Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Online scheiden paste prima bij ons en onze situatie. We konden alles op ons eigen tempo invullen en opzoeken. Doordat we goed konden overleggen met z’n tweeën, lukte het om de documenten juist in te... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Omdat je zelf geen ervaring hebt met dit soort zaken zijn er weleens vragen , maar die worden uiteindelijk netjes beantwoord en dat is prettig.

Noté 1 sur 5 étoiles

Wij hebben besloten om online onze scheiding in te zetten maar zagen er toch vanaf om dit via netjes scheiden te doen. Het geld was al wel overgemaakt en de belofte het geld binnen 2 weken te retourne... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Netjes Scheiden levert prima dienstverlening. De partner die de zaak daarna overneemt, Judex Legal, is onbetrouwbaar. Onze procedure heeft vijf weken vertraging opgelopen omdat ze de beschikking niet... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Service juridique de gestion des divorces
  2. Services juridiques
  3. Service de médiation

Écrit par l'entreprise

NetjesScheiden is een specialist in online scheiden. Gedreven door experts met jaren ervaring. Gewaardeerd door klanten met een 9,2. Een bevlogen en professioneel team van scheidingsspecialisten, mediators en klantadviseurs die klaar staan om je te helpen de scheidingsprocedure gemakkelijk en ontspannen te doorlopen. We zijn gedreven om het verschil te maken in deze markt en nemen ons werk heel serieus. Kwaliteit staat bij ons centraal maar wel van deze tijd. Daarom bieden wij onze diensten online aan en blijven wij tegelijkertijd nauw betrokken bij jouw situatie.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 42 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Goede begeleiding

7 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Online scheiden paste prima bij ons

Online scheiden paste prima bij ons en onze situatie. We konden alles op ons eigen tempo invullen en opzoeken. Doordat we goed konden overleggen met z’n tweeën, lukte het om de documenten juist in te vullen.
Het gesprek met de mediator was prettig en ze had duidelijk verstand van zaken en ook mensenkennis.

3 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht! Trap hier niet in!

Afgelopen najaar toch van het traject afgezien. We kregen een rekening van €150 en de rest zou binnen 6-7 weken teruggestort worden. We zijn al sinds december bezig om het overige bedrag terug te krijgen. Ze geven steeds aan dat het op de stapel ligt en het de week er na gestort gaat worden. Dit is tot op heden niet gedaan! We zijn nu genoodzaakt om andere stappen te ondernemen. Had niet gehoeven!
Ik raad het ter strengste af!

10 février 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Fijn dat veel online kan

Fijn dat veel online kan. Nadeel dat er niet gekeken wordt naar agenda’s van klanten en ik dus genoodzaakt was om vrij te nemen om een online gesprek te hebben met de mediator.

25 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Machtsmisbruik: één partij gehoord, beide partijen geconfronteerd met aangekondigde kosten

Netjesscheiden heeft het mediationtraject eenzijdig beëindigd na contact met uitsluitend mijn ex-partner. Ik ben niet gehoord, terwijl ik de overeenkomst had ondertekend en bereid was het traject voort te zetten.

Op basis van informatie van één partij wordt vervolgens geconcludeerd dat mediation “niet mogelijk” is. Die conclusie wordt daarna gebruikt om zonder hoor en wederhoor aangekondigde stopkosten van €75 p.p. in rekening te brengen.

Dit is geen neutrale dienstverlening maar een vorm van machtsmisbruik: een dienstverlener die eenzijdig beslist, geen wederhoor toepast en vervolgens kosten oplegt aan de partij die buiten spel is gezet.

Dat dit formeel wordt afgedekt via algemene voorwaarden, maakt het inhoudelijk niet correct. Wie verwacht dat beide partijen gelijkwaardig, zorgvuldig en objectief worden behandeld, komt hier bedrogen uit.

De naam “Netjesscheiden” wekt verwachtingen die in mijn ervaring niet worden waargemaakt.

Update na reactie van Netjesscheiden:

In jullie reactie bevestigen jullie eigenlijk precies mijn punt. Jullie geven aan dat er contact is geweest met mijn ex-partner waarna is geconcludeerd dat mediation niet meer mogelijk was.
Mijn bezwaar is juist dat ik in dat proces niet ben gehoord, terwijl ik wel partij was in het traject en de overeenkomst had ondertekend. Een besluit om een mediationtraject te beëindigen op basis van informatie van één partij, zonder wederhoor, vind ik nog steeds onzorgvuldig.
Dat er achter de schermen werk is verricht begrijp ik, maar dat verandert niets aan het feit dat het besluit zonder mijn betrokkenheid tot stand is gekomen.

26 janvier 2026
Logo de NetjesScheiden

Réponse : NetjesScheiden

Beste Nantko Peter,

Om te beginnen wil ik zeggen dat wij het heel jammer vinden dat het, in onze ogen, noodzakelijk was om de dienst te beëindigen. Wij helpen graag mensen die in goed overleg bereid zijn om van elkaar te scheiden. Een collega heeft contact gehad met jouw partner waaruit bleek dat er geen sprake meer is van in goed overleg kunnen scheiden. Dit hield niet zozeer verband met jouw bereidheid en intentie om de scheiding zorgvuldig af te ronden, maar veeleer met de intentie van jouw partner om andere keuzes te maken, waardoor online scheiden niet meer mogelijk is.
Daarbij zit er achter de schermen veel werk en aandacht in het scheidingsproces, vandaar dat we ook €75,- in rekening brengen p.p. voor de geleverde dienstverlening.

Wij begrijpen ook dat je in een vervelende situatie terecht bent gekomen door het beëindigen van de dienstverlening, maar dat betekent niet dat je kan concluderen dat er sprake is van machtsmisbruik. Onze voorwaarden zijn duidelijk met jullie beiden besproken en dat jullie, achteraf, niet in staat zijn om in goed overleg jullie scheiden, is buiten onze invloedssfeer.

Noté 4 sur 5 étoiles

Aanrader!

Goed bereikbaar en snel reagerend en dat op een vriendelijke constructieve manier. Tip voor doorsturen documenten, zorg dat je de regels hiervoor precies volgt.

18 novembre 2025

Niet zo netjes...

Traject duurt veel langer dan aangekondigd. Bij alle communicatie steeds een voorbehoud dat voor iedere aanvullende vraag extra kosten in rekening gebracht worden. Te weinig communicatie en slecht bereikbaar.

20 octobre 2025

Algemene ervaring netjesscheiden

De eerste keer telefonisch contact gehad om te kijken of dit wat was voor ons wij hebben een heel fijn en duidelijk gesprek gehad. Goede terugkoppeling en snelle reacties op eventuele vragen. Wij kregen een mediator toegewezen dit ging via zoom wat heel fijn is omdat je in je eigen vertrouwde omgeving kan blijven. Snelle afhandeling van alle documenten.

7 octobre 2025

Uitstekende service

Uitstekende service! Het is direct duidelijk welke stappen en contactmomenten er zijn en de bemiddelaar is heel behulpzaam en communiceert duidelijk en effectief. Door de fixed price geen extra verassingen, maar er wel extra hulp als dat nodig is.

30 septembre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus