Rigtig god service, dog var levering lidt længere end forventet. Det skal siges at det var nogle populære sko jeg bestilte - derfor den lidt længere leveringstid. Mangler dog et telefonnummer til firm... Voir plus
Bedste oplevelse⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg bestilte i torsdags nogle Nike Jordans, som kom allerede fredag. Jeg oplevede at den model jeg købte vare dyrere på andre webshops - så det mega fedt at skoen var så... Voir plus
Kan klart anbefale Nextpair, kundeservicen er helt i top og de svare så hurtigt på Instagram, hvis du har spørgsmål og er altid klar til at hjælpe. Fik selv bestilt et par sko i en forkert størrelse... Voir plus
Mine sneaks blev afsendt efter 10 hverdage som lovet, og de nåede hurtigt frem med GLS dagen efter. Det eneste der kunne blive bedre ville være en update undervejs - 10 hverdage er nemlig længe at ven... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Vi har et stort udvalg af eftertragtede og eksklusive sneakers som ellers er udsolgt på verdensplan. Du kan forvente hurtig levering, konkurrencedygtige priser og en service i top! ✓
Olesvej, 2950, Vedbæk, Danemark
- 47832085
- nextpair.contact@gmail.com
- nextpair.dk
Lidt lang ventetid og så var der…
Lidt lang ventetid og så var der desuden små pletter på skoene. Pletterne kan kun ses hvis man kigger godt efter, så det har ikke den største betydning, men det er stadig super ærgerligt:(
Super god oplevelse
Super god oplevelse! Kan anbefales til enhver som ønsker fede sneaks.
Super service og produkt
Virkelig god service, bor i Tyskland og fik sendt mine sneakers herned uden problemer. Virkelig godt produkt
Super god handel
Jeg har nu købt to par sko hos dem. Alt er som det skal være med begge. Billige priser. Lidt lang levering, men man kan ikke forvente andet, når de ikke kan have alle sko i alle størrelser på lager.
Super fed kundeservice!
Super fed nærkontakt, man får i gennem jeres kundeservice 🙌🏻
God service
Kan kun varmt anbefale Nextpair! Ekstrem god service! Skoene ankom i originalæsken med små overraskelser nede i, som gjorde selve unpacking oplevelsen fed. Skoene kom til tiden og var lige præcis som på billedet.
Forsendelse var lidt lang men ellers…
Forsendelse var lidt lang men ellers var det perfekt. God service og nem hjemmeside at navigere på!
Sååå tilfreds
Simpelhen så flotte sko. Elsker dem!! Levede fuldstændig op til mine forventninger og lidt til. Super sødt med chokolade i æsken også! Kæmpe anbefaling😍
Mega god service og hurtig levering
Hurtig levering
Hurtig levering, og perfekte sneaks.
Kan virkelig anbefale at købe hos nextpair :)
Mine sko
Jeg er ekstrem glad for mine sko, elsker dem så meget, men synes godt nok at leveringstiden var lidt lang.
Ville købe her igen
Da jeg var i tvivl om hvilken størrelse jeg skulle bruge var nextpair hurtige og gode til at hjælpe mig frem. Kundeservice er super. Mine sko nåede frem hurtigt og sikkert, og var tydeligt helt nye og sikre.
Alt var som forventer
Helt i top
hurtig levering og gode til prisen!! vil også lidt ekstra goder med - super god service👍
Det tog lidt tid at få pakken leveret…
Det tog lidt tid at få pakken leveret men ellers var alt godt
Superfin service ved bytte
Superfin service ved bytte, dog skal man selv betale for returnering