L'entreprise a répondu
Op eerste zicht een tof product. Als werkgever hebben we ervoor gekozen om bij Brand New Day een pensioensvoorziening te regelen voor al ons personeel. De onboarding is dramatisch. Bij medewerker... Voir plus
L'entreprise a répondu
Brand New Day is een neobank die de grootbanken uitdaagt op het gebied van sparen en beleggen. Sparen of beleggen voor uw kind, voor uw pensioen, of ieder ander willekeurig doel. Daar heeft u weinig werk aan: u belegt automatisch in duizenden aandelen of obligaties en kunt (als u dat wilt) het risico van beleggen automatisch laten afbouwen naarmate de dag waarop u het geld echt nodig heeft dichterbij komt. We onderscheiden onszelf door de klant op de eerste plaats te zetten, met scherpe tarieven en slimme oplossingen. Brand New Day is bijna volledig tech-driven. Bijna, want we denken graag met u mee en als u ons belt, mailt of chat, krijgt u nog gewoon antwoord van een echt (en leuk) mens.
Hoogoorddreef 15, 1101 BA, Amsterdam, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Ik had een probleem en nam telefonisch contact op met BND. Had de verwachting dat ik een lang bandje en muziekje voorgeschoteld zou krijgen maar werd positief verrast door een enthousiaste werknemer Bram. Hij luisterde naar mijn probleem en gaf een fijne uitleg wat hij ging doen om het op te lossen. Positief verrast dat je nog zulke goede persoonlijke service hebt in 2026.

Réponse : Brand New Day
Hele fijne bank met duidelijke app, waarmee je snel inzicht hebt in je financiële producten.

Réponse : Brand New Day
Uitbetalingen van polissen worden gedaan op de 1e dag van de nieuwe maand, Wanneer de 1e van de maand in het weekend was, verschoof de uitbetaling naar de maandag, echter op verzoek van de klanten is deze betaaldag verschoven naar laatste werkdag van de oude maand, hierdoor hebben de klanten het bedrag eerder, dus voor het weekend op hun rekening. Goed geanticipeert door de bank.

Réponse : Brand New Day
Duidelijke uitleg en zeer vriendelijke medewerkers.
Van Brand New Day.
Kan het iedereen aanbevelen

Réponse : Brand New Day
We hebben een erg duidelijk uitleg gekregen voor Maarten! Nam alle tijd voor ons om alles goed uit te leggen.
Al met al zeer te spreken over dit gesprek.

Réponse : Brand New Day
Zeer korte wachttijd, snel en professioneel ,juist geholpen. Komt overeen met eerdere ervaringen die ik ivm andere verzekeringen bij BND heb. Als voormalig docent en adviseur in deze materie kan ik niet anders als zeer positief zijn.

Réponse : Brand New Day
The session was clear and very useful. Bartho was friendly and answered all our questions.

Réponse : Brand New Day
Had een vraag over het afsluiten van een pensioenspaar deposito en deze was snel en adequaat beantwoord.

Réponse : Brand New Day
Ik ben telefonisch ontzettend goed geholpen. De man aan de telefoon was zeer geduldig en beleefd en loodste mij door de website heen om mij te begeleiden wat ik moest doen. Heel fijn.

Réponse : Brand New Day
Zelfs op zondag te bereiken! Snel en netjes geholpen

Réponse : Brand New Day
De onboarding is dramatisch. Bij medewerkers worden er ten onrechte bedragen van de rekening geïncasseerd.
De klantenservice lijkt gevoerd te worden door een stel brakke studenten die absoluut niet in staat zijn afspraken na te komen...

Réponse : Brand New Day
Goed uitgelegd, verschillende scenarios en heldere rapportage

Réponse : Brand New Day
I really like the fact that it is still possible to just call and talk to a human that is actually equipped to help you. That's is becoming increasingly rare these days. Furthermore, I appreciate the straightforwardness of the services and clear communication.

Réponse : Brand New Day
Aanvraag lijfrenterekening voor overboeking voor beter rendement (door opheffen pensioen-BV naar lijfrente) kreeg duidelijk akkoord van de fiscus. Accountant las ook niets anders. Maar BND vond het (zonder motivatie) onvoldoende omschreven. Na tel. overleg en verzoek aan inspecteur voor andere omschrijving werd zijn akkoord plots geheel ingetrokken. Schade: uren tijdverlies, minder rendement en 5 jaar kosten accountant jaarrek. pensioen BV.
Dank voor de bureaucratische benadering waar een ambtenaar zelfs nog van kan leren. BND? BBadD!

Réponse : Brand New Day
Today one of the Brand New Day advisort saved me weeks of research on pension things in NL just with a conversation! I am so very thankful to Mec!

Réponse : Brand New Day
De afspraak voor het persoonlijk pensioenplan was top! Fijn en verhelderend gesprek gehad met Bartho. Hij legde stap voor stap en duidelijk uit hoe wij ervoor staan en hoe ons pensioen er later uit zal komen te zien. Geruststellend om te weten dat we goed bezig zijn. Bedankt voor jouw tijd Bartho!

Réponse : Brand New Day
Ik heb een aantal (beleggings)rekeningen lopen bij Brand New Day en ben daar super tevreden over. Heb onlangs een pensioengesprek bij hen gehad om meer inzicht hierin te krijgen. Alles werd supergoed en duidelijk uitgelegd. Ik heb hierdoor een heel goed overzicht gekregen van mijn situatie. Ook weet ik wat ik maandelijks kan (moet) bijleggen. Ik raad BND zeker aan.

Réponse : Brand New Day
Bedrijf kon per telefoon niet direct een wijziging aanpassen in mijn rekeningen wegens Nieuwjaar drukte. Toen via Chat contact gelegd (op zondag) en het is toen direct geregeld, zonder dat ik met een robot te spreken kwam. Top.

Réponse : Brand New Day
Als je belt wordt je direct te woord gestaan geen lange wacht tijden
Als je mailt heb je heel snel antwoord

Réponse : Brand New Day
En savoir plus sur les différents types d'avis.