Naturligtdyrefoder Avis 243

4,9

Fantastisk butik og ejer er bare virkelig god at snakke med, ved bare alt om hundefoder og hvad man skal give sit dyr og hvad der er godt og ikke godt .. han levere også gratis hjem til dig . Så ha... Voir plus

Har handlet hos Naturligt Dyrefoder flere gange, da de bl.a. forhandler nogle rigtig gode Ezydog anti-shock liner, som vi er rigtig glade for. Senest købte vi også nogle virkelig gode holdbare Chuckit... Voir plus

Fantastisk vejledning, endelig en forretning hvor man får svar og super råd om hvordan man kan fodre sine dyr, også med udfordringer, med pels, mod sygdom og endelig, vores hunde elsker det, både som... Voir plus

Kæmpe imødekommenhed. Vidende og deler meget gerne. Jeg føler mig altid og da ikke mindst min hund godt til pas og super godt vejledt. De varmeste anbefalinger herfra.... Og hundemassagen gir hu... Voir plus

1. Animalerie

Informations provenant de diverses sources externes

Vi forhandler sund kost, tilskudsfoder og kvalitetstilbehør til hunde og katte, samt tilskudsfoder til heste! Husk at du som kunde optjener Bonuspoint hver gang du handler hos NaturligtDyrefoder Hos NaturligtDyrefoder.dk kan du få gratis råd og vejledning, af en Veterinær Ernærings Terapeut (VET), omkring den rette kost og ernæring til netop dit kæledyr. En meget stor del af alle lidelser hos kæledyr i fangenskab, skyldes forkert eller for ensidig kost. Derfor kan lidelserne også afhjælpes væsentligt, ved hjælp af fornuftig kost og den helt rigtige kostsammensætning - fordi du er hvad du spiser! Siden NaturligtDyrefoder.dk åbnede i 2008, har vi lagt kostplaner for mere end 2000 kæledyr, med forskellige kostrelaterede lidelser - og alle dyr har fået det markant bedre. Dette rygtes selvfølgelig... derfor har vi nu kunder fra det meste af landet, der besøger vores fysiske butik i Løgten, eller ringer og får kostvejledning pr. telefon.

4,9

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Kvalitetsfoder

Kvalitetsfoder, der løste min kats udfordringer med pelskløe. Noget 3 forskellige dyrlæger ikke kunne afhjælpe. Og god betjening og hurtig levring.

27 février 2025