Duidelijke side, goed spul heb er baat bij. Snelle levering. Ben te dik tevreden.

Een fantastisch product. Voor iedereen die zijn/haar weerstand wil verhogen, nu de R weer in de maand zit. En we weer bijna "terug zijn" naar ons normale leven zonder de 1.5 meter

Alles verliep prima! Lekkere vitamine. Goed product. Helaas stonden net niet alle ingrediënten op de site, aangezien onze zoon door het fodmap dieet geen manitol mag. Maar we gaan het proberen.

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

Informations provenant de diverses sources externes

Natriche is een familiebedrijf gespecialiseerd in Supplementen. Door onze ervaring en kennis in de farmaceutische industrie te combineren met hoogwaardige supplementen en actieve ingrediënten, is onze overtuiging u de juiste balans aan te bieden van doelgerichte maar vooral effectieve supplementen. Natriche richt zich voornamelijk op Beta Glucan vanwege zijn uitzonderlijke werking. Natriche Immune bevat de meest ideale dosering en bevat minimaal 85% puur beta glucan.

4,6

Een fantastisch product

21 septembre 2021

Alles verliep prima

16 mai 2021

Snel geleverd

Snel geleverd, geen leveringskosten berekend terwijl ik in Frankrijk woon, dus zeer tevreden.

17 janvier 2021

Duidelijke side

Duidelijke side, goed spul heb er baat bij.
Snelle levering.
Ben te dik tevreden.

26 mars 2020

very good

very good thank you for your amability

13 janvier 2020

Thank you very much!

Waarom 5 sterren ?!

Waarom 5 sterren ?
Heel simpel een product die verteld dat dit goed voor me weerstand zou zijn en dat is het ook!
Tijdens mijn trainingen heb ik veel pieken en dalen dus een erg slechte weerstand sinds ik natrice gebruik heb ik nergens last meer van en voel me super.

Ik raad natrice zeker iedereen aan

Samantha van doorn

2 janvier 2020

Réponse de Natriche

Bedankt voor je review :)

Goed product + levering

Sinds wij de supplementen gebruiken van Natriche zijn wij bijna nooit meer verkouden of ziek!
De levering is snel en goede prijs/kwaliteitsverhouding!

31 décembre 2019

Réponse de Natriche

bedankt voor je positieve review :)

Zeer tevreden

Snelle levering en een zeer goed product het houd mijn weerstand hoog en sinds het gebruik ben ik een stuk minder vermoeid

31 décembre 2019

Bedankt! voor je review