nailster.dk Avis 5 633

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig pakning og levering af min ordre. (Bestilte skærtorsdag, ordren blev pakket langfredag og leveret natten til påskesøndag). Jeg har brugt Nailsters produkter i snart 3 år og har ikke haft dår... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God overskuelig hjemmeside med gode guides og inspiration. Altid hurtig pakning og levering af ordrer. Har bestilt fra Nailster i næsten 4 år og er altid tilfreds, jeg har aldrig oplevet nogle probl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fine produkter, men det er sgu lidt svært når man er nybegynder🙈 meget tykt (builder), så det skal øves lidt og fik lavet lidt fejl her første gang, men det lære man også af😉

À propos de l'entreprise

1. Boutique de santé et beauté
  2. Magasin de cosmétiques
  3. Salon de manucure

Écrit par l'entreprise

Hos Nailster er vi dedikerede til at levere de mest trendy, holdbare og stilfulde negleprodukter og tilbehør til vores kunder. Vi sætter en ære i kvalitet, og vores mål er at hjælpe dig med at opnå de negle, du drømmer om. Del din Nailster-oplevelse her, og lad os vide, hvordan vi kan forbedre os. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at høre fra dig!

Hurtig levering & 365 dages retur!

Sikker og hurtig shopping er vores prioritet.

365 dages returret - Hos os handler du med ro i sindet. Vi tror på vores produkter, og vi ønsker, at du skal være helt tilfreds. Derfor tilbyder vi en hel års returret, så du kan shoppe med tillid og ro i sindet.

1-2 hverdages levering - Hos os går det stærkt! Vi forstår, at du ønsker dine varer så hurtigt som muligt, derfor tilbyder vi en lynhurtig levering på blot 1-2 hverdage. Du behøver ikke vente længe for at nyde dine køb. Vi stræber efter at give dig den bedste shoppingoplevelse med hurtig og pålidelig levering, så du kan glæde dig over dine produkter uden besvær.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 4 sur 5 étoiles

Kære Hannah,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og produkterne! Tak for din feedback, det betyder meget for os.<3

Hurtig levering, fede produkter

7 avril 2026

Kære Anne-Kathrine,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og de fede produkter! Tak for din feedback.<3

Alt som lovet

9 avril 2026

Kære Anne,

Vi er glade for at høre, at alt var som lovet. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.<3

Hurtig pakning og levering

God overskuelig hjemmeside med gode guides og inspiration.
Altid hurtig pakning og levering af ordrer.
Har bestilt fra Nailster i næsten 4 år og er altid tilfreds, jeg har aldrig oplevet nogle problemer.

27 février 2026

Kære Ninna,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores overskuelige hjemmeside, gode guides, hurtige pakning og levering. Tusind tak for din positive feedback og loyalitet gennem de sidste fire år.

Sygt god

Neglelakkene er sygt gode

7 avril 2026

Kære Clara,

Vi er glade for at høre, at du synes gel polish er så gode! Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.<3

Gode produkter

Gode produkter, kan helt klart anbefale dem👍

18 avril 2026

Kære May,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter! Mange tak for din anbefaling og positive feedback.<3

Alt er godt 😊

Lækre produkter

Kære Marie,

Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores produkter! Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.<3

Noté 5 sur 5 étoiles

Har haft den absolut bedste service jeg…

Har haft den absolut bedste service jeg nogensinde har oplevet!! Jeg henvendte mig omkring en reklamationssag (som jo nogen gange sker), og der var ingen tøven fra deres side. De lyttede og sendte med det samme et nyt produkt. Har aldrig oplevet bedre og hurtigere service. Kæmpe skud ud til de to piger der tog sig af min sag - håber de får deres anerkendelse!!

17 avril 2026

Kære Du,

Tusind tak for din søde anmeldelse 💖
Det betyder virkelig meget for os, at du har haft en god oplevelse – også selvom det var i forbindelse med en reklamation. Vi gør os altid umage for at finde en hurtig og god løsning, så det glæder os helt vildt at høre, at du følte dig godt taget hånd om. Og hvor er det bare skønt, at du nævner vores kollegaer – vi sørger selvfølgelig for, at rosen bliver sendt videre til dem<3

Noté 5 sur 5 étoiles

Har kun haft gode oplevelser med…

Har kun haft gode oplevelser med Nailister. Mit barnebarn er storfavorit af produkterne og hun er meget dygtig til det.

Kære Merethe,

Vi er glade for at høre, at I har haft gode oplevelser med Nailster. Tak for den positive feedback om produkterne og dit barnebarns dygtighed. Vi sætter stor pris på jeres tilbagemelding!<3

Fine produkter

Kære Charlotte,

Vi er glade for at høre, at du kan lide produkterne. Vi beklager, at den tykke builder gel var svær at arbejde med som nybegynder. Vi sætter pris på din feedback og er glade for, at du lærer af dine erfaringer. Jeg vil anbefale at kigge i vores guideunivers efter videoer om builder gel og andet. Ellers er du altid velkommen til at kontakte kundeservice – så hjælper vi dig gerne. <3

Super tilfreds

Altid super tilfreds med det jeg har bestilt og der er altid hurtig levering

Kære Marianne,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine bestillinger og den hurtige levering. Tusind tak for din positive feedback, det betyder meget for os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Tingende er i orden:)

Kære Merle,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, og at tingene er i orden. Tak for din feedback!<3

Noté 5 sur 5 étoiles

Good prices (especially on sales)

Good prices (especially on sales), fast delivery, easy to work with, nice choice of colors

30 mars 2026

Dear Anna,

Thank you very much for your review! We are happy to hear that you are satisfied with both our prices, delivery, and selection.<3

We wish you a lovely day.
Best regards,

Noté 5 sur 5 étoiles

Har kun haft gode oplevelser med Nailster

Jeg har brugt Nailsters produkter i snart 3 år og har ikke haft dårlige oplevelser.
De har mange forskellige gode (video)guides på hjemmesiden til brug af produkterne, som jeg kan anbefale, hvis man ønsker at kaste sig ud i noget nyt.

Kære Matilde,

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores hurtige pakning og levering. Tak for din loyalitet gennem de sidste 3 år. Vi er glade for, at du finder vores guides nyttige! Tusind tak fordi du deler din oplevelse<3<3

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, intet at klage over

2 avril 2026

Kære Lene,

Vi er glade for at høre, at du havde en nem og hurtig oplevelse. Tak for din søde og positive feedback!<3

Kære Lisbeth,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med produktet og den hurtige levering! Tak for din positive feedback.<3

Rigtig hurtig og god levering

Rigtig hurtig og god levering
Alle produkterne er så MEGA gode!🤩💅🏼
Det hele virker og ja alt er bare mega godt👌🏻💅🏼💖

1 avril 2026

Kære Filippa,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen og produkternes kvalitet! Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.<3

Noté 2 sur 5 étoiles

jeg fik alergisk reaktion af color…

jeg fik alergisk reaktion af color coat, på mine hænder og det er stadig ikke gået væg!!!

Jeg havde i lang tid efter jeg havde brugt negle med forskellige ting, fået alergisk reaktion som kløde med betændelse. Og det var først efter noget tid jeg lod mærke til at det var den fra nilster, jeg slog ud af, jeg var nemlig lidt tvivelsom.

så jeg skrev til dem, og de svarede efter en halv dag, og sage jeg skulle sende hvilken farve og nummeret på den. jeg skulle også sende nogen billeder af det og de sage så at det var en alergisk reaktion, og jeg skulle stoppe med at bruge det med det samme og søge lægehjælp. De skrev at detr stod på forsiden af deres hjemmeside, at man kan være alergisk over for det, men jeg har kikket derinde, men jeg kan ikke se stedet hvor det står og i deres reklamer påstrejer de hele tiden at deres ting er fri for alt muligt, men aldrig i videoerne har de aldrig nævnt at man lige skal tjekke om man kan få alergiske reaktion på hænderne af det.

søde menesker på kundecervice men jeg havede regnet med lidt mere en bare at jeg skulle søge hjælp. men de tog situationen seriøs, som de også skrev i beskeden, da jeg blev bedt for at sende billeder.
men jeg ville nok lige tjekke en ekstra gang næste gang jeg køber nogen negleting igen.

11 avril 2026

Kære Laura,

Tusind tak for din anmeldelse – og fordi du deler din oplevelse med os. Det gør os virkelig kede af at høre, at du har fået en allergisk reaktion.💜

Det er vigtigt for os at understrege, at gel polish – uanset mærke – indeholder akrylater, som kan give allergiske reaktioner, hvis produktet kommer i kontakt med huden. Vores produkter er udviklet i overensstemmelse med alle gældende EU-regler og er fri for de mest problematiske stoffer, så de er sikre at bruge korrekt. Du kan læse mere her: https://nailster.dk/pages/beautiful-nails-with-peace-of-mind

Vi gør os umage for at kommunikere dette så tydeligt som muligt flere steder. Det fremgår af alle vores produktbeskrivelser, på vores blog, i ordrebekræftelsen samt på følgesedlen i pakken, at:
"Vores produkter indeholder acrylater, som kan forårsage allergiske reaktioner ved kontakt med huden. Skulle du komme til at få produktet på huden, bør du straks fjerne det med en cleanser for at mindske risikoen for allergi."

Derudover gør vi også opmærksom på, at produktet ikke må hærdes i lampen, hvis det er kommet på huden, da dette kan øge risikoen for en allergisk reaktion.

Når der opstår en reaktion, anbefaler vi altid at stoppe brugen med det samme og kontakte en læge. Det gør vi, fordi det kun er en læge, der kan teste og vurdere en eventuel allergi – vi må og kan desværre ikke selv foretage den vurdering.

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores kundeservice som hjælpsomme, og vi tager selvfølgelig din feedback med os i forhold til at blive endnu tydeligere i vores kommunikation.💜

Goe produkter

Goe produkter, rask levering.
Elsker nailster. Skal absolutt bestille mer fra dem❤️

10 avril 2026

Kære Ida,

Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse med vores hurtige service. Vi sætter stor pris på jeres positive tilbagemelding. Tak fordi du delte din oplevelse! Det sætter vi kæmpe stor pris på<3

Noté 5 sur 5 étoiles

De leverede pakken på det rette…

De leverede pakken på det rette tidspunkt, holdt mig opdateret, og indholdet i pakken var ikke ridset.

27 mars 2026

Kære Alexandra,

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med leveringen og pakkens indhold. Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os.<3

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus