Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Fantastic workshop but 30 min was too little time to complete the project. Everyone could have use more time.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb genoten van mijn workshop. Fijne, prettige sfeer. Duidelijk uitgelegd. Ruimte in keuze en Nanda biedt je de mogelijkheid om te ontdekken in het aquarelleren. Niet een standaard kunstje wat j... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Cours de dessin
  2. Artisanat d'art
  3. Artiste

Écrit par l'entreprise

Illustratie en animatie workshops door Nanda Creates. Leer tekenen of animeren van Nanda van Dijk. Nanda is een ervaren 2D en 3D animator die mee heeft gewerkt aan bioscoop films zoals Dikkie Dik, The Little Vampire en Trippel Trappel. Illustration and animation workshops by Nanda Creates Learn how to draw and animate with workshops by Nanda van Dijk, an experienced 2D and 3D animator from the Netherlands. With working experience on various feature films including Dikkie Dik (Tummy Tom), Little Vampire and Trippel Trappel.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Mythical Dragons XXL Mousepad

I bought a Mythical Dragons XXL Mouse Pad for a friend of mine's birthday, and she loves it. She's currently using it as both a mousepad and a DnD multi-purpose mat. The artwork is even more pretty in person! I'm really grateful to have found such a nice and fitting gift for my friend!

10 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb genoten van mijn workshop.

Ik heb genoten van mijn workshop.
Fijne, prettige sfeer. Duidelijk uitgelegd.
Ruimte in keuze en Nanda biedt je de mogelijkheid om te ontdekken in het aquarelleren. Niet een standaard kunstje wat je moet namaken.
Bedankt Nanda!

23 août 2025

Réponse de Nanda Creates

Wat fijn om te horen dat je van de workshop genoten hebt! 🥰

Mooie stickers

Snelle levering, heel erg mooie kwaliteit stickers en super blij met de extra Bobby soda can sticker!!

21 août 2025

Réponse de Nanda Creates

Heel graag gedaan! Heel veel plezier met de stickers!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Nanda Creates is kennis, kunde en vriendelijke begeleiding

Nanda heeft een workshop gegeven op de Urban Sketchdag in Roermond waar ik aan meegedaan heb. Zij heeft ons in korte tijd fantastisch meegenomen in hoe je mensen schetst. Heel inzichtelijk en stap voor stap. Ben heel blij dat ik meegedaan heb en kan het iedereen aanraden.

20 septembre 2024

Réponse de Nanda Creates

Dank je wel voor deze review! Ik ben heel blij dat je de workshop leuk vond!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Een leuke kennismaking met de creaties van Nanda

Na een leuke kennismaking op de Novio Magica, hebben we je online opgezocht en de mega-muismat besteld voor vaderdag. De mat is snel verstuurd, en op tijd ontvangen. En nog belangrijker: mijn man is er erg blij mee. :-)

9 juin 2025

Réponse de Nanda Creates

Heel fijn dat jullie de mat snel binnen hadden en dat je man er blij mee is! Heel veel plezier ermee!

Draken tekenen

Ik nam contact op met Nanda voor een workshop van 9 personen. We hebben 'Draken tekenen' gekozen. Nanda voorzag al het materiaal.
Het was een superleuke workshop waarin we al onze creativiteit konden gebruiken! Tijdens de workshop kregen we ook wat te drinken.

8 mars 2025
Avis spontané

Réponse de Nanda Creates

Ik ben heel blij dat jullie een leuke workshop hebben gehad!

Sketchen van mensen

Hele duidelijke uitleg over het sketchen van mensen en nog gratis ook

21 septembre 2024

Réponse de Nanda Creates

Ik ben blij dat je de uitleg in mijn e-book helder vond!

Top!!

Top. Volgens verwachting.

2 septembre 2024

Fijn om te horen!!

Super

Duidelijke uitleg en goede begeleiding.

4 septembre 2024

Réponse de Nanda Creates

Heel fijn om te horen! Dank je wel

Noté 5 sur 5 étoiles

Nanda is een fijne docent!

Goede uitleg en begeleiding! Projectje binnen de workshop was af te krijgen binnen de gestelde tijd. Nanda is een fijne docent!

6 septembre 2024

Réponse de Nanda Creates

Heel fijn, dank je wel! Ik vind dit enorm leuk om te horen!!

Workshop was erg leuk

Workshop was erg leuk. Leuke tips gehad. Erg goede uitleg, fijne feedback en soms een goede aanmoediging.
De voorbeelden hadden iets meer tips (waar zet ik de stipjes e.d ) mogen hebben. Maar erg leuk om te doen.

5 septembre 2024

Réponse de Nanda Creates

Heel erg bedankt! Blij om te horen dat je het leuk hebt gehad. En bedankt voor de feedback! Ik zal deze zeker meenemen als ik de workshop verder ga updaten.

Superleuke en leerzame workshop

Superleuke en leerzame workshop gehad! Ik pionierde zelf al wel in procreate, maar Nanda kwam met veel handige tips die ik nog niet wist! Ook heel fijn als je direct je vragen kan stellen of extra uitleg wilt :)
Zal zeker nog een workshop van haar volgen!

25 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Workshop KreaDoe beurs: voor herhaling vatbaar!

Het was een super nuttige workshop! Ze vertelde het allemaal heel rustig en het tekenen werd echt in kleine stapjes onderverdeeld, waardoor het ontzettend goed te volgen was. Ik ging zelf mee met een vriendin, omdat ik eigenlijk geen ervaring heb met tekenen, maar zelfs ik vond het ontzettend geslaagd! Het heeft mijn interesse in manga tekenen zeker aangewakkerd! Daarnaast was iedereen super vriendelijk en kregen we tijdens het tekenen goede tips! Ik zou het iedereen aanraden.

1 novembre 2023

Réponse de Nanda Creates

Ontzettend bedankt voor deze lieve review! Ik ben heel blij om te horen dat jullie het leuk hebben gehad!

super leuke leerzame…

Wij vonden het een super leuke leerzame workshop.

1 novembre 2023

Réponse de Nanda Creates

Heel fijn om te horen! Ben blij dat jullie het leuk hebben gevonden!

Noté 4 sur 5 étoiles

Fantastic workshop but 30 min was too…

19 octobre 2023

Hi Adeline,
Thank you for your review! I’m glad you enjoyed the workshop, and yes, I agree that 30 minutes was a bit to short for the workshop. I should have calculated a bit more time for the workshop. Thank you for your feedback! I will take this with me for future!
I do hope you will be able to finish your project, and if you need any help, please let me know. I will be happy to help you with any questions you have!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus