin de vêtements
  2. Magasin de vêtements pour hommes
  3. Magasin de vêtements et d'articles de plein air
  4. Magasin de vêtements de sport

NAGILOOH® staat voor het supporten van jouw ideale lifestyle met kleding van hoogwaardige kwaliteit.

4,8

Demande des avis aux clients

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Voor de tennis met het competitie team…

Voor de tennis met het competitie team hebben wij de blauwe nagilooh truien aangeschaft! Wat een top aankoop. Het hele team is er blij mee en zelfs na alle keren wassen ivm sporten nog steeds hele mooie kwaliteit.

23 novembre 2023

Nagilooh zwemshort

Via de site een zwemshort besteld. Deze kwam netjes verpakt binnen en ook nog eens super snel geleverd. De short zat als gegoten en tijdens de vakantie zou je hem niet weer uit willen trekken, zo lekker zit die.

1 juin 2024

Kwaliteit

De t shirts en truien zijn van goede kwaliteit, ze zitten lekker en vervagen niet na het wassen, ook kregen we het snel binnen

22 octobre 2024

Nog steeds top na 2 jaar dragen!

Heb de kleding ondertussen 2 jaar en draag het regelmatig. Hoodie, broek en t-shirt blijven goed. Geen gebruikssporen, ook niet na de al vele wasbeurten. Kwaliteit is echt super! Verder zit het erg lekker en is het dus heerlijk om te dragen.

22 octobre 2024

Tevreden klant

Twee zwembroeken en een t-shirt besteld bij nagilooh zit een goede stretch in de zwembroeken waardoor ze echt heerlijk zitten! Super tevreden met de service had het snel in huis!

Top kwaliteit van Nagilooh

Top kwaliteit van Nagilooh. Zowel een t-shirt als een sweater en allebei zijn ze nog als nieuw (en inmiddels toch al zo’n 1,5 jaar of langer oud). Dat in combinatie met een snelle levering en de klantgerichte service van Mike en Sam maakt het een topproduct.

Goede kwaliteit hoody

Ik heb een zeer mooie hoody en bijpassende joggers van Nagilooh. Het is van hele goede kwaliteit en gaat al een lange tijd mee. Heeft een mooie pasvorm en zit enorm lekker.

Erg tevreden

Mijn bestelling kwam netjes ingepakt aan. Daarnaast merkte ik met openen dat de kleding items van goede kwaliteit waren. Ik ben erg blij met mijn bestelling en ik heb veel draagplezier.

Top materiaal

Top materiaal. Heel goede kwaliteit en vooral gaaf merk. Ik heb een trui en trainingsbroek, Ideaal om voor of na het sporten te dragen. Echt een aanrader!