L'entreprise a répondu
Pobranie pieniędzy za usługę bez jasnej i świadomej zgody klienta, a następnie odmowa pełnego zwrotu – tak w skrócie wygląda moje doświadczenie z nazwa.pl. Firma uznaje obciążenie karty za akceptac... Voir plus
L'entreprise a répondu
Domeny, serwery, strony www oraz profesjonalny hosting w nazwa.pl. Teraz w promocji możesz mieć atrakcyjny adres www, serwer i Stronę WWW zupełnie za darmo!
31-553, Kraków, Pologne
A répondu à 93 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Rozmowa z Panią była bardzo pomocna, jestem osobą która słabo sobie radzi z nową technologią, a jednak Pani Marzena potrafiła tak mi wyjaśnić wszystko, że teraz juz rozumiem trochę więcej, bardzo dziękuję za pomoc
Pani z którą rozmawiałam była bardzo pomocna, szybko i sprawnie przeprowadziła mnie przez proces załatwienia problemu. Polecam z całego serca.
Pani w związku z zapytaniem i prośbą o pomoc --> super pomocna i cierpliwa.
Profesjonalnie i bez bólu przeniosłem domenę między panelami klienta.
Firma w XXI wieku wymaga, żeby wysyłać pismo pocztą, tylko dlatego, że chce się zmienić dostawcę i chcą maksymalnie utrudnić klientom zmianę operatora. Zdecydowanie odradzam korzystanie z tej archaicznej firmy w świecie hostingów to "PRL'owska Poczta Polska"
EDIT: To co napisali w komentarzu nie jest prawdą, bo pisałem, że mogę podpisać podpisem zaufanym to mi odpiasli, że i tak mam przesłać pocztą polską ...

Réponse : nazwa.pl
Wysoka wydajność hostingu, profesjonalne wsparcie helpdesku, wyrozumiałość. Dopóki te doświadczenia będą nam towarzyszyć, usługi służbowe pozostaną w nazwa.pl

Réponse : nazwa.pl
Chciałabym serdecznie podziękować Pani Krystynie Zachuta za wyjątkową pomoc i zaangażowanie.
Pani Krystyna jest nie tylko niezwykle kompetentna, ale też przemiła, cierpliwa i bardzo życzliwa. Z ogromnym spokojem i dokładnością przeprowadziła mnie przez wszystkie kwestie techniczne związane z moją stroną i usługami, tłumacząc wszystko w sposób jasny i zrozumiały.
To naprawdę rzadkość trafić na osobę, która z taką empatią i profesjonalizmem podchodzi do swojej pracy. Kontakt z Panią Krystyną to czysta przyjemność - dzięki niej nawet skomplikowane tematy stają się dużo prostsze.
Jeszcze raz bardzo dziękuję i mam nadzieję, że będę miała okazję trafić na nią ponownie!

Réponse : nazwa.pl
Pani Marzena bardzo profesjonalnie i rzeczowo pomogła mi w procesie przywracania domeny – wszystko wyjaśniła krok po kroku w zrozumiały i jasny sposób. Była wyjątkowo cierpliwa i uprzejma, nawet gdy sytuacja okazała się dość skomplikowana. Dzięki jej pomocy udało się szybko i bezproblemowo przywrócić działanie domeny, za co jestem naprawdę bardzo wdzięczna. Ogromny plus za ogromną kompetencję i zaangażowanie – Pani Marzena zna procedury na wylot i od razu wiedziała, co należy zrobić. Kontakt z nią był bardzo miły i pozytywny, przez cały czas czułem się świetnie obsłużona. Wykazała się dużą odpowiedzialnością i zrobiła wszystko, żeby sprawa została rozwiązana jak najszybciej.

Réponse : nazwa.pl
Świetny kontakt i konkretna pomoc. Konsultant przeprowadził mnie przez cały proces w jasny i spokojny sposób.

Réponse : nazwa.pl
Jestem zadowolona z obsługi. Firma zapewnia bardzo dobry kontakt z pomocą. Pracownik był bardzo uprzejmy i z profesjonalnym podejściem zajął się moją sprawą. Jest bardzo zadowolona ze współpracy.

Réponse : nazwa.pl
Niezwykle rzadko się zdarza by ktoś tłumaczył w tak prosty sposób te kwestie , które przypuszczam , że dla większości użytkowników są mało zrozumiałe. Jestem użytkownikiem , który nie ma wiedzy technicznej a Pani Marzena poprowadziła rozmowę w taki sposób , ze wszystkie moje wątpliwości i rozterki zostały wytłumaczone

Réponse : nazwa.pl
Jestem klientem nazwa.pl od nastu lat. Usługę przedłużenie serwera mailowego opłaciłem 01.04.2026 i dostałem teraz informację od pracownika z czatu, że może będę musiał czekać na fakturę do 15.05.2026, czy to jest jakiś żart? Usługę kupuję dla urzędu w którym pracuję, nazwa.pl nie zgadza się na faktury z terminem płatności z kolei księgowa nie zgadza się na faktury proforma, więc dla świętego spokoju opłacałem je sam i później się rozliczałem, ale teraz 2400zł mam zamrożone na 1,5 miesiąca. Rozumiem przejście na KSeF i w związku z tym zmiany organizacyjne itd itp, ale co Wy nosicie do MF te faktury na dyskietkach? Niestety ale było to już moje ostatnie przedłużenie usługi z nazwa.pl
Edit 22.04.2026 - w odpowiedz nazwa.pl - Fakturę już otrzymałem, dziękuję. Ale jak już pisałem uważam, że powinniście zmienić politykę dotyczącą wystawiania faktur terminowych. Niestety urzędy przez dyscyplinę budżetową nie mogą płacić faktur proforma i to potem generuje problemy, bo tak jak w moim przypadku do tej pory opłacałem fakturę sam i później się rozliczałem, ale jak ja mam później czekać miesiąc czy może nawet ponad to w sumie w imię czego? pójdę do firmy która wystawia tak faktury bez problemu / bez proszenia nawet.

Réponse : nazwa.pl
Bardzo fachowa i kompetentna pomoc w niełatwych sprawach "komputerowych". Duża kultura osobista i cierpliwość.

Réponse : nazwa.pl
Świetna obsługa / pomoc Pana Sławomira! pomoc w rozwiązywaniu problemu -super , wyrozumiałość, profesjonalizm i chęć pomocy! brawo!!!

Réponse : nazwa.pl
Mogę w pełni polecić Dział obsługi klienta a w szczególności p. Sebastiana z którym miałem przyjemność rozmawiać. Gość bardzo kompetentny, wyrozumiały i cierpliwy, czego można chcieć więcej dzwoniąc po radę do DOK.

Réponse : nazwa.pl
Szybka reakcja na zadany temat. Przekaz pomocny i zrozumiały.

Réponse : nazwa.pl
Zawsze odbiera telefony i pomaga w problemach oraz odpowiada na pytania

Réponse : nazwa.pl
En savoir plus sur les différents types d'avis.