NetBet Romania Avis 3 235

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Pana acum totul e ok. Echipa de customer support raspunde prompt si concis, ceea ce e un mare plus :) (spre deosebire de altii *ahem* superbet) Sa nu mai zic de bonusurile babane, 5/5 experienta ov... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Am fost surprins foarte plăcut de rapiditatea cu care echipa dvs, reprezentată de dl. Claudiu, mi-a rezolvat problema apărută. Mă bucur foarte mult pentru ușurința cu care am avut acest dialog. Cu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Am contactat echipa netbet pt o mica problema, domnul cu care am vb a fost foarte politicos si mi-a raspuns cu rabdare la intrebarile si solicitarile mele rezolvand-mi nelamuririle pt care am luat leg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Best Support ever, Cat pentru intermediarii dintre netbet si jucator . Fie-le perna calda pe ambele parti!

À propos de l'entreprise

1. Casino en ligne
  2. Agence de paris
  3. Casino
  4. Paris sportifs en ligne

À propos de NetBet Romania

Écrit par l'entreprise

NetBet îți oferă o selecție bogată și variată de Sloturi Online 🎰 și Pariuri Sportive ⚽
Intră în Universul NetBet Cazino și descoperă până la 7.000 RON Bonus la primele 5 depuneri și 700 Runde Gratuite la cele mai Hot Sloturi 🔥
Licența nr. L1160651W000195 Joacă Responsabil! +18,ONJN

NetBet Casino & Pariuri

Cel mai bine evaluat casino pe Truspilot!

NetBet îți oferă o selecție bogată și variată de Sloturi Online 🎰 și Pariuri Sportive ⚽

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

A fost jok

A fost foarte dragut si amabil ma ajutat cu problema pe care o aveam .Mulțumesc!

Bună ziua, d-na Mihaela,

Ne bucurăm să aflăm că ați avut o experiență plăcută alături de noi.
Vă așteptăm în Universul NetBet, unde cele mai bune promoții sunt la doar un click distanță.

Mă ajutat cu problema care am avut-o

Mă ajutat cu problema care am avut-o

Bună ziua, dl Georgian,

Vă suntem recunoscători pentru rating-ul pozitiv 🙏🏻!
Descoperiți Universul NetBet - promoțiile noastre de top sunt la doar un click distanță.

Bună ziua, dl Radu,

Ne bucurăm să primim feedback-ul dvs. pozitiv! Este o plăcere să știm că experiența dvs. cu noi a fost una plăcută.

Dacă aveți orice întrebări sau solicitări, nu ezitați să ne contactați.

Vă mulțumim încă o dată pentru aprecierea dvs. și vă așteptăm cu drag să vă alăturați Universului NetBet, unde cele mai bune promoții sunt mereu la un click distanță.

Good

Am fost ajutat repede și concret

Bună ziua, dl Răzvan,

Vă mulțumim din suflet pentru feedback-ul pozitiv! 🌟

Ne bucurăm că experiența dvs. pe NetBet a fost una plăcută.

Bună ziua, dl Eduard,

Noté 5 sur 5 étoiles

Elian mi-a fost de mare…

Elian mi-a fost de mare ajutor.Multumesc inca o data Elian🤝

19 avril 2026

Bună ziua, dl Robert,

Elian, Echipa de Suport NetBet

Bună ziua, dl Cristian,

Vă mulțumim din suflet pentru feedback-ul pozitiv! 🌟
Ne bucurăm că experiența dvs. pe NetBet a fost una plăcută. Continuați să explorați platforma noastră - surprizele și promoțiile noastre speciale sunt mereu la îndemână.

Foarte mulțumita

Un agent foarte rapid și a rezolvat problema imediat

18 avril 2026

Bună ziua, d-na Edit,

Noté 5 sur 5 étoiles

Un om foarte destept si politicos…

Un om foarte destept si politicos multumesc pentru rezolvare

Bună ziua, dl Gabriel,

De ajutor

Foarte rapid

Bună ziua, d-na Alexandra,

Vă mulțumim pentru aprecierea pozitivă 🙏🏻!
Veniți să explorați Universul NetBet - promoțiile noastre cele mai bune sunt la un click distanță.

………….

Support system

Bună ziua, dl Ionel,

Foarte bun Dragos

Bună ziua, dl Dorin,

Vă mulțumim pentru aprecierea pozitivă 🙏🏻!

Good

Good , emaptica si simpatic ,treaba excelenta

Bună ziua, d-na Elena,

Super drăguț 😘

Bună ziua, d-na Isabela,

Best Support ever

Best Support ever,
Cat pentru intermediarii dintre netbet si jucator .
Fie-le perna calda pe ambele parti!

15 avril 2026

Bună ziua, dl Daniel,

Bună ziua,

Vă mulțumim pentru feedback-ul pozitiv! 🌟

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus