Bestilte 5 navneskilte i alu med 4 farvet tryk. Efter at have bestilt, fremsendte jeg selv en trykklar fil. Skiltene blev produceret samme dag, og de kom dagen efter. Super god kvalitet og super ve... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skulle have lavet 4 vedhæng i rød hjerteform. Det er blevet ligesom jeg gerne vil have det! klar anbefaling herfra.
L'entreprise a répondu
Jeg havde en super oplevelse med Morten, der virkelig gik langt for at hjælpe mig. 🪄 Jeg kontaktede ham sent en lørdag aften, og han svarede hurtigt, selvom det var uden for normal arbejdstid. M... Voir plus
Bestilte navneskilt 22/12-25 Og har endnu ikke modtaget noget, kontaktede dem d7/1 og fik først svar 9/1 at jeg måtte ha tolmodighed. Den 10/1 blev jeg bedt om og anmelde produkt på der... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skilte i alle typer herunder navneskilte, kongresmærker, bordskilte, keyhangers. dørskilte, trappetavler og kurser i Personlig effektivitet og Outlook
Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Bestilte 5 navneskilte i alu med 4 farvet tryk.
Efter at have bestilt, fremsendte jeg selv en trykklar fil.
Skiltene blev produceret samme dag, og de kom dagen efter.
Super god kvalitet og super vejledning og service.

Bestilte navneskilt 22/12-25
Og har endnu ikke modtaget noget, kontaktede dem d7/1 og fik først svar 9/1 at jeg måtte ha tolmodighed. Den 10/1 blev jeg bedt om og anmelde produkt på deres hjemmeside, hvilket jeg gjorde
“Jeg har ikke nogen ide om hvordan produktet ser ud eller er i kvalitet, da jeg endnu ikke har modtaget nogen vare efter 11 hverdage.
Jeg har kontaktet jer og fik besked på jeg skulle vente.
Kundeservice er ikke jeres stærke side, da der bliver svaret på hollandsk .
Jeg har bed om refundering, det har jeg ikke set eller hørt noget til.
Jeg vil fraråde alle at handle her hos jer!”
Fik så en mail at de beklager og de vil sætte ordren i gang ? Har den så ikke været produceret? Er det et svindel firma?
Jeg ser det som jeg har mistet de 220kr og kommer aldrig til og anbefale denne hjemmeside. Føj for dårlig kundeservice!

Réponse de Navneskilte
Super god service. Morten gav den bedste vejledning man ku tænke sig og produktet vi ville teste kom før jeg nåede at blinke. VIRKELIG god KVALITET på produktet…navneskilte med magnet.
Der skal absolut bestilles flere herfra.
Behøver slet ikke at teste andre leverandører af nu.

Réponse de Navneskilte
God kommunikation på både telefon og e-mail omkring korrektur. Resultatet er lige præcis som det skal være.
Prisen er lidt til den dyre side, men kvalitet koster altså. Vi er meget tilfredse.

Réponse de Navneskilte
Jeg kontaktede ham sent en lørdag aften, og han svarede hurtigt, selvom det var uden for normal arbejdstid. Morten var meget imødekommende og fleksibel, og selv med en stram deadline sørgede han for, at jeg fik skiltet præcis til tiden. Det var virkelig en stor hjælp, og jeg er meget tilfreds med både service og kvalitet.
Kan varmt anbefales! 😍
God service og super flot design.
Jeg bestilte et skilt i specialmål. Der var straks svar, og skiltet modtog jeg to dage efter. Super flot design og helt perfekt til projektet.

Réponse de Navneskilte
Altid sikker og hurtig levering, og konkurrencedygtige priser.

Réponse de Navneskilte
Super lækre keyhangers i god kvalitet, flotte farver og med det tilbehør som vi ønskede.

Réponse de Navneskilte
Det er super flot arbejde. Og også gennemført, personlig service! Og skiltene kom i løbet af få dage.
Jeg fik leveret et skrædersyet skilt til min dør, som ser fantastisk ud!
Oven i købet god service med meget peg og direkte kommunikation.

Réponse de Navneskilte
Lynhurtig og professionel behandling. Fik nærmest navneskiltet dagen efter bestilling. Skarp pris og god kvalitet. Kan varmt anbefales.
Det er præcis som jeg ønskede mine skilte og mere til, så flot kvalitet !!!
Og super hurtig levering,!!

Réponse de Navneskilte
Virkelig hurtig levering, god kommunikation og flotte skilte.

Réponse de Navneskilte
Både via mail og telefon, fik jeg hjælp til bestilling af et produkt.
Fin service og hurtig levering.
Vores halsedisser med tekst er lige som vi ønskede dem, rigtig fin kvalitet.
Produceret og leveret rigtig hurtigt.

Réponse de Navneskilte
Hurtig og effektiv ekspedition :) Vi modtog varerne hurtigt, og indholdet var upåklageligt og svarede præcist til beskrivelsen.

Réponse de Navneskilte
Jeg bestilte produktet med indgravering torsdag middag og fredag formiddag havde jeg ordren hos mig. Produktet lever fuldt ud op til forventningerne, meget fin indgravering og super kundeservice!

Réponse de Navneskilte
Hurtig service flot kvalitet kan anbefaldes
Hurtigt levering, rigtig godt kontakt.
Jeg anbefale til alle.