Nettbutikk Toolsinvent Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Rask og problemfri handel. God kvalitet på bergkiler til båt! Har nå testet bergkilen et antall netter under ulike forhold. Fungerer utmerket. Lett å bruke, skånsom mot fjellet. Kun i de tynneste spre... Voir plus

L'entreprise a répondu

Produktet fungerer jo ikke ! Disse bitsholderne til å ha hengende på buksen er lakket etter produksjon, og bitsene går nesten ikke inn, man må bruke ekstrem tvang. Et skikkelig dårlig produkt. Sk... Voir plus

L'entreprise a répondu

Veldig rask pakking og sending. Pakken kom mye raskere en forventet. Produktet var av forventet kvalitet og beskrivelse var god og god beskrivelse av produktet.

L'entreprise a répondu

Smidig og effektivt fra bestilling til levering. God kvalitet på bitsene som ble bestilt. Bonusen var de gode dropsene som lå vedlagt pakken. Tipp topp!

1. Magasin d'outillage
  2. Fournisseur d'équipement
  3. Magasin de rénovation

Écrit par l'entreprise

Toolsinvent AS er et norsk selskap som designer, utvikler, produserer, markedsfører og selger verktøy, tilbehør til elektroverktøy (hullsager, flisbor, innstallasjonsbor, spiralbor, hammerbor, multibor, flatfres bor, kutteskiver, multikutterblad) og festemateriell med høy kvalitet til håndverkere. Vi har fokus på utvikling av innovative produkter som effektiviserer arbeidsdagen til håndverkere. Elektro og elektrikere er våre hovedmålgrupper. Noen av våre mest kjente produkter er Spotless Pro, CONE83, RULLINN og FRESEN. Miljø og bærekraft tar vi på alvor og produserer så mye vi kan i Norge. VI er stolt leverandør til de store elektrogrossistene i Norge. For å nå ut til private håndverkere (hjemmefiksere) åpnet vi også nettbutikk. Kontor og lager har vi i Kristiansand.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

64 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Var lova eit gavekort for retur av…

Var lova eit gavekort for retur av ikkje bestillte varer.

Det har eg ikkje motatt, trudde at ærlegheit skulle lønne seg, det er visst ikkje tilfelle.

24 juillet 2026

Réponse de Nettbutikk Toolsinvent

Ærlighet lønner seg. Som vi skrev til deg, så skulle vi sjekke opp hva som skjedde med gavekortet og komme tilbake til deg. Siden du da alt hadde lagt inn ny bestilling gav vi rabatt på den ordren tilsvarende gavekortet. Vi er svært takknemlige for ærligheten du viste og beklager at det ble rabatt i stedet for gavekort. 🧡

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!

11 juillet 2026

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🤗 Vi setter stor pris på det. 🧡

Réponse de Nettbutikk Toolsinvent

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🤗 Veldig glad for at du er fornøyd. 🧡 Det er viktig for oss å ha fornøyde kunder.

Supert produkt og rask levering

Supert produkt og rask levering. Tommel opp 👍🏼.

25 avril 2026

Tusen takk fo hyggelig tilbakemelding! 🤗 Det betyr mye for oss. God sommer! ☀️

Produktet fungerer jo ikke

Produktet fungerer jo ikke !

Disse bitsholderne til å ha hengende på buksen er lakket etter produksjon, og bitsene går nesten ikke inn, man må bruke ekstrem tvang. Et skikkelig dårlig produkt. Skikkelig dårlig produkt.. har ikke lyst til å betale regninga engang

25 mars 2026

Réponse de Nettbutikk Toolsinvent

Dette er kjedelig tilbakemelding å få, men viktig! Vi tar det med oss videre mht videreutvikling.

Ta veldig gjerne kontakt med oss direkte på kundeservice@toolsinvent.no så finner vi en løsning på dette! Du har angrerett om denne er kjøpt i nettbutikken, eller du kan få ny vare.

Vi beklager at du fikk denne opplevelsen og vi ønsker selvfølgelig å rette opp i dette.
Mvh Toolsinvent

Super raskt

Super raskt, og ryddig.
Til og med noen drops på kjøpet...

4 mars 2026

Réponse de Nettbutikk Toolsinvent

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🤗

Rask sending

Rask sending, halvveis innpakning(bra det er noe som tåler juling), middels produkt

31 janvier 2026

Réponse de Nettbutikk Toolsinvent

Takk for tilbakemelding! Nytt for oss dette, så her må vi ta en gjennomgang på hvordan vi pakker. Det skal holde godt i transporten. 😉

Ille fornøyd

Pakken kom raskt frem, jeg kjøpte en spotless pro som var brukt. Det virket som at den var helt ny. Kjempe fornøyd. Mye for pengene 😁

7 décembre 2025

Réponse de Nettbutikk Toolsinvent

Tusen takk for tilbakemelding! Veldig fint å lese at du er "ille fornøyd" med å handle hos oss. 🤗

Grei handel

6 octobre 2025

Takk for tilbakemelding!
Vi ønsker at alle skal oppleve "Grei handel". 🤗

Jeg kan ikke vurdere et produkt jeg…

Jeg kan ikke vurdere et produkt jeg aldri fikk, det ble stjålet under transport.
Deres kundeservice kunne ikke hjelpe.

19 juillet 2025

Hei Tom!
Uansett tilbakemelding så takker vi for den!
Som vi skrev til deg så går ansvaret over til kjøper når kjøper selv velger å endre leveringssted i appen til «sette igjen ved døren». Vi tilbyr kun levering til hentested for nettopp å unngå denne type risiko med at pakker forsvinner. Vi skrev også at du gjerne måtte ta kontakt dersom pakken ikke dukket opp slik at vi kunne finne en løsning på dette. Vi hørte ikke noe mer fra deg, men du må gjerne svare på eposten vi sendte 28.07.2025. Mvh Toolsinvent AS

Raskt og ryddig.

13 juin 2025

Tusen takk for tilbakemelding! 🙏 Det setter vi stor pris på! 🧡

Super service og rask levering 👍

Super service og rask levering 👍
De smarte berg kilene fungerer utmerket👍

29 avril 2025

Réponse de Nettbutikk Toolsinvent

Tusen takk for herlig tilbakemelding! 🤗⚓️☀️

Rask levering

Rask levering, og hyggelige priser.

25 avril 2025

Réponse de Nettbutikk Toolsinvent

Tusen takk for hyggelig og god tilbakemelding! 🧡