Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Useriøst firma! Hvilket også tilkendegives i andre anmeldelser her på siden og på en Facebook skimmelsvampe gruppe og skræmmende historik med konkurser. Jeg har anmodet om en skimmel afrensning og de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin oplevelse med ness. Fredag morgen kl 07.00 stod der to friske gutter klar på en skimmelsvamps sanering. De blev færdig relativt hurtigt og efterlod uden det store oprydningsarbejde på trods... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Useriøst nyt firma, kan IKKE anbefales..!.! Update: ejer/direktøren *Navn fjernet* har anmeldt at han ikke kender mig selvom han også har bekræftet det i svaret på min anme... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Géomètre-expert en bâtiment
  2. Société d'ingénierie civile
  3. Société de construction
  4. Microbiologiste

Écrit par l'entreprise

Skimmelsvamps undersøgelse og sanering af skimmelsvamp

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Rigtig god service

Rigtig god service, og gode priser. Jeg er godt tilfreds med deres arbejde, de har gjort det super i min lejlighed.

2 juillet 2021

Hej Resul

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi efterstræber altid kvalitet og grundighed

De bedste hilsner

Useriøst firma

Jeg har anmodet om en skimmel afrensning og de skriver at de ringer tilbage, det sker dog aldrig og nu har jeg givet op og må søge videre. Skuffende.

23 juin 2021

Réponse de Ness

Anmeldelsen her er falsk.

Den er skrevet af en konkurrent, der har misbrugt en Birthe Nielsens identitet. Vi har været i kontakt med den rigtige Birthe Nielsen, som har politianmeldt det. Jeg har kommet med fornødne dokumentation og Birthe har selv sendt mails til trustpilot, men de synes ikke dokumentationen er gyldig.

Til de interesserede er forløbet således:

Vi får en henvendelse fra en Birthe Nielsen med nr, mail og navn. Dagen efter ringer vi op til nummeret og kommer i kontakt med en birthe nielsen, den her Birthe er lidt fovirreret ift. hvorfor vi ringer, da hun netop ikke har kontaktet os. Jeg undskylder for misforståelsen og skriver en mail til den mail, der står i henvendelsen.

Jeg skriver, at jeg har ringet op og det måske er det forkerte nummer. Jeg får intet svar. Dage efter modtager, jeg så denne anmeldelse på trustpilot. Jeg ringer op til Birthe Nielsen igen, hun har ikke lavet anmeldelsen og ikke været i kontakt med os, selvom det er hendes nr der er oplyst på henvendelsen. Jeg beder trustpilot om at finde brugeren og anmelderen oplyser det samme telefonnummer som Birthe Nielsen, dog en anden mail end den rigtige. Jeg er så i kontakt med Birthe Nielsen som er dybt frustreret over, at hendes identitet er blevet misbrugt. Hun anmelder det til politiet og forsøger at komme i kontakt med trustpilot omkring det.

Jeg rapporterer anmeldelsen for at være falsk i og med det nu er ret tydeligt, at Birthe Nielsens identitet er blevet misbrugt og anmeldelsen derfor er ikke er baseret på en oplevelse med os. Nu må vi lade politiet gøre deres arbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

De fjernede skimmelsvamp fra kælderen…

De fjernede skimmelsvamp fra kælderen og affugtede rummet. Det gik lige til. De kom til tiden og udførte arbejdet til en fast pris. God service

19 juin 2021

Hej Inge

Dejligt at du er tilfreds med vores service!

Vi forsøger altid at gøre vores bedste og tilbyde den bedste service.

De bedste hilsner

God oplevelse

God oplevelse, god service til prisen

17 juin 2021

Hej Fahad

Fantastisk service

Fantastisk service! Dejligt man kan ringe og få rådgivning efter endt forløb. Desuden klaret rigtig hurtigt. Vi meget tilfredse.

John & Signe

16 juin 2021

Hej John

Professionelt og hurtigt

Professionelt og hurtigt
Allerede dagen efter jeg henvendte mig så var det klaret, jeg er særdeles tilfreds med jeres arbejde.

14 juin 2021

Hej Alan

Det var lige til

"Det var lige til, glad for i kunne komme ud på så kort varsel og ordne opgaven."

1 avril 2021

Hej Giovanni

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og meget rimelige priser!

Ness har hjulpet mig med et skimmelsvamps angreb jeg havde. De Kom til tiden udførte arbejdet med grundighed og jeg er super tilfreds! Der var rengjort efter arbejdet. De foretog også kvalitetstest og viste mig at der ikke længere var skimmelsvamp at spore!

25 mars 2021

Réponse de Ness

Tusind tak for din anmeldelse

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus