1. Fournisseur de produits de beauté
  2. Magasin de produits de beauté
  3. Magasin de cosmétiques
  4. Salon de manucure

Informations provenant de diverses sources externes

Beställ toppmärkenas nagelprodukter, lösnaglar, gelenaglar och naglar från 989 kr GRATIS FRAKT. Billiga priser och jättestort urval i NDED nageldekorationer nätbutiken.

2,0

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,0

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

If I could give zero stars I would!

If I could give zero stars I would!
Placed an order for 2000 Swedish crowns, and paid immediately - big mistake! Weeks went by and no items. Contacted them through their website and no response, waited a couple more weeks and contacted them again, still no response. It’s been 4 years (this happened in 2019) and I’m still waiting for my order! Shame on this company for swindling hard working people out of their money!

7 décembre 2022

Dåligt

Dåligt. Lurar en på pengarna. Kontaktade paypal, de tog kontakt med nded o fick på sig 7 dagar men de hade inte återkopplat till paypal så jag fick alla kronor tillbaka

7 décembre 2020

Har beställt hos dem tidigare och inte…

Har beställt hos dem tidigare och inte haft något problem. Denna gången har det gått flera veckor och mina varor är fortfarande inte skickade. Har mailat vid 5 olika tillfällen, ingen respons ! Såg även på Facebook att flera andra har samma problem, pengar dras men inga varor. Kommer aldrig att beställa hos dem igen.
Urusel service att de inte ens kan svara på mail !

18 juillet 2019

Har aldrig haft några problem med nded

Har aldrig haft några problem med nded. Har beställt många gånger och alltid varit nöjd. En gång beställde jag en låda med handskar som visade sig vara slut på lagret. Jag mailade kundsupporten och fick mina pengar tillbaka. Så overall är jag väldigt nöjd och det är jättebra priser för bra produkter. Jag använder deras builder gels och gellack för det mesta och är väldigt nöjd.

26 avril 2019

Inga varor eller pengar tillbaka - 4 månader har gått

Har varit otroligt nöjd med NDED! Snabb leverans och man fick allt man hade betalat för.
Min senaste beställning la jag 2018-10-01 på 1500:-
5 varor kunde inte leveraras, varav ett gellack hade helt fel färg än vad som visats på bilden. Mailade om just färgen och att 5 varor saknades, fick ett snabbt svar att jag skulle välja en annan färg.
Sen var det helt tyst från deras sida. Mailade och mailade utan någon respons. Till slut så bad jag dom att sätta in mina pengar på kontot igen, INGET SVAR !!!!!!
Nu än idag - 2019-02-19, 4,5 månader senare har jag fortfarande inte fått mina varor eller mina pengar insatta på mitt konto.

Det är så frukansvärt pinsamt och oförskämt att inte ens svara!
Ni borde SKÄMMAS!!!!!!!!!!

19 février 2019

Riktigt dålig webbutik.

Gjorde en beställning 26/1-19 för nästan 800 kr. Inte fått någon återkoppling eller mejl om att varorna skickats. Svarar inte på mejl.
Beställningsnr. SE23TCMN

12 février 2019

Medelmåttigt

Medelmåttigt, men funkar helt ok. Väldigt dålig hemsida då den bara är direktöversatt från tyska. Handlar man från Sverige går det inte att välja den engelskspråkiga sidan som är lite bättre översatt. Ganska lång leveranstid, tog ca 2-3 veckor. Leverans med DHL som är allmänt osmidiga att ha och göra med.

16 janvier 2019

har väntat över en månad nu

har väntat över en månad nu. inte fått mina grejjer känner mig helt ärligt lurad! 1000 kr gick jag back på ingenting. inte fått någonting alls. snälla kontakta mig jag vill inte behöva vänta ännu en månad. paketet har inte ens skickats ännu.

Beställningsnummer:SE2WSDH7

22 septembre 2018

16 days

Since 16 days my order is not shipped but why? I have already tried to contact you by email without success. My order number is GL25M1ZS

14 août 2018

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit