I have never experienced such a service-oriented agency like in Newworkers. They are so helpful throughout the processing. Anna is the primary agent who helped me, and she has been very patient with a... Voir plus
I would like to sincerely thank Ksenia for her professional assistance with my permanent residence application. Throughout the entire process, Ksenia was very friendly and always available. She... Voir plus
Хочу висловити щиру подяку компанії New Workers та особисто юридичному консультанту Ксенії Бірюковій за високий професіоналізм та чудову підтримку! Ксенія — справжній фахівець своєї справи. Усі юр... Voir plus
L'entreprise a répondu
🇺🇦 Українською: Хочу висловити слова подяки вашій компанії і, точніше кажучи, сказати одним словом: професійно, на найвищому рівні, швидко та легко. Рекомендую на всі 100%. Дякую всім вам... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
NewWorkers er et dansk formidlings bureau, stiftet af Viktoria Pasichenko. NewWorkers hjælper unge mennesker fra hele verden med at komme i praktik eller finde et godt job i Danmark. NewWorkers hjælper din virksomhed med at finde udenlandske medarbejdere. Hjælp til udarbejdelse af ansættelseskontrakter samt ansøgninger på alle typer af opholdstilladelse herunder også forlængelse af opholdstilladelser. NewWorkers gør det nemt og trygt for din virksomhed at ansætte en udenlandsk medarbejder. NewWorkers sørger for en super service, hvor der er styr på tingene. Vi svarer hurtigt på mails og/eller andre spørgsmål. Vi fortsætter med vores backup på praktikanterne også efter de er ankommet, og sætter en ære i, at alle aftaler er overholdt. • • • NewWorkers is a Danish job placement agency, founded of Viktoria Pasichenko. NewWorkers helps young people from all over the world to become intern or to find a good job in Denmark. Applications for all types of residence permits, including the extension of residence permits, as well as assistance in the preparation of employment contracts. NewWorkers takes care of a super service, where everything is controlled. We respond quickly at mails and/or other questions. NewWorkers continues our backup at the interns even after they have arrived and takes pride in ensuring that all agreements are complied with.
Fælledvej 17, 7600, Struer, Danemark
- +45 42332131
- info@newworkers.dk
- newworkers.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
The continued follow up when I just…
The continued follow up when I just arrived in Denmark to ensure I settled in well

Réponse de NewWorkers
De fandt hurtigt en kvalificeret…
De fandt hurtigt en kvalificeret kandidat til jobbet som vidste sig at være den rigtige i 1 omgang. Nem proces med ansøgning og kontrakt og rigtig gode til at følge op.

Réponse de NewWorkers
Jeg vil gerne sige mange tak for… NewWorkers , jeg fik faglig hjælp med en sværest situation med permanent opholdstilladelse, og jeg fik permanent for to og halv måned.
Jeg har fået en rigtige god oplevelse hos den virksomhed . De har lavet rigtig godt deres opgaver. Og jeg vil meget anbefale dem.

Réponse de NewWorkers
Jeg bruger altid denne virksomheds…
Jeg bruger altid denne virksomheds tjenester, fordi altid behagelige ledere, altid samarbejde af høj kvalitet og altid et positivt resultat fra arbejde

Мій випадок
Доброго дня.
Сьогодні мені з компанії New workers подзвонили з добрими новинами- Я маю робочу візу.
Дякую.
Дякую всьому Вашому колективу за допомогу.
Компанія допомогла мені " змінити життя", ну принаймні почати цей процес. Спочатку працював безпосередньо на них як вікар,що було перехідним періодом при зміні робочого місця,яке доречі знайшов завдяки їх оголошенню.
Що про візу?
Взагалі про роботу агенції- пані професіонали!!! Завжди чіткі,зрозумілі і професійні питання і відповіді. Чіткість формулювань і вимог. Молодці.
Зібрали,скомпонували і відправили все що потрібно було для Siri, - маю гарний результат.
New workers - знають свою справу і роблять її добре.
Дякую

Trustworthy
I liked how first New workers get contracts for people and also following up in regards to the progress of their clients 👍

Réponse de NewWorkers
I don't know much about other agencies…
I don't know much about other agencies however to me Newworkers deserves the best, i loved their competence 👌 everything about them is completely amazing,Apart from fast visa approval and work permit,I was literally surprised when ms,Alla came out on my rescue I had an oversized tax,after valuation and guess what,, I had money back instead, that was something I never expected,They earned my trust I thank the entire team.

Задоволений роботою компанії
Задоволений роботою компанії. Алла надала якісну консультацію. Швидко знайшли вакансію і подали документи. Рекомендую!!!

Hurtig visumgodkendelse
Kseniia og Viktoriia har hjulpet mig med at få mit visum hos det firma, jeg arbejder for, og processen og kommunikationen var enestående. Efter at de søgte og jeg tog biometri, kom godkendelsen på kun 1 dag, har aldrig oplevet det før.
New Workers ved hvad de gør, og hvordan de gør det rigtigt.

Réponse de NewWorkers
Дякую за оперативність і…
Дякую за оперативність і професіоналізм! Все швидко і якісно! Рекомендую 👍👍👍

Réponse de NewWorkers
Meget god og hurtig service
Meget god og hurtig service. Jeg meget glad. Tak for hjælp.

Réponse de NewWorkers
Virkelig professionelle og dygtige!!
Virkelig professionelle og dygtige og virkelig god service på højt plan, jeg vil anbefale dem til alle der mangler kvalificeret mandskab👍

Réponse de NewWorkers
Tak til New Workers for et godt stykke…
Tak til New Workers for et godt stykke arbejde med at rekruttere fra Tanzania, samt rådgivning omkring ansættelse af mand fra Brasilien med Italiensk statsborgerskab..
Hilsner Jørgen - Avlscenter Eskegaard

Vi er meget tilfredse med New Workers
Vi er meget tilfredse med New Workers! Kseniia var utrolig venlig og professionel. Hun hjalp os med at få et dansk visum til vores barn, og vi er meget taknemmelige for det. Hendes effektivitet og opmærksomhed på detaljer gjorde hele processen hurtig og sikker. Vi anbefaler New Workers til alle, der har brug for professionel hjælp til visumansøgninger. Tak, Kseniia, og hele New Workers-teamet for jeres fantastiske arbejde!
Mvh Roman, Iuliia og Marc

Réponse de NewWorkers
Ksenia konsulterede og arrangerede alt…
Ksenia konsulterede og arrangerede alt hurtigt. Ansøgning om en arbejdstager og støtte til et barn.
Tak skal du have.