Jeg bestilte Rittersport sjokolade og Haribo godteri 29. april, men har fortsatt ikke mottatt varene og i dag er det 22. juni. Har blitt trukket for bestillingen, og får ikke noe svar hverken på telef... Voir plus

Jeg likte faktisk de varene som ble solgt da noe av dem blir ikke solgt i Norge, MEN bestilt mange ganger varer. Får beskjed at bestilling er kansellert. That is!!! uten noe forklaring eller kommenta... Voir plus

Aldri fått varene (bestilt i slutten av feb.2026), får ikke svar på verken epost eller telefon. Abonnemenetet ble nok kansellert. Fikk svar på epost en av alle gangene der de skyldte på Bring og papir... Voir plus

Veldig gode priser selv uten medlemsskap, og ble levert innen den tiden som det stod i butikken. Det eneste problemetvar at varene ikke var pakket inn særlig bra for de produktene eg kjøpte (hobbym... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Service de livraison des courses
  2. Fournisseur de produits de beauté

Écrit par l'entreprise

500.000 produkter til innkjøpspris Nemdag.no er en medlemsklubb som sikrer medlemmene høye rabatter på kjente merkevarer innenfor blant annet husholdningsprodukter, bleier, kosmetikk, parfymer, leketøy, hobbyartikler og mye mer. Når du er medlem av nemdag.no kan du kjøpe mer enn 500.00 produkter til innkjøpspris, dette gjelder for 80% av produktene. Det koster 129 NOK per måned å være medlem hos Nemdag.no, vi lover at du vil spare mye penger.

1,7

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

1,7

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Billige produkter

Billige produkter, enkelt å bestille og lynrask levering! Anbefales!

17 avril 2023

Hei Monica,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive denne flotte anmeldelsen med de 5 flotte stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Så flott det er å høre at du har opplevd billige produkter, enkelt å bestille hos oss, og lynrask levering 😍

Vi gleder oss til å se deg igjen 😆

Nemdag.no

Gode produkt til hyggelig pris

Gode produkt til hyggelig pris. Synest bestillingsystemet kunne vore forbedra. Det er slik at når ein bestiller ser det ut som ein melder seg inn på nytt kvar gong, det burde vere lettare å sjå at du allereie er medlem.

16 avril 2023

Hei, Christine,

Tusen takk for at du tok deg tid til å lage denne fine anmeldelsen, med de 4 fine stjernene ⭐⭐⭐⭐

Hyggelig å høre at du har opplevd gode produkter til gode lave priser hos oss 😍

Når du kommer til kassen og skriver inn e-postadressen medlemskapet ditt er knyttet til, vil det stå velkommen tilbake, slik at vi informerer deg om at du er medlem.

Så lenge du bruker samme e-postadresse som medlemskapet er knyttet til, vil du ikke bli belastet for et nytt medlemskap.

Hvis du har spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte oss, vi er alltid klare til å hjelpe 😊

Vi gleder oss til å se deg igjen 😆

Flott

Flott og flott

16 avril 2023

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å lage denne flotte anmeldelsen, med de 5 flotte stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Så hyggelig å høre at opplevelsen din med oss har vært flott 😍

Vi ser frem til å treffe deg igjen 😆

Very good site 👍

Very good site 👍! Recommend!

10 avril 2023

Hi Paschalina,

Thank you for the 5 beautiful stars ⭐⭐⭐⭐⭐

We really appreciate your positive review and we are really happy that you want to recommend us 😍

We look forward to serving you again and wish you a great day.

Best regards

Anbefales

Lynrask levering og bra produkter til en bra pris, ingen problem å avslutte abonnement heller. Anbefales

12 avril 2023

Hei, Julie,

Tusen takk for din flotte anmeldelse med de 5 flotte stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Så herlig å høre at du har opplevd lynrask levering, gode produkter til en god pris, og det er ikke noe problem å si opp medlemskapet ditt 😍

Vi gleder oss til å se deg igjen 😎

Hei HM,

Tusen takk for de 5 flotte stjernene, vi setter pris på dem ⭐⭐⭐⭐⭐

Så flott å høre om din opplevelse at det var enkelt å bestille og at du liker prisene våre 🙌.

Vi ser frem til å betjene deg igjen en annen gang og ønsker deg en god dag 😊.

Veldig fornøyd

11 avril 2023

Hei Magdalena,

Tusen takk for de 5 vakre stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med kjøpet ditt hos oss - Vi gleder oss til å se deg igjen 😊.

Vi ønsker deg en god dag.

Dårlig kundebehandling.

Alt. Sender pakken uavhengig av at bestillingen ble kansellert 30 minutter etter bestilling ble gjennomført av meg. Dette tyder på at det ikke blir tatt hensyn til kundens ønsker. Utrolig dårlig kundebehandling.

Bestillingen ble utført 08/04/2023 kl 15:15.
Mali kansellering av bestilling ble sendt 08/04/2023 kl 15:44. Ca 30 min etter bestilling ble gjenomført. Da skjønner jeg ikke hvorfor bestillingen ble send tirsdag den 11 april 2023 kl. 12:53. Ca 3 dager etter kanselleringen ble sendt til dere på mail.

11 avril 2023

Hei Jens-Arne,

Vi kan se at vi har vært i kontakt med deg om dette på e-post og telefon. På e-post har vi sendt deg alle detaljene, slik at du har det forklart skriftlig.

Siden du ønsker å kansellere bestillingen din, er bestillingen din allerede sendt, og vi kan ikke kansellere den.

Som beskrevet i e-posten er du velkommen til å legge igjen pakken i pakkebutikken, der den automatisk blir sendt tilbake til oss, så snart bestillingen din er returnert til oss, vil du bli refundert og få pengene tilbake.

Ta gjerne kontakt med oss igjen hvis du har ytterligere spørsmål.

Hei Geir,

Tusen hjertelig takk for de 5 flotte stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er super glade for å høre om din gode opplevelse med oss, og vi håper vi får mange flere 🙌.

Vi ønsker deg en god dag.

Vennlig hilsen
Nemdag.no

I am very satisfied with the seller

I am very satisfied with the seller, they send the product to me so fast.

29 mars 2023

Hi Yuk,

Thank you very much for your time to make this great review with the 5 great stars ⭐⭐⭐⭐⭐

How wonderful to hear that you are satisfied as you have shopped with us and received your order quickly 😍

We hope to see you again 🙌

Best regards,
Nemdag.no

For ei treker ikke pengene av korte dit…

For ei treker ikke pengene av korte dit før 1 1/2 uke seinere eter du har bestilt og

28 mars 2023

Hei, Tony,

Når du handler hos oss, legges et reservasjonsbeløp til kontoen din.

Så snart bestillingen din er sendt, vil du bli belastet for bestillingen din, og pengene vil bli trukket.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har ytterligere spørsmål.

Bra service.

19 mars 2023

Hei, Yousef,

Tusen takk for at du tok deg tid til å lage denne flotte anmeldelsen med 5 flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er veldig glade for å høre at du har opplevd bra service når du har handlet hos oss 🙌

Vi gleder oss til å se deg igjen 😍

Fantastisk pris

Produktprisene er konkurransedyktige.. For folk som handler ofte anbefaler jeg butikken.

Hei,

Vi er så glade for å høre at du har opplevd konkurransedyktige priser når du har handlet hos oss 😎

Nemdag.no

Rask levering og ikke minst prisen var…

Rask levering og ikke minst prisen var mye billigere enn noen annen nettbutikk. Produktet svarte helt til forventningene. Men nå noen uke seinere ser jeg at prisen har steget med 54%. Fremdeles billigere enn andre, men samtidig er dette basert på et abonnement.

15 mars 2023

Hei Helge,

Hyggelig å høre at du har opplevd rask levering, produkter som innfrir dine forventninger og at vi har gode lave priser 😍

Alt gikk bra

Fikk god og rask service

13 mars 2023

Hei Wail,

Tusen takk for din fine anmeldelse med de 4 fine stjernene ⭐⭐⭐⭐

Godt å høre at alt gikk bra og at du har opplevd god og rask service når du har handlet hos oss 😍

Vi håper å se deg igjen 🙌

Best produkter

Hei Janka,

Tusen takk for denne vakre anmeldelsen med de 5 fantastiske stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Deilig å høre at du har opplevd at vi har de beste produktene i oss 😍

Dårlig pakket ellers greit

Det var pakket for dårlig så to rammer ble ødelagt. Men siden det ble fikset godt så kan jeg handle mer. Men husk å pakk bedre neste gang 👌

Hei Ingunn,

Tusen takk for din fine anmeldelse med de 4 fine stjernene ⭐⭐⭐⭐

Vi beklager å høre at du har opplevd at pakkene dine dessverre ikke har vært pakket godt nok - Vi tar selvfølgelig med oss tilbakemeldingen din slik at vi kan forbedre oss 😊

Hyggelig å høre at din opplevelse ellers har vært god når du har handlet hos oss 😍

Nemdag.no

Jeg har KUNN fått en ordre bekreftelse.

Jeg har KUNN fått en ordre bekreftelse.
Og så forventer dere at jeg skal kunne vudere deres sevice?.
Med andre ord dere har fått pengene og jeg har enda ikke fått vite når jeg kan forvente varen og så forventer dere en vudering? på hva? at dere tokk i mot pengene?
Jeg selger IKKE skinnet før bjørnen er skutt

19 mars 2023

Hei, Egil,

Vi er veldig lei oss for denne følelsen du har etter å ha mottatt e-posten om du vil rapportere opplevelsen din etter at bestillingen din er sendt fra oss.

Vi kan se at bestillingen din er sendt og er på vei til deg - så du kan forvente å motta den innen kort tid.

Hensikten med vår e-post er at vi alltid liker å høre om våre kunders opplevelse og om det er noe vi kan forbedre for å gjøre opplevelsen helt perfekt når pakken mottas.

Du er selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har ytterligere spørsmål.

Utsolgt

De er stadig vekk utsolgt for det jeg bestiller og jeg får ikke muligheten til å erstatte produktet eller kansellere ordren. Når du betaler medlemskontigent og frakt for å legge inn en bestilling, er ikke det alltid verdt det om du kun får såpene du bestilte ved siden av.

16 mars 2023

Hei, Nancy,

Vi er veldig lei oss for å høre at du har opplevd at varer er utsolgt - slik skal det ikke være.

Når du mottar en melding fra oss om at en av varene dessverre er utsolgt, kan du alltid returnere via SMS hvis du vil ha andre varer lagt til som matcher prisen, og du kan også alltid kansellere bestillingen din hvis det er det du ønsker.

Selvfølgelig tar vi tilbakemeldingene dine til hjertet slik at vi kan forbedre oss 😊

Med vennlig hilsen,
Nemdag.no

Klarer ikke se annet enn inkompetente uforstålige svar

Jeg kan ikke annet enn å bevise, ut i fra deres svar på min tidligere anmeldelse av deres firma!! Tror ikke dere lests ordene mine overhodet! Fordi svaret deres var så motstridene, til hva min anmeldelse gikk ut på 🤷‍♀️ jeg sa tydelig ifra at det IKKE var missforstålelse pga «språkproblemer», jeg skjønte veldig godt hva som ble sagt til meg! Likevel så overser dere dette, å prøver å fremdels måtte være der problemet måtte ligge 🤷‍♀️ NEI, det har ikke det! klarer dere på ingen måte å ta ansvar for egene feil? Å så etter jeg tydlig forklart at dere faktisk har et 800- nummer? Prøv å forstå, å se på nummeret deres igjen 🤩 . Ta bort landskoden, å vær snill å ikke oppfør dere som analfabeter! Fordi dere svarer gang på gang at JEG tar feil?? Etter landskoden? Så skriver dere tlf nummeret deres: 800… å noen fler nummer 😂 Ærligtalt er du programmert til å være totalt inkompetente når det gjelder forstå deres eget telefonnummer? Ja ja, ikke beste forstålelse for fakta 😉 å jeg gir veldig tydelig beskjed om at dette IKKE er en twist. Det er kun en forklaring av MIN erfaring av deres oppførsel! Å hva besvarer dere da? 😂 behandler ikke klager her 😂😂😂 å, ja ja dere trenger ikke meg til å bevise inkompetanse gitt 😉
Dere trenger virkelig virkelig flaks å lykke til videre på ferden 👏 Åsså regner jeg med p vinne 10 million lotteriet i morgen 🤪

14 novembre 2022

Hei, Nina,

Vi har ikke klart å finne deg i systemet vårt fordi du ikke har oppgitt noen opplysninger.

Siden du ikke oppga noen opplysninger, har vi ikke kunnet undersøke din siste anmeldelse, som du nevner i denne anmeldelsen, nærmere.

Telefonnummeret vårt: +4780062210, fungerer, og vi mottar samtaler via dette telefonnummeret.

Vi behandler dessverre ikke saker her, men du er velkommen til å kontakte oss på info@nemdag.no hvis du har ytterligere spørsmål.