Namasteroskilde Avis 41

TrustScore 3 sur 5

2,9

Namaste serverer indisk mad i top klasse - jeg har spist frokost der et par gange og det har været suverænt hver gang. Fantastisk butter chicken og chicken biryani, velsmagende mango lassie og lækker... Voir plus

Rubbish service but okay taste. I will probably never learn. This is the 3rd time I experienced to wait 30+ minutes more than promised. Every 5 minutes they said “just 2 minutes more”. Apparentl... Voir plus

Desværre en kedelig oplevelse med maden, efterfulgt af dårlig håndtering heraf. Et stort ben i maden - kvælningsfare. Skrev til restauranten sammen dag og sendte billeder. Rykkede for svar nogle u... Voir plus

Bedste indiske restaurant i Roskilde. Uden tvivl! Vi henter ofte take-away og det er bare altid godt og autentisk. Hentede en stor bestilling til 12 personer i går, hvor vi selv havde lavet en fejl... Voir plus

2,9

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Jeg vil sige at da jeg bestilte en…

Jeg vil sige at da jeg bestilte en butter chicken, følte jeg at jeg spiste en karolines tomatsuppe i boks. Det var meget skuffende, og vores vennegruppe på 4 var alle enige om smagen. Til den pris, holder det ikke

18 mai 2022

Rubbish service but okay taste

Rubbish service but okay taste.

I will probably never learn. This is the 3rd time I experienced to wait 30+ minutes more than promised. Every 5 minutes they said “just 2 minutes more”. Apparently they prioritise Wolt and other delivery services over local customers who pick up themselves.

By the way very crowded for the seated guests. Not optimal these days either.

19 février 2022

Virkelig nærrig restaurant

Virkelig nærrig restaurant.

Man bliver ikke mæt af de portionsstørrelser der her bliver severet. 1 portion ris til 2 hovedretter er SÅ nærrigt! Det svarede dårligt til at en person kunne få ris nok. Hvad sker der lige for det.
Desuden var der heller ikke meget butterchiken i 1 portion.

Kommer ikke her igen. 1 gang. Aldrig mere.

2 février 2022

Vi var 8 pers

Vi var 8 pers. Som skulle holde fødselsdag vi havde bestilt bord.
Dårligt DE ikke taler DANSK, der var ikke dækket bord, efter de bitte bitte små portioner med varm mad var serveret måtte vi selv gøre opmærksom på manglende bestik, samt manglende servietter mm. Virkelig Dårlig service, ALT for dyrt til den størrelse mad og standard. MEN SÅ ER DET PRØVET

1 février 2022

En af mine favoritter

Absolut en af mine favoritrestauranter i Roskilde med lækker mad og skønne omgivelser. Blev betjent af den søde restaurantchef, der gjorde oplevelsen til noget helt særligt. Vi kommer helt sikkert igen og igen.

26 novembre 2021

Ekstrem kedelig mad

Ekstrem kedelig mad.
Forret: gummirejer og industrikylling i standard sauce.
Hovedret: Man bliver i hvert fald mæt af ris og sammenkogte retter. Ingen fantasi, ingen glæde.
En gang og aldrig mere.

20 mars 2021

Meget svingende kvalitet

Meget svingende kvalitet. Vi har fået take-away derfra nogle gange. Deres naan brød er dyre og har enten ikke fået nok varme eller er brændt på, så dem køber vi ikke mere, men hovedretterne plejer at være ok, samme ret smager dog vidt forskelligt når man bestiller igen. Hvilket er temmelig irriterende.
Her til aften fik vi samosa og hovedretter, og samosaerne var direkte uspiselige. De var ikke sprøde, men bløde og dejagtige og de lå i en sø af kold olie. Jeg ved ikke hvordan man bærer sig ad med at lave dem så ringe, udover ren sjusk.

26 février 2021

Forsinket og kold mad

Bestilte via just eat. Lovet levering var 18.55. Min mad kom først 20.30. Naanbrødet var koldt og tørt(og ikke med hvidløg som jeg bestilte). Min mad måtte en tur i mikroovnen for at blive varm. Jeg var temmelig skuffet

13 octobre 2020

Nærigt sted

De to stjerner er for indretningen af stedet. Maden smagte okay, ikke lige det bedste jeg havde smagt. I alle de indiske restauranter jeg har været på, får man ris. Hvis man fx er 2 personer og bestiller 2 butterchicken menuer, så får man 2 ris med også. Men her får man kun 1 x ris pr 2 menuer? Det giver jo ikke mening. Ellers kan man selv bestille ekstra ris. Det er virkelig nærigt, for hvad koster det restauranten at give 2 ris til 2 personer ? Det er seriøst det eneste sted hvor man kun får 1 portion ris til 2 personer, altså ved siden af menuen. Derfor spiser jeg der aldrig igen, jeg kan ikke fordrage nærige restauranter.

24 septembre 2020

Fantastisk mad

Fantastisk mad, skønne omgivelser og virkelig serviceminded personale. Helt sikkert 5 stjerner, hvis akustikken i rummet var bedre og hvis personalet kunne kommunikere på dansk.

6 septembre 2020

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse
Maden var lækker og betjeningen god. Der er en dejlig stemning i lokalerne, men akustikken er rigtig dårlig, ellers ville jeg give 5 stjerner.

10 juillet 2020

En utrolig god indisk restaurant i…

En utrolig god indisk restaurant i Roskilde.

Maden har et nordisk præg rent visuelt, og det er virkelig klædeligt. Det er overskud på mynte og lime-hylden, så en almindelig danskvand får massere af smag, og den blev serveret i lækkert glas - super fedt!
Maden smager af noget, den smager som indisk mad skal smage og med variation i de forskellige retter. Kokken har en super fornemmelse og sans for krydderier.
Det var en meget autentisk oplevelse.

Personalet var yderst kompetent. Meget nærværende og opmærksomme og med tid til spørgsmål og udveksling trods en travl aften.

Min datter og mand fik henholdsvis mangois og vaniljeis til dessert, de sagde det smagte godt, men rent personligt ville jeg nok undlade at shine desserten op med en klat sød dåseflødeskum, det matcher ikke den ellers høje standard.

En restaurant vi helt sikkert kommer på igen.

6 juin 2020

Køb ikke mad her, medmindre du er til stærk mad!

Køb ikke mad her, medmindre du kan lide meget stærk mad!
Dårlig oplevelse, og dårlig service.
Vi bestilte kylling med mild karrysause.
Skrev i kommentaren, at det slet ikke måtte være stærkt.
Maden er nu leveret, og det er stærkt!
Ringede og spurgte høfligt om vi havde fået leveret den rette menu... Ja det havde vi, og den var mild.
Hun tilbød, at vi kunne køre op med maden, så de kunne putte mere kokosmælk i.
Sagde, at så kunne jeg selv gøre det!
Hvorfor skal de komme chili i en ret, der skal være mild jf., deres menu kort?
Forstår det ikke...
Ærgerlig oplevelse, når man gerne vil støtte de lokale restauranter...

17 avril 2020

Du finder ikke en bedre indisk…

Du finder ikke en bedre indisk restaurant i Danmark.
Ovenikøbet har de virkelige lækre lokaler og fantastisk service. 👍

Dette er min største og varmeste anbefaling.

Tak fordi i har beriget os med så dejlig en restaurant i Roskilde, i har en kæmpe fan 😉

3 avril 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit