Sender faktura på varer som ikke er bestillt og motatt. Lukter svindel lang vei, hold dere langt unna. Nature Pharma Norge har ikke sendt varer som påstås bestillt av meg, dette er forklart til li... Voir plus

L'entreprise a répondu

Ashwaganda Forte Har brukt dette produktet ca 4 år og er veldig fornøyd. Bruker det mot senestrekk. Og det har hatt en veldig god virkning. Samtidig har jeg fått økt energi. Anbefales på det st... Voir plus

L'entreprise a répondu

Rask ekspedering og hyggelig telefonsamtale. Har kols og bestilte prøveperiode men avbestilte, men etter og ha brukt svartsurbær i 3 uker kjente jeg at pusten har blitt bedre. Klarte å gå bakken opp t... Voir plus

L'entreprise a répondu

Alltid punktlig levering og et produkt som fungerer utmerket for meg og som jeg har brukt i et x antall år, hyggelig kundeservice som hjelper deg igjennom det meste av det du måtte ha på hjerte. Veldi... Voir plus

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

Écrit par l'entreprise

Velkommen til NaturePharma, din pålitelige kilde for naturlige helseprodukter i Norge. Vi er dedikerte til å tilby høy kvalitet på kosttilskudd og helserelaterte produkter som er nøye utvalgt for å støtte din helse og velvære. Hos NaturePharma er kundetilfredshet vår høyeste prioritet, og vi jobber hardt for å sikre at våre produkter og tjenester møter dine forventninger. Vår kundeservice er her for å hjelpe deg med spørsmål og veiledning, slik at du alltid kan føle deg trygg på dine valg. Takk for at du velger NaturePharma som en del av din helse- og velværereise. Vi setter pris på din tillit og ser frem til å betjene deg med noen av de beste produktene markedet har å tilby.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

4,3

Tous les avis

162 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rasa Tumelè

Var i kontakt med kundeservice og fikk god tilbud og meget god forklaring om produkt!👍 Veldig spent å bruke produkt lengre for å få enda bedre resultat. Absolutt anbefales!

6 juillet 2026

Réponse de Nature Pharma Norge

Hei Rasa! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Ønsker deg masse lykke til med Ashwagandha Forte :)

Bevisst firmanavn-blanding?

Vær veldig obs på stor (og fra leverandøren helt bevisst...?) sjanse for å forveksle NAVNET på Nature Pharma med Naturamed Pharma! Da jeg sa opp "prøveabonnementet" på "Svartsurbær", blei oppsigelsen sendt til Naturamed Pharma (den adressa lå nok allerede inne på min laptop, og "poppa opp" da jeg begynte å skrive adressa til Nature Pharma...) - og blei dermed ikke registrert ;-( Og selv om ny forsendelse ennå ikke var i posten, var det ikke snakk om å stoppe den da jeg omsider oppdaga feilen og ringte "kundeservice"... Det blir aldri noen flere kjøp fra dèt firmaet her i gården!!

2 juillet 2026

Réponse de Nature Pharma Norge

Hei Vidar! Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi setter pris på alle tilbakemeldinger og ønsker gjerne å oppklare noen forhold.

Vi har ingen tilknytning til Naturamed Pharma. Dersom en oppsigelse sendes til et annet firma, har vi dessverre ingen mulighet til å motta eller registrere den, ettersom vi verken har tilgang til deres e-post eller kundesystemer.

Vi forstår at det er frustrerende dersom en e-postadresse lagret på egen enhet førte til at oppsigelsen ble sendt til feil mottaker. Samtidig er det dessverre ikke noe vi kan påvirke eller oppdage før vi faktisk mottar en oppsigelse.

Når det gjelder forsendelser, følger vi våre rutiner for behandling av bestillinger. Dersom en ordre allerede er ferdig behandlet og klargjort for utsendelse, er det dessverre ikke alltid mulig å stoppe den. Vi forsøker likevel alltid å finne en god løsning innenfor de mulighetene vi har.

Vi beklager at du sitter igjen med en negativ opplevelse. Dersom du ønsker at vi skal se nærmere på saken, er du hjertelig velkommen til å kontakte kundeservice direkte. Vi hjelper gjerne med å gjennomgå saken sammen med deg.

Vi ønsker deg en riktig fin dag.

Jeg begynte med å prøve svartsurbær +…

Jeg begynte med å prøve svartsurbær + på grunn av problemer med vondt i knærne. Etter bare en måneds bruk ble det helt bra. Har da bare fortsatt med Svartsurbær + da jeg føler det er bra for meg. Hyggelig kundeservice hvis man lurer på noe. 😃

26 juin 2026

Réponse de Nature Pharma Norge

Hei Gunvald! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med Svartsurbær+ og at det har hjulpet deg så effektivt. Ønsker deg en riktig god sommer.

Ufattelig useriøs og frekk…

Ufattelig useriøs og frekk kundeservice. Sender 4 måneders forsendelse etter avsluttet abonnement og krever betaling - ikke godkjenner de retur av produkter. Rein svindel i forhold til selve produktet da en pakke inneholder mindre av virkestoffet det reklameres for enn en billigere pakke på sunkost. Anbefaler ikke produktet fra Nature pharma, det er kun lureri som er priset langt over vanlig markeds pris.

22 juin 2026

Réponse de Nature Pharma Norge

Hei Lisa Viktoria! Takk for at du deler din tilbakemelding. Vi tar slike henvendelser på alvor, og beklager dersom du har opplevd kontakten med kundeservice som utilfredsstillende. Det er ikke den opplevelsen vi ønsker at kundene våre skal ha.

Vi ønsker samtidig å korrigere noen av påstandene i anmeldelsen. Vi tar sterk avstand fra påstander om svindel eller lureri. Nature Pharma Norge er et norsk selskap med produkter utviklet og produsert i Norge, og vi følger gjeldende regelverk for både markedsføring, abonnement og kundebehandling.

Når det gjelder abonnementet, har vi en oppsigelsestid på 14 dager. Dette fremgår av vilkårene som kunden aktivt må godkjenne før bestilling. Dersom en oppsigelse mottas etter at en ny utsendelse er klargjort innenfor denne fristen, vil forsendelsen bli sendt i henhold til avtalen.

Når det gjelder produktets innhold, er ingredienser og mengder oppgitt tydelig på emballasje og nettsider. Vi er opptatt av å gi korrekt og transparent informasjon, og kjenner oss derfor ikke igjen i påstanden om at produktet inneholder mindre virkestoff enn det reklameres for.

Dersom det fortsatt er noe uavklart i saken din, er du velkommen til å kontakte oss. Vi ser gjerne nærmere på saken og gjør vårt beste for å finne en god løsning.

Ble tipset om svartsurbær da jeg ble…

Ble tipset om svartsurbær da jeg ble lett tungpustet når jeg trente. Må bare si at meg har det hjulpet,er veldig fornøyd. Tar 1 tablett pr. dag.

25 juin 2026

Réponse de Nature Pharma Norge

Hei Venche! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med Svartsurbær+ og at det er til hjelp for deg. Ønsker deg en fortsatt god sommer :)

This is scam

This is scam. Stay away - this is the classical american evil pharma just adaptet for european markets.

10 juin 2026

Réponse de Nature Pharma Norge

Hei! Vi tar alle tilbakemeldinger på alvor, men vi ønsker samtidig å korrigere noen av påstandene i anmeldelsen.

Vi vil understreke at vi er et norsk selskap med et produkt som er utviklet og produsert i Norge. Vi tar stekt avstand fra beskyldinger om scam/svindel og sammenligningen med amerikansk legemiddelindustri stemmer ikke overens med virksomheten vår og gir et uriktig inntrykk av hvem vi er.

Dersom du har hatt en konkret opplevelse med oss som ligger til grunn for anmeldelsen, vil vi gjerne høre mer. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, så ser vi nærmere på saken og forsøker å finne en god løsning.

Service above expectations.

During numerous phonecalls I consistently find friendly voices and very helpful clientel.

23 juin 2026

Réponse de Nature Pharma Norge

Hi Torleiv! Thank you very much for your kind feedback. Wish you a great day and a lovely summer :)

Great first impression

Great first impression. I had effect at once, so this is something I will continue using ❤️

22 juin 2026

Réponse de Nature Pharma Norge

Hei May Britt! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du allerede opplever effekt av Svartsurbær+. Ønsker deg en riktig god sommer :)

Skam basert virksomhet

Skam basert virksomhet, trå forsiktig.

19 juin 2026

Hei Namo,

Takk for at du deler din opplevelse. Vi tar alle tilbakemeldinger på alvor, også når de er kritiske.

Vi kjenner oss imidlertid ikke igjen i beskrivelsen av virksomheten vår. Vi legger stor vekt på å følge gjeldende lover, bransjestandarder og Forbrukertilsynets retningslinjer. Informasjon om produkter, priser, vilkår og eventuelle abonnementsordninger kommuniseres tydelig gjennom hele bestillingsprosessen. Vi tar også sterk avstand fra beskyldninger om skam og svindel.

Vi ønsker alltid å forstå hva som ligger bak en negativ opplevelse, slik at vi kan undersøke saken nærmere og eventuelt rette opp i eventuelle misforståelser. Siden anmeldelsen ikke inneholder konkrete detaljer, har vi dessverre begrenset mulighet til å kommentere forholdet nærmere.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice direkte dersom du ønsker å utdype erfaringen din. Vi er alltid opptatt av å finne gode løsninger og ha en konstruktiv dialog med våre kunder.

Ønsker deg en fin dag.

Jeg har fått god hjelp av svartsurbær…

Jeg har fått god hjelp av svartsurbær gjennom 2 vintre, både med respirasjon og stive ledd. Dette fortsetter jeg med.
Hilsen Kristine

18 juin 2026

Réponse de Nature Pharma Norge

Hei Kristine! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du har opplevd god effekt med Svartsurbær+. Ønsker deg masse lykke til videre og en riktig god sommer :)

After a stroke I had trouble to sleep…

After a stroke I had trouble to sleep through the night. Now I sleep as a baby and do not wake up for a visit to the toilet anymore. My mind is also much better thanks to Ashwagandha Forte.

16 juin 2026

Réponse de Nature Pharma Norge

Hei Ann! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er veldig glade for å høre at Ashwagandha Forte er til hjelp for deg. Ønsker deg masse lykke til videre :)

Svindel

Ble anbefalt å prøve dette og ifølge legen min kan jeg ikke ta dette. Kontaktet kundeservice og ba om å få returnere varene.
Fikk nei hos kundeservice som ba meg kontakte ledelsen.
Dårlig service. Latterlig å måtte kontakte ledelsen for retur. Føler at dette bare er lureri

11 juin 2026

Hei Jarle,

Takk for at du tar deg tid til å dele din opplevelse. Vi setter pris på alle tilbakemeldinger og ønsker gjerne å oppklare noen forhold i saken din.

Vi har forståelse for at situasjonen oppleves frustrerende når du i etterkant får vite at produktet ikke er egnet for deg. Samtidig er det kundens ansvar å vurdere om et kosttilskudd passer for egen situasjon, og ved usikkerhet anbefaler vi alltid å rådføre seg med lege eller annet helsepersonell før bestilling.

Når det gjelder retur, følger våre abonnementsforsendelser vilkår som fremgår i bestillingsprosessen. Av hensyn til produktsikkerhet, kvalitet og strenge retningslinjer rundt matsikkerhet så er det dessverre ingen returrett på videre abonnementforsendelser. Dette er ikke unikt for din sak, men en praksis som gjelder likt for alle kunder.

Vi beklager dersom informasjonen fra kundeservice ble oppfattet som lite hjelpsom. Bakgrunnen for at saken eventuelt måtte løftes videre, er at enkelte henvendelser krever en individuell vurdering utenfor de ordinære retningslinjene. Vårt mål er alltid å behandle alle kunder på en ryddig og rettferdig måte.

Vi ønsker å understreke at vi tar sterk avstand fra påstanden om svindel eller lureri. Vi følger gjeldende lover og retningslinjer, og all informasjon om abonnement og vilkår er tilgjengelig før bestillingen gjennomføres.

Dersom du ønsker at vi skal se nærmere på saken din på nytt, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss direkte. Vi er alltid åpne for dialog og vil gjøre vårt beste for å finne en god løsning innenfor rammene vi har.

Ønsker deg en fin dag videre. 😊

Alt var bra

Alt var bra, hyggelig kundebehandler.

11 juin 2026

Réponse de Nature Pharma Norge

Hei Odd! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Ønsker deg en riktig god dag videre :)

Virkelig stor forandring på pust

Virkelig stor forandring på pust. Serlig merkbart på natten.

9 juin 2026

Réponse de Nature Pharma Norge

Hei Tore Kristian. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er veldig glade for å høre at du merker positive effekter med Svartsurbær+. Ønsker deg masse lykke til videre :)

Jeg er fornøyd med Svart surbær ,føler…

Jeg er fornøyd med Svart surbær ,føler den regulerer mage … også god sirvice 😀

9 juin 2026

Réponse de Nature Pharma Norge

Hei Alise. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er glade for å høre at Svartsurbær+ er til hjelp for deg i hverdagen. Ønsker deg en fin dag videre :)

Veldig god kundeservice

Veldig god kundeservice. Jeg har hatt prøvepakke og er fornøyd. Jeg tåler Svartsurbær + for magen. Føler noe hjelp mht urinproblemene mine. Har bestilt for 2 mdr og håper på fortsatt hjelp av de.

8 juin 2026

Réponse de Nature Pharma Norge

Hei Åse! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Vi er glade for å høre at Svartsurbær+ er til hjelp for deg og ønsker deg masse lykke til videre.

Hyggelig dame som ga god hjelp og gode…

Hyggelig dame som ga god hjelp og gode rabatter når jeg syns prisen var litt høy

4 juin 2026

Réponse de Nature Pharma Norge

Hei, og tusen takk for hyggelig tilbakemelding :) Vi er glade for å høre at du er fornøyd med vår kundeservice. Ønsker deg en fin dag videre!

Get more energy

2 juin 2026

Réponse de Nature Pharma Norge

Hei Arne Charles! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er veldig glade for å høre at du opplever positive effekter av vårt produkt. Ønsker deg en fin dag videre :)

Jeg har kols

Jeg har kols, og var under 20% lungekapasitet. Nå er jeg på ca 50%. Etter at jeg begynte med svartsurbær, så klarer jeg å dra pusten lengre ned i lungene. Dette er et produkt jeg vil fortsette med.
Og møter hyggelige mennesker når jeg tar kontakt

1 juin 2026

Réponse de Nature Pharma Norge

Hei Toril! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Dette er jo helt fantastisk fint å høre. Vi er glade for at Svartsurbær+ er til hjelp for deg i hverdagen. Ønsker deg lykke til videre, og en fortsatt fin dag!

Good virkning

21 mai 2026

Réponse de Nature Pharma Norge

Hei Hanne! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du har god effekt av Svartsurbær+ og ønsker deg lykke til videre :)