Snel en netjes opgestuurd met een extra cadeautje erbij. Super !
Nashwa heeft mij het juiste advies gegeven! En heeft echt naar mijn huidprobleem gekeken en vanuit hier het juiste product aangewezen.
Het product werkt goed het is gewoon jammer dat de leveringskosten zo hoog waren
Nashwa brengt Korean skincare naar jou. Koreaanse skincare hoeft niet duur te zijn. Bij Nashwa koop je Korean & Japanese skincare voor een goede prijs en voor 18:00 besteld is morgen in huis. Nashwa is een jonge onderneming, maar groeit snel en biedt de nieuwste en beste Korean skincare producten aan.
Pays-Bas
- nashwa.nl
Demande des avis aux clients
Super super website!!
Fijne service! Ik kreeg er een gratis sheet mask bij super lief!! Mijn pakketje zondag avond besteld en dinsdag al binnen.

Réponse de Nashwa - Korean Skincare
De maskers zijn heel erg fijn!😍

Réponse de Nashwa - Korean Skincare
Bestelling snel binnen gehad met 2…
Bestelling snel binnen gehad met 2 gratis maskertjes super lief dankjewel, en heel tevreden met mijn producten.

Réponse de Nashwa - Korean Skincare
Ik ben heel erg tevreden over de producten
Ik ben heel erg tevreden over de producten die ik besteld heb. Je krijgt er echt iets voor terug een glowy huid.
Ik blijf zeker hier bestellen en bedankt voor de tips en snelle reacties als ik ergens vragen over heb. Top service
kwalitatieve producten
kwalitatieve producten, komen gewoon op tijd aan. Aanrader!!
heel goed
Ik vond de verzending. Super goed zeker te vertrouwen en zeer goede prijzen.Ik zelf had de jumbo anua toner en zeker een aanrader !!
Geweldige webshop!
Super fijne webshop! Alles staat er duidelijk en de prijzen zijn ook erg goedkoop vergeleken met andere webshops! Ook echt een hele snelle levering (de volgende dag al) Ik zou het zeker aanraden om er eens wat te bestellen/ kijkje te nemen!!