Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling gedaan voor 10kg bevroren haringen, werd vervolgens betaald met Klarna waarbij de eigenaresse al snel de opmerking maakte dat ze niks heeft ontvangen en de aankoop zal annuleren . Na aange... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Bestelling niet gekregen. Volgens naturall nutrition en DPD is het bezorgd. Dit is niet het geval. Mijn mail daarover kwam ook in de spambox terecht.

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Naturall Nutrition, goed gekozen naam ;) Heel natuurlijke producten, en dat proef je. De chocolade is echt een favorietje ;) En de shaker is echt heel handig. Ook de consistentie van de shakes bl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires
  2. Boutique de santé et beauté
  3. Magasin d'alimentation naturelle
  4. Boutique de produits de nutrition sportive

Écrit par l'entreprise

Naturall is opgericht met één missie; ondersteuning bieden aan mensen die fitter en gezonder willen worden. Geen rommel, geen toegevoegde suikers, gewoon pure en 100% natuurlijke eiwitten en voedingssupplementen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

2,7

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Verwachtingen waargemaakt en nog mooier!

De verwachtingen zijn helemaal waargemaakt en nog mooier! Ik kreeg mijn bestelde Whey protein supersnel thuis en als verrassing ook nog mooi verpakt.
De Whey protein (vanille) smaakt heel prettig, niet te zoet en vooral niet chemisch. Heel blij mee!

17 juin 2022

Hi Esther,
Bedankt voor je review! Super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over jouw bestelling bij Naturall. Geniet van je shakes!

Noté 2 sur 5 étoiles

Bestelling niet gekregen

13 juin 2022

Réponse de Naturall Nutrition

Hi Esli, Zoals aangegeven vinden we het enorm vervelend om te horen dat je bestelling niet goed is bezorgd! Doordat je mail in de spambox is beland hebben we hem 1 dag later beantwoord. Hierin hebben we je direct aangeboden je bestelling opnieuw op te sturen & dit via een andere bezorgmethode te doen. Hier hebben we echter nog geen antwoord op ontvangen. Uiteraard hoop ik dat we nog wat van je horen en jou alsnog blij kunnen maken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Eindelijk een goede en natuurlijke shake!

Eindelijk een shake gevonden met natuurlijke producten die ook nog is lekker smaakt! Ideaal met de beker erbij, onderin de beker zit een bakje bevestigd om het poeder voor een maaltijd mee te nemen, zo hoef je niet de hele zak overal mee naar toe te nemen. Ik zit langer vol en snack daardoor minder. Ik ben fan!

3 juin 2022

Réponse de Naturall Nutrition

Hi Laura, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten. Wij zijn ook ontzettend blij met jou als klant! We zien je graag nog een keer :)

Naturall Nutrition = goed gekozen naam

Naturall Nutrition, goed gekozen naam ;)
En de shaker is echt heel handig.
Ook de consistentie van de shakes blijft hetzelfde. Zodat je op je gemakje je shake kan opdrinken zonder telkens te moeten shaken voor de volgende slok.
Heel tevreden over de producten. Eén van de dagen eens de verschillende receptjes bekijken op jullie website

30 mai 2022

Persoonlijke en snelle service

Ik houd van de producten van Naturall Nutrition. Met name de Vegan Coconut. Heerlijk product en makkelijke bereiding. Ik bestel vaak meteen 2 verpakkingen. Deze worden snel geleverd. En wat zo leuk is: het handgeschreven briefje erbij! Persoonlijke touch. Houd ik van!

29 mai 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik gebruik Naturals Nutrition inmiddels…

Ik gebruik Naturals Nutrition inmiddels al een hele tijd en ik belijf enthousiast. Wat een fantastich product! Gezond, snel te bereiden, voedzaam, en de smaken zijn geweldig. Ik gebruik alleen de vegan varianten dus over de andere smaken kan ik niets zeggen.Ik ben er helemaal weg van!!

28 mai 2022

Fan fan fan!

Helemaal fan van deze vegan supplementen! Makkelijk te mixen, super van smaak en perfect om mee te bakken - shaken - vervangen - en genieten.

17 mai 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd leuk om een pakketje te krijgen…

Altijd leuk om een pakketje te krijgen en zeker met deze snelle service met een persoonlijk handgeschreven kaartje. Dat was de eerste leuke verrassing, en als dan blijkt dat deze vanille en chocolade shakes ook nog eens goed smaken dan ben je een blijvertje. Makkelijk en lekker, de pitjes ervaar ik als pluspunt en ook dat het niet zo zoet is. Precies goed! Ik maak de shakes met plantaardige melk, heerlijk! De Naturall beker om de shake in te bereiden doet wat de website zegt, ik ben zeer tevreden.

15 mai 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Ik heb een goede ervaring bij Naturall…

Ik heb een goede ervaring bij Naturall Nutrition.
De orderbevestiging volgde gauw,maar ook de bevestiging van klaar voor verzending.
Nu kan elk bedrijf geen garantie geven dat het binnen 24 uur bezorgd kan worden.
Ze zijn ook afhankelijk van transport.
Ook hierin ging het vlekkeloos al die keren.

Zowel de maaktijdshakes en proteïne is erg voedzaam en heerlijk.
Vooral de nootjes.
Je zit er vol van en het is nog makkelijk ook voordat je naar je werk gaat.

14 mai 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Goede service, maar de maaltijdshakes zijn toch niks voor mij.

8 mai 2022

Hi Rebekka,
Natuurlijk vinden we het jammer dat de maaltijdshake niet is wat je er van gehoopt had. Maar ik ben blij om te lezen dat je tevreden bent met de service & afhandeling van je retour. Dat vinden we het belangrijkste.

Mocht je nog vragen hebben dan weet je me te vinden :)

Groetjes, Liselotte

Kennismakingspakket Naturall Pure Maaltijdshake

Ik heb het Kennismakingspakket Naturall Pure Maaltijdshake - 3 servings × 1 geprobeerd en de vanilla en choco zijn erg lekker en romig, ik hou alleen niet zo van cocos.

12 avril 2022

Beste Frans,

Hartelijk bedankt voor uw review op ons proefpakket. Goed om te horen dat er in ieder geval 2 van de 3 smaken goedgekeurd zijn :)
Tot snel!

Noté 4 sur 5 étoiles

prima levering en product ook, alleen erg fijn waardoor stofwolk

prima levering.
Product is ook prima; enige lastige is dat het zo fijn is, dat er steeds een stofwolk ontstaat bij het gebruiken.

11 avril 2022

Réponse de Naturall Nutrition

Hi! bedankt voor je review en de feedback op ons product. Het klopt inderdaad dat de Vegan Protein behoorlijk fijn is. We gaan er mee aan de slag om het stuiven te verminderen in de toekomst!

Mijn ervaring met Naturall Nutrition eerste aankoop

Ik heb een positieve ervaring met Naturall Nutrition! Je kunt veel informatie vinden over de producten en zelfs allerlei lekkere recepten.
De bestelling was de volgende dag inderdaad binnen en dat was ook erg fijn. Mijn complimenten!

7 avril 2022

Hi Dione,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Super om te horen dat je zo enthousiast bent over Naturall! We zien je graag snel weer :)

Duidelijke site, lekkere shakes

Duidelijke site, lekkere shakes. Snel besteld en snel bezorgd. Ik heb een pakket besteld incl. shaker. De shaker icm de eiwit poeders werkt goed en ik heb nog geen kloetjes in mn shakes gehad (ik hoor van anderen dat dat nog wel eens wil gebeuren met andere merken). Kortom, ik ben zeer blij!

23 mars 2022

Réponse de Naturall Nutrition

Bedankt voor je positieve review! Altijd leuk om te horen. Geniet van je shake!

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven. Kwalitatief hoogwaardig en snelle levering

11 mars 2022

Hi Fleur,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen en fijn om te horen dat we aan je verwachtingen voldoen. Tot snel weer!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus