Nexora Fashion Group Limited was incorporated on 12-Sep-2024 as a Private company limited by shares registered in Hong Kong. It is the parent company of Nordisk Flair (see numerous 1 star reviews here... Voir plus
Nexora
Dem skriver ”Snabb och gratis hemleverans”, men efter 9 dagar har paketet inte ens lämnat China! De bedrar genom att visa Postnords logga, när produkten egentligen skickas från China. Dem skriv... Voir plus
Företaget har mer än ett namn. Skrevefter ett par shorts. Fick ett par från Kia och ej från Stockholm med helt annan utseende och storlek. När man skriver ett dussintals gånger så får man samma automa... Voir plus
Sämst! Förutom att det tog typ 1,5 mån att få de 2 mjuka bomullsbyxorna, så var dem alldeles i för tok små storlek. Beställt i L som motsvarade S definitivt. Kan inte reklamera tillbaka dels får man i... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Sämsta tänkbara online butik..
Sämsta tänkbara online butik... fortfarande inte fått min väska som beställdes 6/12. Ursäkten var att det är längre leveranstid pga jul? Stod inget om det när jag la min beställning.
Önskar att man kunde ge minus i betyg…
Önskar att man kunde ge minus i betyg men tyvärr måste man sätta en stjärna. Beställde ett mobilskal första december och stod leverans 2-3 arbetsdagar. När det sedan hade gått 3 arbetsdagar kollade jag status då stod det leverans 10-15 december samt avvaktar stod som avvaktar order i 11 dagar kontaktade kundtjänst för att avbryta köpet då det verkade som att jag ej skulle få min vara, men det gick inte. Nu är det 19 december och har fortfarande inte fått något paket. Nu står paketet som förbereds för leverans som de gjort i 2 dagar helt otroligt vad det ska ta lång tid. Riktigt dålig kundtjänst samt helt otroligt dålig leverans. Att man inte kan vara ärlig hade det stått att leverans är 20 dagar hade jag aldrig beställt rena rama skämt företaget.
Skam på Nexora!
Katastrof
Sämsta företaget nånsin
Skickade tillbaka 2 par byxor som var under all kritik såg inte ut ALLS som på bilden
Fick inga pengar tillbaka kostade över 500kr är så besviken och arg
Handla INTE på Nexora!!!!!
Ni blir lurade!
Never never order from these
Never never order from these
Didnt eventuellt get my paid delivery
Scammers
And I stand for it
Ett oseriöst företag
Ett oseriöst företag, beställ inte härifrån! Det står på deras hemsida att leveranstiden är 2 dagar, medan det såklart tar mer än två veckor eftersom det är från Kina inte Sverige. Det är synd att jag inte tittade här innan jag beställde. Det är därför jag vill varna folk här, beställ inte från Nexora. Det står också att det är lätt att returnera, ja det är, men det är kund som står för kostnaderna, som är för dyra. KATASTROF
Långsam frakt och skickas från China!
Dem skriver ”din beställning sätts i rörelse inom 1-2 arbetsdagar” och att paketet sen kommer ”nå dig inom 5-7 arbetsdagar”, men efter 9 dagar har paketet som sagt inte ens lämnat China.
Rent marknadsförings-bedrägeri.
Oseriöst företag! Handla inte!
Så irriterad på mig själv att jag inte läste här på sidan innan jag handlade. Köpte en väska som såg jättefin ut på bilden. I verkligheten en billig plastig superful väska för 500 kr. Enligt annons ord pris 1000. Möjligtvis 1000 pesetas för 1000 svenska kan den aldrig ha kostat. Skulle inte köpt den ens för 20 kr på en loppis.
Att returnera var dyrt då retur ska göras till Holland!!!! 25% avdrag på priset och "ge till en kompis". Knappast! Den åker i soporna. Vad du än ska satsa pengar på...gör det hos ngn annan för detta företag är giriga, bedriver falsk marknadsföring och orsakar högt blodtryck hos sina kunder då de inser att de blivit lurade.
Skämmes tamejfan! Och jag skäms själv att jag var så korkad.
Don't support these types of…
Don't support these types of "businesses" or more will continue to pop up.
Bluffföretag
Bluffföretag
Omöjlig att annulera
undermåliga varor
Beter sig helt krimminelt
Lars
Löjligt dålig kvalitet
Löjligt dålig kvalitet. Billig Kina-plast. Svindyr retur. Gör något roligare för dom pengarna!
Avoid like the plague
Avoid like the plague. Everything bad about modern shopping. tech meets shady ethics.
VARNING FÖR DETTA FÖRETAG
VARNING FÖR DETTA FÖRETAG
Är inte värda en stjärna men däremot värda 5 minus stjärnor. Saker som man beställt som inte passar går inte att returnera och få tillbaka pengarna utan man får några kuponger till nästa köp?!? De kan ju inte tro att någon kund skulle återkomma till detta företag frivilligt????
Helt okej
Faktiskt inte så illa beställde en bomberjacka och den kom i tid och såg ut som den gjorde på bilden. Det ända dåliga var att den var mycket tunnare än vad den såg ut att vara och en no name jacka. Men annars bra höstjacka.
Inte ens värd en stjärna....
Tyvärr måste man välja en stjärna, inte ens värd den. Jag beställde sandaler i somras som va tänkt till min solsemester, dessa hann inte komma i tid. Var på semester när varan kom, hann inte hämta ut,varorna returnerades automatiskt. Fick mail från Nexora att de skulle skicka varorna åter, jag skrev tillbaka att jag inte var intresserad längre, men trots detta skickades varorna åter till mig. Jag hämtade inte ut varorna då jag börja läsa på recensionerna och att det är dålig kvalité mm Klarna har kontrollerat alla returer fram och tillbaka och de kan tydligen inte stoppa/makulera min faktura! Varorna verkar vara på villovägar och Nexora svarar inte på mina mail längre. Men betalt ska de ha! Och vaddå inte kunna stoppa en retur??!! Har aldrig varit med om något liknande!
Köpte aktivitetsklocka.
Köpte aktivitetsklocka.
Efter en dusch var klockan vattenfylld och obrukbar.
Tragiskt att det finns personer som startar företag endast för att lura på kunder skräp.
Lång leveranstid dessutom.
Bättre att köpa billigare klocka på gekås. Dom fungerar iaf längre än en vecka.
Riktigt struligt att returnera
Riktigt struligt att returnera! Dålig bruksanvisning till varan (från Kina) och funkade inte att koppla ihop med wifi och mobil. Jag kommer inte att handla mer från dem.
Beställde en jacka 27/9
Beställde en jacka 27/9
Idag är det den 10/10 ..jackan o information
Lyser med sin frånvaro
jag fick skorna I dag det var för små
jag fick skorna I dag det var för små. Jag vill returnera denna varan. Fick inte tag oseriösa företaget. Vill varna att inte köpa dessa varor.