Hej hej.... Rakt och tydligt med vad hen skulle göra o vad jag ska höra hemma... Sedan var det bara att köra lite läskigt o ont när hen klämmer o vrider men efter vilken skillnad... så jag ska gå fle... Voir plus
Trevliga lokaler, personalen var tillmötesgående, konsultationen var professionell. Gjorde det ont kvällen efter? Ja, men det var förväntat och mer som träningsvärk, den ursprungliga smärtan var borta... Voir plus
Jag sökte hjälp för långvarig högre side smärta och fick ett väldigt professionellt bemötande. Terapeuten var noggrann, förklarade orsaken till mina besvär och gav både behandling Redan efter några be... Voir plus
Naprapatiska Institutet grundades av naprapaterna Peter Henningsson, Henrique de Sousa och Jonas Parandian (numera mer känd som @naprapatjonas ). Innan detta har trion sedan 2009 drivit Naprapatlandslaget i Stockholm. Idag har Naprapatiska Institutet 5 kliniker i Stockholmsområdet. Våra naprapater är utbildade på Naparapathögskolan i Stockholm och är legitimerade av Socialstyrelsen. Eftersom vi brinner för att kunna hjälpa våra patienter reser vi över hela världen för att vidareutbilda oss, vilket gör att vi kan erbjuda en mängd olika specialistkompetenser. Är du patient hos oss kan du räkna med att få hjälp på bästa sätt, oavsett var i kroppen du har ont.
Våra naprapater vidareutbildas varje år för att vara uppdaterade på den senaste forskningen och ligga i framkant gällande behandlingstekniker och träningsupplägg. Vi tillämpar ett holistiskt synsätt – istället för att endast titta på området som gör ont, undersöker vi hela kroppen. Orsaken till ett löparknä behöver inte sitta i själva knät, utan kan komma från höften, precis som att spänningshuvudvärk kan bero på stela muskler kring skuldrorna, nacken eller halsen. Dessutom ser vi över ditt liv i helhet gällande träning, kost, sömn och stress, vilket också påverkar ditt välbefinnande.
På Naprapatiska Institutet behandlar vi all typ av smärta i kroppens muskler och leder. Vi hjälper till både med kroniska och akuta problem genom en rad olika tekniker, som justering av ryggraden, triggerpunktsbehandling av muskler samt dry needling. Ryggvärk, axelproblematik, tennisarmbåge, nackspärr, ryggskott, ischias, höftproblem, knäproblem, spänningshuvudvärk, migrän, benhinneinflammation och idrottsskador är några av besvären vi behandlar.
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Proffsigt bemötande, noggrann analys och effektiv behandling! Framförallt uppskattar jag det vänliga och uppmuntrande bemötandet, redan det påskyndar läkningen!

Réponse de Naprapatiska Institutet
en fantastisk upplevelse, jag kände mig sedd, lyssnad på och omhändertagen i underbara händer Sofie .

Hej hej....
Rakt och tydligt med vad hen skulle göra o vad jag ska höra hemma... Sedan var det bara att köra lite läskigt o ont när hen klämmer o vrider men efter vilken skillnad... så jag ska gå flertal gånger...värt varenda krona..

Réponse de Naprapatiska Institutet
Fick snabbt hjälp. Bra info om leder och muskler. Gustav gav ett gott intryck. Fick 2 övningar som jag ska träna flera ggr per dag.

Réponse de Naprapatiska Institutet
Noggrann utvärdering av mina behov samt bra kommunikation under behandling vad som sker.

Réponse de Naprapatiska Institutet
Mycket bra hjälp. Lätt att förstå och ta till sig för att förebygga och förbättra.

Réponse de Naprapatiska Institutet
Professionell behandling av respektfull och kunnig naprapat. Spänningar jag gått runt med i åratal löses upp sakta men säkert och jag kan röra mig som vanligt igen.

Réponse de Naprapatiska Institutet
Ett besök hos en mycket engagerad och tjänstvillig medarbetare jag fick nytt hopp

Réponse de Naprapatiska Institutet
En mycket bra upplevelse. Jag kände mig trygg och fick snabb hjälp med akut ryggsmärta.

Réponse de Naprapatiska Institutet
Min ryggsmärta blev professionellt och medmänskligt behandlad av den, i mitt tycke, bästa naprapaten, Hannah Goldman. Jag har blivit behandlad under många år av mitt 90-åriga liv, men det jag fått av Hannah överträffar alla mina tidigare möten med naprapater och sjukgymnaster. Jag blir frisk fysiskt och psykiskt! Jag kan fortsätta att leva!

Réponse de Naprapatiska Institutet
Jag har fått mycket hjälp av Marcus Knagenhjälm och jag ser en stor förändring i kroppen som är rörligare, gör mindre ont och dessutom är något starkare p.g.a. både behandlingar och övningarna jag ha fått.
Det är aldrig för sent!

Réponse de Naprapatiska Institutet
Tog hand om min onda rygg på ett proffsigt sätt sand Andre var så duktig på sin sak

Réponse de Naprapatiska Institutet
Kändes bra under behandlingen och efteråt. Trevligt och proffsigt bemötande,

Réponse de Naprapatiska Institutet
Duktig och trygg naprapat. Kan varmt rekommendera. Väldigt nöjd med behandlingen som hjälper mig att röra på mig utan smärta.

Réponse de Naprapatiska Institutet
Vänligt och professionellt. Jag fick hjälp, tips och bra övningar att arbeta med. Toppen!