Lezeći Lauc nisi ga mogao gornji dio spustiti nakon dugo sati vidjeli smo da na jednoj strani 26cm na drugoj strani gdje su šarafi 23cm zato se nije kauč mogao spustiti onda smo novu rupu busili za t... Voir plus

Lisez les avis des autres
Šta sam naručio to sam i dobio i to u roku od pet radnih dana uključujući i vikend. Sve informacije o dostavi dobivene na vrijeme, br. mob. dostavljača, vrijeme dostave koje je ispoštovano, dostavlja... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ovaj krevet je udoban,praktićan i lijep. Mi smo već jedan isti kupili prošle godine i bili jako zadovoljni Dostava perfektna i u Istri i na Šibenskom podrućju. Vozać i njegov pomagać jako ljubazni,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Proizvodi su dobri,dogovaranje o preuzimanju je super,ako ti ne paše taj dan,dolaze u susret i dogovarate za neki drugi dan,dostava brza,kako piše čak i prije,i ispoštuju jamstvo najbolje cijene. Nam... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Jednostavno odaberite namještaj online uz Namjestaj.hr. Pouzdana smo online trgovina sa širokom ponudom namještaja za svaki prostor Vašeg doma. Od klasičnog do modernog stila, nudimo Vam opcije za sve interijere - bilo da tražite udobnu sofu, praktičan stol ili ormar za hodnik. Uživajte u brzoj dostavi, ljubaznoj korisničkoj podršci i jednostavnom iskustvu kupovine. Sve što Vam treba za dom iz snova potražite na Namjestaj.hr.
Besplatna dostava
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Coordonnées de contact
Demande des avis aux clients
A répondu à 98 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Réponse de Namjestaj.hr
Izvrstan artikl i vrlo ljubazno osoblje…
Izvrstan artikl i vrlo ljubazno osoblje doslovno te nazovu da vide kad si kod kuće radi dostave. Sve u svemu prezadoviljna sam i svakako bih preporučila.

Narudžba jednostavna
Narudžba jednostavna, isporuka u suprr roku, dostava odlična i kvaliteta stvarno super

Réponse de Namjestaj.hr
Sigurno ću naručiti opet :)
Jednostavna narudžba, brza dostava i ugodna komunikacija. Sigurno ću naručiti opet :)

Réponse de Namjestaj.hr
Pouzdana kupnja i dostava.
Narudžbu su dostavili na vrijeme, unjeli u stan i sve je prošlo u redu. Vrlo profesionalno.

Everything is easy
Everything is easy. Your web site is well organized and informative. Easy to show there. The delivery was timely and the agent was kind and pleasant. My piece of furniture is lovely and exactly as described. You a great business and I thank you!

Réponse de Namjestaj.hr
Dostavljac koji je dostavio moj krevet…
Dostavljac koji je dostavio moj krevet je odlican i ugodan za komunicirati. Usao mi je u susret.

Réponse de Namjestaj.hr
Loša kvaliteta,loše upute za…
Loša kvaliteta,loše upute za sastavljanje. Mogli ste barem numerirati stranice

Réponse de Namjestaj.hr
All was good except the assembly guide…
All was good except the assembly guide for putting the table together, this should be better.
Sve je bilo super osim što su upute za slaganje stola jedva korisne.

Réponse de Namjestaj.hr
Samo riječi hvale,kauč je prelijep i…
Samo riječi hvale,kauč je prelijep i lako se napravio.isplatila se kupnja ☺️

Réponse de Namjestaj.hr
Nekad se čovjek začudi kad sve bude po…
Nekad se čovjek začudi kad sve bude po dogovoru. Namještaj je stigao prije roka,susretljivi zaposlenici,jednostavno nemam zamjerke

Everything was perfect
Everything was perfect, exactly as advertised and delivered on time

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.