Šta sam naručio to sam i dobio i to u roku od pet radnih dana uključujući i vikend. Sve informacije o dostavi dobivene na vrijeme, br. mob. dostavljača, vrijeme dostave koje je ispoštovano, dostavlja... Voir plus

L'entreprise a répondu
Lezeći Lauc nisi ga mogao gornji dio spustiti nakon dugo sati vidjeli smo da na jednoj strani 26cm na drugoj strani gdje su šarafi 23cm zato se nije kauč mogao spustiti onda smo novu rupu busili za t... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ovaj krevet je udoban,praktićan i lijep. Mi smo već jedan isti kupili prošle godine i bili jako zadovoljni Dostava perfektna i u Istri i na Šibenskom podrućju. Vozać i njegov pomagać jako ljubazni,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Proizvodi su dobri,dogovaranje o preuzimanju je super,ako ti ne paše taj dan,dolaze u susret i dogovarate za neki drugi dan,dostava brza,kako piše čak i prije,i ispoštuju jamstvo najbolje cijene. Nam... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jednostavno odaberite namještaj online uz Namjestaj.hr. Pouzdana smo online trgovina sa širokom ponudom namještaja za svaki prostor Vašeg doma. Od klasičnog do modernog stila, nudimo Vam opcije za sve interijere - bilo da tražite udobnu sofu, praktičan stol ili ormar za hodnik. Uživajte u brzoj dostavi, ljubaznoj korisničkoj podršci i jednostavnom iskustvu kupovine. Sve što Vam treba za dom iz snova potražite na Namjestaj.hr.
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Order proccess is very easy, you can pay by card upon delivery, delivery drivers are extra nice, good quality/price ratio. Overall very positive experience. We bought two pieces of furniture and would definetly purchase from this company again.

Réponse de Namjestaj.hr
Kupljena komoda preskupa za smece i nekvalitetu koju sam dobila.razni šarafi za ladice slomljeni.

Réponse de Namjestaj.hr
Iznimno zadovoljna brzinom isporuke i ljubaznoscu dostavljaca.Sve pohvale i preporuka svima

Réponse de Namjestaj.hr
Very nice funiture. Perfect delivery. And super easy and quick to comunicate with. Just the best.

Réponse de Namjestaj.hr
Namještaj već dugo vremena naručujem na toj stranici,zadovoljna sam i naručivati ću i dalje.Hvala.

Réponse de Namjestaj.hr
Dostava je izvršena točno po dogovoru.
Komoda izgleda kao na slici, čvrsta je i stabilna, lagano se montira.
Odličan proizvod i usluga!

Réponse de Namjestaj.hr
Objasnite mi koji inžinjer je osmislio vas kutni element sa 2 uska vrata??!!! ( vasa slika o elementu se ne vidi detaljno ili nikako kad se otviru oba vrata, kako staviti lonac ili jos vaznije kako uopce kut u unutrasnosti ocistiti??)..ma da je kostala 9,99€ ,to nije za koristiti.
2 stvar: tel. mi je receno na moje pitanje koliko usporivaca ide na ladice: odgovor 1, zato nije narudzba bila potpuna. Razocarenjeeee

Réponse de Namjestaj.hr
Prvi puta sam narucila preko stranice i mogu reci da sam jako zadovoljna.
Od same dostave,uljudnosti i susretljivosti dostavljaca do kvalitete namjestaja.
Otac je preuzeo dostavu i sve mu je lijepo objasnjeno od strane dostavljaca.
Sigurno cu opet naruciti.

Réponse de Namjestaj.hr
...iznenađen sam anketom na engleskom jeziku!? Nije da ne razumijem, ali ...kome se obraćate? Totalno primitivno...neprihvatljivo

Uzasno iskustvo
Naime, tvrtka ne postuje rok isporuke
Podrska je ocajna, ne izlazi u susret uopce
Ne bih preporucio nikome ovu tvrtku

Réponse de Namjestaj.hr
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.