NetCredit.pl Avis

TrustScore 1.5 sur 5

Noté 1 sur 5 étoiles

Tragiczna rozmowa z konsultantem, chciałem zapytać o restrukturyzację długu to gość udawał durina jakby nie rozumiał o co mi chodzi, kartę mam tam przeszło 5 lat ale spłacę co muszę i kończę z nimi u... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Spłacam właśnie limit kredytowy , spłacając pierwszy raz nie dostałam żadnego SMSa odnośnie minimalnej kwoty i w limicie miałam dokładnie tyle ile przelałam , od dwóch miesięcy dostaje SMS o minimalne... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Oszuści. Limit 10000 spłacony i w miesiącu wykorzystany Limit 23zl spłacony za dwa dni l, oni kwota minimalna 785zl w tym 600zl za obsługę karty. Złodzieje nie dajcie się namówić. Wszystko na początku... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ludzie, omijajcie szerokim łukiem! Ta firma okrada ludzi w biały dzień, stosując błędne i podstępne metody. Im należy się gruby proces i więzienie, za to co robią. Nic co jest w reklamach nie j... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Institution financière

Écrit par l'entreprise

Działamy na polskim rynku od 2011 roku. Dzięki wysokiej jakości oferowanych usług cieszymy się niesłabnącym zaufaniem nawet najbardziej wymagających klientów. Od ponad 10 lat specjalizujemy się w udzielaniu krótkoterminowych pożyczek online, bez zbędnych formalności. Zaufało nam już prawie pół miliona Polaków, którzy otrzymali ponad 1 350 000 pożyczek. Cały czas pracujemy nad innowacyjnością oferowanych usług, aby jak najlepiej odpowiadać na zmieniające się potrzeby klientów. W 2022 roku wprowadziliśmy na rynek nowy produkt w postaci wirtualnej karty kredytowej, która zrewolucjonizuje rynek pożyczkowy w Polsce.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Profesjonalnie

9 juillet 2020

Réponse de NetCredit.pl

Dziękujemy :) Postaramy się podtrzymać jakość obsługi na najwyższym poziomie.

Noté 1 sur 5 étoiles

przyznawanie ok ,ale refinansowanie to…

przyznawanie ok ,ale refinansowanie to pętla kredytowa a poślizg w spłacie to totalna lichwa nie wiem skąd tyle osób pisze pozytywną opinię ,ja znam wielu którzy skorzystali i żaden nie poleciłby nikomu .

6 juillet 2020

Réponse de NetCredit.pl

Panie Tadeuszu, refinansowanie daje większości naszym Klientom możliwość przesunięcia terminu spłaty, w niespodziewanych sytuacjach, gdy nie jest możliwa spłata zobowiązania w terminie. Z naszej perspektywy jest to ułatwienie dla Klienta, który już przy swojej pierwszej pożyczce nie będzie narażony na nieprzyjemności związane z dochodzeniem roszczeń. Każdy nasz produkt ma za zadanie pomóc Klientowi w trudej sytuacji finansowej, jednak nie możemy zapominać, że istnieje coś takiego jak "Zasady odpowiedzialnego zaciągania pożyczek", które wprowadzone w życie pozwolą uniknąć sytuacji, o których pisze Pan w swojej recenzji. Należy pamiętać, że przy korzystaniu z jakichkolwiek produktów finansowych (również bankowych) najważniejsze jest uwzględnienie własnych możliwości ich spłaty.

Nie mam uwag :)

3 juillet 2020

Réponse de NetCredit.pl

Bardzo nas to cieszy. Postaramy się utrzymać jakość obsługi na najwyższym poziomie.
Z pozdrowieniami, Zespół Net Credit

Szybko wypłacone pieniądze

Szybko wypłacone pieniądze, miła obsługa przez telefon.

27 juin 2020

Réponse de NetCredit.pl

Dziękujemyi i oczywiście przekażemy komplement naszym pracownikom z Biura Osługi Klienta.

Polecam ;) godni zaufania

26 juin 2020

Réponse de NetCredit.pl

Dziękujemy! Cieszy nas bardzo, że dobrze ocenia Pan współpracę z nami.
Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Net Credit

Noté 4 sur 5 étoiles

Rzetelna

Rzetelna, solidna firma, jak najbardziej polecam 🙂.

21 juin 2020

Réponse de NetCredit.pl

Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Cieszymy się, że dobrze ocenia Pani współpracę z nami :)
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Net Credit

Noté 1 sur 5 étoiles

Przy splaconej pozyczce przed terminem

Przy splaconej pozyczce przed terminem, naliczone zostały mi koszty z kosmosu, tylko dlatego że zaksiegowana wpłata została później jakieś 2 dni, na infolini bardzo niemiła obsługa, wręcz chamska i bezczelna, z całego serca nie polecam!

20 juin 2020

Réponse de NetCredit.pl

Pani Doroto, jest nam bardzo przykro, że nie jest Pani zadowolona z jakości naszej obsługi. Pragniemy zaznaczyć, że nie naliczamy żadnych dodatkowych opłat w przypadku przedterminowych spłat. Ponadto Klienci, którzy nie wykorzystali pełnego okresu otrzymują od nas zawrot nadpłaty. Sytuacja, którą Pani opisuje mogła mieć miejsce jedynie w przypadku nieterminowej spłaty, gdyż wówczas faktycznie naliczane są ustawowe odsetki karne (pożyczki pozabankowe podlegają w tym zakresie takim samym regulacjom jak pożyczki bankowe). Również moment zaksięgowania wpłaty jest niezależny od nas, a od polityki banku, w którym ma Pani konto (większość banków nie realizuje przelewów w weekendy).
Pozdrawiamy,
Zespół Net Credit

Noté 5 sur 5 étoiles

Jedna z firm która mi zaufała i której…

Jedna z firm która mi zaufała i której ja zaufać mogłam w 100% polecam

17 juin 2020

Réponse de NetCredit.pl

Cieszymy się, że mogliśmy Pani pomóc. Dziękujemy, że poświęciła Pani chwilę na pozostawienie opinii. Pozdrawiamy, Zespół Net Credit.

Warte polecenia

15 juin 2020

Réponse de NetCredit.pl

Dziękujemy za pozostawienie opinii. Cieszymy się, że ma Pani o nas tak dobre zdanie. Pozdrawiamy serdecznie,
Zepół Net Credit.

Noté 5 sur 5 étoiles

Świetna firma,chyba jedną z…

Świetna firma,chyba jedną z niewielu,która normalnie podchodzi do klienta w potrzebie!!!! Pozdrawiam cały zespół,również dział windykacji,który utrzymuje kontakt mailowy ze spoznionym klientem. Z poważaniem Tomasz W.

2 juin 2020

Réponse de NetCredit.pl

Panie Tomszu, bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię :) Oczywiście przekażemy komplement naszym kolegom i koleżankom z Działu Płatności. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół NetCredit

Szybko i sprawnie

30 mai 2020

Réponse de NetCredit.pl

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że spełniliśmy Pana oczekiwania :) Pozdrawiamy serdecznie, Zespół NetCredit

Noté 5 sur 5 étoiles

Cały proces weryfikacji wniosku i…

Cały proces weryfikacji wniosku i przyznania pożyczki przebiega szybko i bez zbędnych formalności. Jestem zadowolona i jesli będę miała potrzebę finansową skorzystam ponownie. Polecam

20 mai 2020

Réponse de NetCredit.pl

Pani Alicjo, cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług :) Polecamy się w przyszłości, Zespół Net Credit.

Noté 5 sur 5 étoiles

Niskie oprocetowanie szybki przelew na…

Niskie oprocetowanie szybki przelew na konto
I mniej do zwrotu przy splacie przed czasem ;)

15 mai 2020

Réponse de NetCredit.pl

Cieszymy się Pani Katarzyno, że spełniliśmy Pani oczekiwiania. Dziękujemy, że znalazła Pani czas na pozostawienie swojej opinii. Pozdrawiamy, Zespół Net Credit.

Polecam tę pożyczke

14 mai 2020

Réponse de NetCredit.pl

Panie Kamilu, dziękujemy za polecenie naszej firmy, Zespół Net Credit.

Szybko i sprawnie.

14 mai 2020

Dziękujemy za komentarz, jest nam bardzo miło. Pozdrawiamy, Zespół Net Credit

Noté 5 sur 5 étoiles

Moi bliscy znalezli sie w trudnej…

Moi bliscy znalezli sie w trudnej sytuacji zdrowotnej. Otrzymalem bardzo szybka pomoc.Obsluga pozyczka bardzo sprawna I prosta .Polecam goraco ta firme!I dziekuje Net za wspaniala obsluge!

13 mai 2020

Réponse de NetCredit.pl

Cieszymy się, że mogliśmy Panu pomóc w trudnej sytuacji i polecamy się na przyszłość. Serdecznie pozdrawiamy, Zespół Net Credit.

Wszystko poszło sprawnie

Wszystko poszło sprawnie. Gotówka była szybko na koncie a spłata pożyczki odbywa się bardzo wygodnie za pomocą Blue Media.

13 mai 2020

Réponse de NetCredit.pl

Dziękujemy za pozytywny komenatrz, Zespół Net Credit.

Super

Super . Szybko , sprawnie . Polecam .

12 mai 2020

Réponse de NetCredit.pl

Pani Agnieszko, cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Pozdrawiamy, Zespół Net Credit.

Firma godna polecenia

12 mai 2020

Réponse de NetCredit.pl

Panie Macieju, dziękujemy za pozostawienie opinii. Serdecznie pozdrawiamy :)

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus