Väldigt snabb service och återkoppling. Beställde varor i tisdags morgon idag förmiddag paket var hemma hos mig. Allt fint packat. Tack !

Jag är en ny kund med 2-3 beställningar bakom mig. Jag har köpt allt från nagelolja till el-fil och är supernöjd med allt jag köpt. Nailshop ger otroligt snabb service både på att bekräfta best... Voir plus

Glad Påsk till er alla och till era underbara familjer! Ta hand om er! Bästa produkter, Bästa medarbetare och Bästa Betyget! Fortsätt så! Tusen tack för Påskhälsningen! 😘 😍 💋

1. Grossiste en produits de beauté
  2. Fournisseur de cosmétiques et de parfums
  3. Industrie cosmétique
  4. Grossiste en produits cosmétiques
  5. Boutique de santé et beauté
  6. Magasin d'accessoires de massage

Informations provenant de diverses sources externes

Professionella nagelprodukter, fotprodukter, skönhetsprodukter, utrustning, verktyg, tillbehör i hög kvalitet på nätet för skönhetssalonger och nybörjare

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

27 avis

Lång leveranstid

Lång leveranstid, dyrt, tråkiga färger på nagelack

15 septembre 2020

Vi beklagar missnöjet :-(

Det är mycket märkligt att efter sju beställningar du insåg att leveransen är dyr och lång och färger på nagelack är tråkiga :-( du köpte aldrig nagellack!)

Alla dina beställningar levererades på 1-3 dagar.

OBS! Du har fått din sista order på 20 timmar!!!

Tveka inte att kontakta oss...
Med vänlig hälsning
NAILSHOP

Inte ens värd en enda stjärna

Inte ens värd en enda stjärna! Min beställning skulle komma inom 1-2 arbetsdagar, det har nu gått över 2 veckor och jag kan inte se vart mitt paket är. När jag kontaktade kundtjänsten så var de otroligt otrevlig värsta kundservicen jag varit med om! När jag fråga var mitt paket samt hur det skulle levereras skrev dem bara ”du måste läsa noga det kommer att levereras till ****” men paketet levereras aldrig, verkar som om jag blivit lurad och inte kommer få min beställning
Svar:
Min mamma har kontaktat er och ni har sagt att ni kommer skicka paketet till henne... så att jag är under 18 är inte felet och hon har fått en orderbekräftelse

26 juillet 2020

Réponse de Nailshop

Vi beklagar :-( att du inte har läst köpvillkoren innan du köpte. För att handla hos oss måste du vara minst 18 år fyllda eller ha målsmans samtycke (före köp).

Dina föräldrar bör kontakta oss!

Nöjd kund!

Jag är en ny kund med 2-3 beställningar bakom mig.
Nailshop ger otroligt snabb service både på att bekräfta beställning och skicka varorna.
Hemsidan kan kännas lite ”ofokuserad” innan man lär sig hitta det man vill ha, efter det så är det inga problem. De har ett grymt sortiment med allt man kan tänkas behöva och ”villhöver” 😊
Rekommenderar starkt Nailshop +++++
Hälsningar från en nöjd och garanterat återkommande kund.

24 juillet 2020

1000 tack :-)

Utmärkt

Det var lätt att beställa, snabb leverans och det var bra produkt.

21 mai 2020

Tack så mycket!

Mycket nöjd!

Snabb leverans (2-3 dagar). Dessutom motsvarade varorna mina förväntningar! Kommer absolut att beställa mer härifrån.

1 mai 2020

Tack!!!

Glad Påsk till er alla och till era…

9 avril 2020

Réponse de Nailshop

Tack för ditt omdöme! Glad Påsk!

Älskar!

Bra priser och extra snabb leverans. Nailshop har bästa kundtjänsten bland Nordens internetbutiker. Kommer definitivt beställa mer...

31 mars 2020

Tack så mycket!

Har anmält Nailshop till ARN

Jag har beställt ett par gånger från Nailshop, både gelprodukter och maskiner såsom UV-lampa och elektronisk nagelfil.

Den 10 mars slutade nagelfilen jag köpt (juni 2019) från Nailshop att fungera. Den 12 mars kontaktade jag dem och bad att få reklamera den då lampan på handtaget slocknade samt att bitsen (själva filen) slutade rotera. Jag provade starta om den flera gånger utan framgång. Ungefär 30 minuter senare gick den igång men höll endast i några minuter innan den slutade rotera igen, fortfarande var lampan trasig. Detta pågick några gånger innan jag insåg att nagelfilen hade gått sönder.

Svaret jag fick av Nailshop var att jag endast har 3 månaders garanti, något som inte har med reklamationsrätten som enligt tvingande lagstiftning är tre år. Jag hänvisade till lagen samt Allmänna reklamationsnämnden och fick till slut bekosta frakten till Nailshop för en inspektion.

Två veckor efter att de mottog nagelfilen skrev de att nagelfilen inte fungerar som den ska på grund av att smuts och damm har tagit sig in i handtaget. Bra, svarade jag, och förklarade att det därmed beror på ett ursprungligt fel eftersom den inte sluter tätt då det rimligen bör förväntas av en nagelfil. Nej, hävdade dem, och menade att jag agerat vårdslöst i min hantering som inte rengjort den korrekt. När jag frågade dem hur jag skulle ha rengjort nagelfilen enligt dem (huruvida jag skulle ha skruvat isär den) svarar de att en utbildad nagelterapeut hade vetat det...

Jag förklarade att jag borstade av nagelfilen efter varje användning samt tagit lös bitsen och borstat av i fästet. Då svarade Nailshop att nagelfilen måste rengöras varannan månad med kompressor samt att det rekommenderas att den rengörs med dammsug...

Jag har använt nagelfilen totalt sju gånger (då jag gör mina egna naglar) och har rengjort den utvändigt (och så långt invändigt jag kommer åt) efter varje användning. Att damm och smuts tagit sig in i maskineriet och orsakat att nagelfilen helt slutat rotera måste anses vara ett fabrikationsfel. Nailshop var tvungna att skruva isär handtaget för att konstatera att damm och smuts var orsaken till problemet, något jag inte ska förväntas göra och särskilt inte efter sju användningar.

När jag återigen frågar Nailshop hur de anser att jag agerat vårdslöst (och huruvida de anser att jag borde ha skruvat isär handtaget) svarar de att de inte ska behöva utbilda mig, trots att de hävdar att problemet beror på ett handhavande fel från min sida...

Jag har därför valt att anmäla Nailshop till ARN och avråder alla som överväger att handla hos dem från att göra det. Sök er till seriösa återförsäljare som följer konsumentköplagen och som försöker hjälpa sina kunder istället för att stjälpa dem.

Jag återkommer senare när ARN meddelat sitt beslut.

Uppdatering:
Jag har inte ”ofta likande problem med olika företag”. Det är ni och LeLuna (som går att utläsa av de omdömen jag lämnat). Till skillnad från er löste det sig med LeLuna till slut och de bad om ursäkt och återbetalade kostnaden för den defekta produkten och produkten jag lämnade tillbaka inom 14-dagars returrätt.

Hur arbetar ni för att hitta en lösning? Och vilken lösning?

Uppdatering:
Nailshop har valt att skicka mig en faktura för kostnaden för inspektionen samt returfrakten, trots att jag bad dem avvakta tills ARN meddelat sitt beslut. Jag har bestridit fakturan och kommer fortsätta bestrida den tills ett beslut meddelats.

30 mars 2020

Réponse de Nailshop

2020.10.01 uppdatering: Nämnden (ARN) avslår Johan Nords krav (ärendenr 2020-05529)

Vi beklagar för att du känner dig missnöjd :-(

Vi vet att du har ofta liknande problem med olika företag, men vi arbetar hårt för att hitta en lösning så snart som möjligt!

Med vänliga hälsningar
NAILSHOP

snabb leverans

snabb leverans, bra priser har ännu inte testat produkten (terapeutstol) men den är fin.

6 février 2020

Réponse de Nailshop

Tack så mycket för ditt omdöme!

En savoir plus sur les différents types d'avis.