Netlei Avis

2,9

Tycker inte att ert betalningssystem är ät lätt att tillämpa. Vill helst ha en faktura på vanligt sätt. Har dessutom svårt att få grepp om vad ni egentligen tar betalt för? Mvh Jan Elfström AB

They send a postcard telling us our LEI expires and that switching service to them allows us to lower fees for LEI renewal. In fact, however, they charge more than our current provider and almost twi... Voir plus

Jag hade bråttom att få LEI, det framgick inte att fakturan ska vara betald först. När jag väl betalade den dröjde det ändå att få LEI, sedan ännu längre att den skulle synas. Inte alls det jag behövd... Voir plus

I highly recommend Netlei, got my LEI number in three minutes, it says when you order the number/code, that it might take few hours but it was actually really fast which I really like, got also all th... Voir plus

1. Service de paiement

Här kan du som har ett svenskt företag och ska handla med aktier och andra värdepapper beställa ett LEI-nummer (Legal Entity Identifier).

Moyen

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Väldigt smidigt!

20 juillet 2020

Hej Ragnar!
Tack för ditt omdöme och varmt välkommen som kund till Netlei.

Snabbt och enkelt!

1 juillet 2020

Réponse de Netlei

Hej Göran! Tack, det är så det ska vara att skaffa ett LEI-nummer. Välkommen till Netlei!
VD och grundare

Enkel och framför allt snabb process

Enkel och framför allt snabb process! Rekommenderar varmt!

29 juin 2020

Hej Classe!
Tack för rekommendationen. Varmt välkommen som kund!
Teamet på Netlei

Rekommenderas!

Rekommenderar varmt!
Det tog knappt 10 minuter innan jag hade ett LEI-nummer på mailen.

29 juin 2020

Réponse de Netlei

Tack David! Vi uppskattar dina ord och att du valt oss som leverantör.

Joel

Enkel tjänst
Jag fick mitt lei-nummer som utlovat på mailen

28 juin 2020

Réponse de Netlei

Välkommen som kund, Joel!
Teamet på Netlei

Klockren tjänst

Klockren tjänst! Tog 20 min sen hade jag mitt LEI-nr på mailen!
Rekommenderas varmt!

16 juin 2020

Réponse de Netlei

Tack Kristoffer! Välkommen som kund till Netlei och låt oss veta om vi kan göra något ytterligare för dig.

Supernöjd!

Fick min lei kod på under 20 min. Supernöjd!

Réponse de Netlei

Hej Camilla! Tack för din recension, varmt välkommen till Netlei!
Jonathan

Riktigt snabb och smidig tjänst

Riktigt snabb och smidig tjänst, fick mitt LEI-nummer på knappt en kvart!

Réponse de Netlei

Kul att höra att du är nöjd, Sebastian! Varmt välkommen till oss.

Snabbt och enkelt!

Réponse de Netlei

Så skall det vara! Varmt välkommen till Netlei och tack för recensionen.

Leikod på 20 minuter

Snabbt och enkelt. Tack för hjälpen!

8 juin 2020

Réponse de Netlei

Tack för ditt omdöme, Hampus! Varmt välkommen till oss.

Perfekt tjänst

Perfekt tjänst, lätt att använda och tog bara 30 minuter att få LEi nr. via e-post

8 juin 2020

Réponse de Netlei

Tack för din recension Peter! Varmt välkommen som kund till Netlei.

Fick mitt LEI-nummer på 20 minuter

Fick mitt LEI-nummer på 20 minuter, rekommenderas!

27 mai 2020

Réponse de Netlei

Tack för din rekommendation, Johan! Vi är glada över att ha dig som kund. Varmt välkommen till Netlei.