Nederlandsgroen Avis

3,3

Vanavond gebeld door Mateo van NederlandsGroen met een aanbod voor overstap tegen een voordeliger tarief. Vriendelijke medewerker, duidelijke uitleg, geduldig en prima voorstel. Al met al tevreden... Voir plus

Gister een aantal x gebeld door hun, aangegeven dat ik niet thuis was, toch door blijven gaan over contract vernieuwing.Ze hadden al mijn gegevens al bij de hand, nogmaals gezegd dat ik niet thuis... Voir plus

Top service. Vorig jaar toen ik werd gebeld met een voorstel was het een heel prettig gesprek en zojuist weer. Ik werd direct gebeld nav mijn email die ik stuurde en alle zorgen werden weggenomen. Hee... Voir plus

Een zeer dwingende verkoper aan de telefoon die drijgde dat ik mijn energie contract zou verliezen Als ik geen advies van de verkoper aannam Contact met mijn energie leverancier gehad bij deze was... Voir plus

Nederlandsgroen is een advieskantoor dat gespecialiseerd is in nutsvoorzieningen.

Moyen

Répond généralement dans un délai d'une semaine

46 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Oplichting!

Oplichting!
Doen zich voor als tussenpersoon van huidige energieleverancier. Zeggen je huidige maandbedrag naar beneden te kunnen brengen. Toen ik wat meer ging doorvragen en duidelijk werd dat het niet vertrouwde werd man aan de telefoon zeer onvriendelijk. Lees later reviews op Google dat het oplichting is.

15 septembre 2025

Dit is oplichting KVK bestaat niet en onbereikbaar

Dit is oplichting. Bellen je met het verhaal dat ze vorig jaar geholpen hebben aan je huidige energiecontract. Wat onmogelijk is in mijn geval aangezien ik nog nooit een energiecontract heb afgesloten. Als je vraagt naar hoe ze aan mijn contactgegevens gekomen zijn weet de beller dat niet maar zijn manager kan mij hier wel over terug bellen, die zit toevallig net in een overleg. Als ik dan nog een keer vraag naar de naam van de gene die mij geholpen heeft wordt na het korte andwoord "nee" de verbinding verbroken.

Ze hebben een website maar via het telefoonnummer zijn ze niet bereikbaar voor klachten. En als kers op de taart bestaat hun KVK nummer niet wat ze vermeld hebben op de website.

26 juin 2025