I have never experienced such a service-oriented agency like in Newworkers. They are so helpful throughout the processing. Anna is the primary agent who helped me, and she has been very patient with a... Voir plus
I would like to sincerely thank Ksenia for her professional assistance with my permanent residence application. Throughout the entire process, Ksenia was very friendly and always available. She... Voir plus
Хочу висловити щиру подяку компанії New Workers та особисто юридичному консультанту Ксенії Бірюковій за високий професіоналізм та чудову підтримку! Ксенія — справжній фахівець своєї справи. Усі юр... Voir plus
L'entreprise a répondu
🇺🇦 Українською: Хочу висловити слова подяки вашій компанії і, точніше кажучи, сказати одним словом: професійно, на найвищому рівні, швидко та легко. Рекомендую на всі 100%. Дякую всім вам... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
NewWorkers er et dansk formidlings bureau, stiftet af Viktoria Pasichenko. NewWorkers hjælper unge mennesker fra hele verden med at komme i praktik eller finde et godt job i Danmark. NewWorkers hjælper din virksomhed med at finde udenlandske medarbejdere. Hjælp til udarbejdelse af ansættelseskontrakter samt ansøgninger på alle typer af opholdstilladelse herunder også forlængelse af opholdstilladelser. NewWorkers gør det nemt og trygt for din virksomhed at ansætte en udenlandsk medarbejder. NewWorkers sørger for en super service, hvor der er styr på tingene. Vi svarer hurtigt på mails og/eller andre spørgsmål. Vi fortsætter med vores backup på praktikanterne også efter de er ankommet, og sætter en ære i, at alle aftaler er overholdt. • • • NewWorkers is a Danish job placement agency, founded of Viktoria Pasichenko. NewWorkers helps young people from all over the world to become intern or to find a good job in Denmark. Applications for all types of residence permits, including the extension of residence permits, as well as assistance in the preparation of employment contracts. NewWorkers takes care of a super service, where everything is controlled. We respond quickly at mails and/or other questions. NewWorkers continues our backup at the interns even after they have arrived and takes pride in ensuring that all agreements are complied with.
Fælledvej 17, 7600, Struer, Danemark
- +45 42332131
- info@newworkers.dk
- newworkers.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Good customer care is what i appreciate…
Good customer care is what i appreciate it most, how you ensure student reach at particular farm safely and support you show incase he or she get a trouble

Réponse de NewWorkers
Meget positiv oplevelse med newworkers.dk
I går fik jeg en rigtig god konsultation med Ksenia vedrørende visum til min kone. Ksenia forklarede alt meget tydeligt, hjalp os med at få et klart overblik over sagen og fandt de mest optimale løsninger. Meget kompetent, åben og behagelig at tale med. Vi har kun positive indtryk af samarbejdet med newworkers.dk. Kan varmt anbefales!

Permanent ophold
Jeg henvendte mig til NewWorkers for hjælp med indsendelse af dokumenter til permanent ophold. Jeg fik professionel rådgivning, klar kommunikation og tryghed i, at alt blev gjort korrekt. Tak for det gode arbejde – jeg kan varmt anbefale dem til andre.

Appreciation
You provide excellent and satisfying services, and you create opportunities for many young people, including myself. Thank you very much, Newworkers.

Kompetente og venlige medarbejder
Kompetente og venlige medarbejder, samt hurtig udarbejdelse af dokumenter.

Réponse de NewWorkers
Employing one of an African employee in…
Employing one of an African employee in their company , but all in all it’s Avery good company that have friendly staff to their customers ,

Réponse de NewWorkers
easy to access and great service…
easy to access and great service provided by Newworkers👌

Réponse de NewWorkers
Jeg er meget tilfreds med samarbejdet…
Jeg er meget tilfreds med samarbejdet med NewWorkers! De hjalp mig med at få permanent opholdstilladelse i Danmark, og hele processen forløb så nemt og behageligt som muligt. Teamet er meget venligt, opmærksomt og professionelt. De reagerede hurtigt på alle henvendelser, forklarede hvert trin klart og hjalp mig med at opfylde alle krav fra udlændingemyndighederne. Jeg kan varmt anbefale NewWorkers til alle, der har brug for støtte i forbindelse med migrationsspørgsmål man føler sig virkelig i trygge hænder hos dem!

Permanent opholdstilladelse
Jeg kontaktede New Workers for at få hjælp til at ansøge om permanent opholdstilladelse i Danmark. Jeg fik min permanente opholdstilladelse på 5 måneder. Jeg havde spørgsmål fra SIRI, som New Workers' medarbejdere hjalp mig med at besvare. Jeg er meget taknemmelig for hjælpen.

Réponse de NewWorkers
Jeg er meget taknemmelig Kseniia fra…
Jeg er meget taknemmelig Kseniia fra NewWorkers for en kæmpe stor hjælp med at søge til permanent opholdstilladelse. Alt blev gjort hurtigt og korrekt . Jeg vil gerne anbefale denne virksomhed!!!

Réponse de NewWorkers
They respond instantly plus a good…
They respond instantly plus a good guidance indeed

Дякую NewWorkers та особисто Ксенії
Дякую NewWorkers та особисто Ксенії за професійну підтримку та допомогу. Справжні професіонали свого діла. Рекомендую 1000% та щиро дякую !