Šta sam naručio to sam i dobio i to u roku od pet radnih dana uključujući i vikend. Sve informacije o dostavi dobivene na vrijeme, br. mob. dostavljača, vrijeme dostave koje je ispoštovano, dostavlja... Voir plus

L'entreprise a répondu
Iskustvo kupovine sto se tiče djelatnika je bilo dobra i brzo su se povratno javljali. Kvaliteta kupljenog proizvoda u odnosu na cijenu je jako loša. Drvo je sirovo i nezasticeno. Čak je gornja ploča... Voir plus
Ovaj krevet je udoban,praktićan i lijep. Mi smo već jedan isti kupili prošle godine i bili jako zadovoljni Dostava perfektna i u Istri i na Šibenskom podrućju. Vozać i njegov pomagać jako ljubazni,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Volim naručivati preko Namještaj.hr jer je proces kupovine jednostavan, izbor velik, dostava brza, plaćanje je moguće karticom i prilikom pouzeća, a najmještaj je kvalitetan. Jako sam zadovoljna.
L'entreprise a répondu
Jednostavno odaberite namještaj online uz Namjestaj.hr. Pouzdana smo online trgovina sa širokom ponudom namještaja za svaki prostor Vašeg doma. Od klasičnog do modernog stila, nudimo Vam opcije za sve interijere - bilo da tražite udobnu sofu, praktičan stol ili ormar za hodnik. Uživajte u brzoj dostavi, ljubaznoj korisničkoj podršci i jednostavnom iskustvu kupovine. Sve što Vam treba za dom iz snova potražite na Namjestaj.hr.
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Réponse de Namjestaj.hr
Sve super. Brzo došlo. Lako za zastavljanje. Sve pohvale. Naruceno 2 kutna kauča, 2 mala kauča, stol..

Réponse de Namjestaj.hr
veliki izbor proizvoda prilikom kupnje, povoljne cijene, jednostavna narudžba, mogućnost plaćanja na rate tek kod dostave, brzina isporuke, na kraju je došao jako kvalitetan proizvod, a montaža je bila olakšana jako dobrim priloženim detaljnim uputstvom. Jako smo zadovoljni

Réponse de Namjestaj.hr
Brza dostava, uslužni dostavljač, sve kako je opisano. Komad namještaja koji je baš zadovoljio očekivanja, čak i nadmašio.

Réponse de Namjestaj.hr
Kavč točno tak kot na sliki. Ustreza naši opremi. Dostava in vnos v stanovanje zaupanja vredna.

Réponse de Namjestaj.hr
good quality for the money. The people in customer support are very kind and helpful.

Réponse de Namjestaj.hr
Brza dostava, odlično zapakirani paketi da se ne ošteti ništa, vrlo kvalitetan namještaj

Réponse de Namjestaj.hr
Dostava prilagođena vama. Super briga za kupca, nije da dostave kad njima odgovara, sve se dogovori. Super zadovoljni.

Réponse de Namjestaj.hr
Comunicatio about date of delivery on time, availability of contact center - both of this is very important for me.

Réponse de Namjestaj.hr
Namještaj vrijedi uloženo dobiveno,dostava na kućnu adresu.Dostavljači su vrlo uslužni.

Réponse de Namjestaj.hr
U više navrata sam naručivala proizvode preko Namještaj hr.-a (ormar, komoda, madraci, boxpring ležaj ) i uvijek bila zadovoljna. Od narudžbe, dostave i unosa u kuću sve je bilo korektno i profesionalno. Sve pohvale za službenike i dostavljače. Lijep pozdrav iz Novog Vinodolskog! Eusebija Peroš

Réponse de Namjestaj.hr
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.