Fint produkt, spammet 4 gange om at huske at anmelde på trustpilot. Her er jeres anmeldelse og så venligst stop med at spam min mail tak.

Hammer god service! Jeg har nu over flere gange bestilt fra Nicosub, og den kundeservice de leverer skuffer sq aldrig. Det virkelig dejligt, man har nogle danske folk, der svarer, og kan rådgive.... Voir plus

Indtil videre har der været super service. Købt et mærke som jeg ikke kunne tåle. Har sendt 12 bøtter tilbage, så nu må vi se hvor hurtigt mine penge kommer retur. Og jeg køber gerne hos den igen... Voir plus

3,8

Bien

TrustScore 4 sur 5

244 avis

A répondu à 25 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

SUPER PRODUKT

Jeg har taget snus (blå lyft/velo) i 4 år og købte nogle blå Wakey-pakker (Blizzard Mint Slim) for et par uger siden. Jeg har ikke taget snus siden, fordi produktet er så godt! Mega smart med koffein, fordi det netop giver en lidt opkvikkende fornemmelse og kan tage toppen af ens abstinenser efter nikotin (der allerede forsvinder efter et par dage)! Den sorte Blizzard Mint Slim, der hedder BOOST kan også anbefales i starten, fordi den indeholder lidt mere koffein end den blå.

19 janvier 2023

Dejligt at blive fri for snus efter 8 år

Jeg har været fast bruger af snus i 8 år (1 pakke om dagen) og valgte at købe nicosub's produkter for at blive snus fri.

Jeg har været snus fri i 2 uger nu og har ikke tænkt mig at vende tilbage til snus.

Vil dog lige sige at det her er min oplevelse og at det ikke er sikkert at det vil virke for andre som det gjore på mig, men hvis man virkelig har sat sig for at stoppe, så er det her et fantastisk værktøj til at blive snus fri.

18 janvier 2023

Virkelig for brede poser...

Jeg er vild med ideen bag produktet, men ville simpelthen ønske at poserne var tynder så man rent faktisk kan have dem under læben... Derudover bestilte jeg en med koffein og en uden men der står ikke på hvilken er med koffein og hvilken er ude så super svært at kende forskel på dem....
Men er vild med ideen håber bare der bliver lavet tilrettelser :)

10 janvier 2023

Réponse de Nicosub

Hej Cecilia, tusind tak for din anmeldelse!

Vi har forsøgt vores bedste på at gøre det så tydeligt som muligt m.h.t. koffeinindhold og posestørrelse.
På de individuelle produktsider ligger der en tabel, som illustrerer posestørrelsen, samt indhold af koffein.
På det fysiske produkt fra Wakey, fremgår blandt andet ”Energy pouches”, “High caffeine”, ”Højt koffeinindhold” og ”50 mg. koffein per portion”.

Selve posestørrelsen afhænger af hvilket brand man vælger, eksempelvis har produkter fra Wakey posestørrelsen “Slim”, hvilket er den tyndeste posestørrelse på markedet.

Skriv endelig hvis der er noget vi kan hjælpe med, du kan kontakte os via chatfunktionen eller på support@nicosub.dk.

Vi håber at du vil genoverveje din anmeldelse😊

Fortsat rigtig god dag.

Nicosub - Teamet

Produkterne virker endnu bedre end…

Produkterne virker endnu bedre end forventet, leveringen er hurtig og drengene svarede på deres chat kl. 22 på en fredag aften. Det dælme i orden. Købte en rulle Blizzard Mint og har været uden snus i snart 2 uger. Keep it up!

5 janvier 2023

Vanvittig hurtig håndtering

Vanvittig hurtig håndtering. Ordren blev godkendt og afsendt kort efter bestilling - på nytårsaften (31/12). Virkelig godt klaret. Specielt på sådan en dag.

Jeg kæmper stadig med overgangen efter 12 år med snus, men produktet fejler intet. Kan man mon tilsætte noget, der giver den “stikkende” fornemmelse uden, at det er farlig kemi. Blot en tanke.

Keep it up.

30 décembre 2022

Jeg er lidt nysgerrig i forhold til…

Jeg er lidt nysgerrig i forhold til jeres markedsføring, om den er helt lovlig?
I siger i har hjulpet tusindvis af unge med at kvitte snus poser med nikotin.

-har i noget konkret på det, for hvis det er, så vil jeg gerne blive kunde hos jer.
Men uden bevis på det, så er det både ulovlig markedsføring, og at snyde folk.

Håber i kan vende tilbage, med et bevis for så tør jer bestemt godt og købe jeres produkt

4 janvier 2023

Réponse de Nicosub

Hejsa, tusind tak for din interesse i vores produkter😊

Det er godt du er på vagt, det er vigtigt nu til dags.
Vi kan ikke dele sensitive oplysninger om vores kunder, men hvis du sender os en mail på support@nicosub.dk, kan vi sende dig generel data som bekræfter vores udtalelse i reklamen du omtaler.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Super engageret drenge!

Super engageret drenge! Man kan virkelig mærke at de nyder at hjælpe folk! Helt kanon service og villige til at hjælpe en med at finde det mest passende produkt! Samtidig med var der hurtig levering, hvilket er virkelig dejligt i disse dage.

19 décembre 2022

Stop med at sende mig mails angående…

Stop med at sende mig mails angående bedømmelse af jeres produkt. Jeg havde ikke lyst til at give min mening, men efter 5-6 mails, synes jeg i har fortjent 1 stjerne.

18 décembre 2022

Hej Niklas

Vi er kede af at høre om din oplevelse.
Det er ikke vores hensigt at spamme din indbakke.

Vi håber trods alt at du er glad for produkterne.

Fortsat rigtig god dag😊

Nicosub - Teamet

Fantastisk produkt til at stoppe den…

Fantastisk produkt til at stoppe den psykiske afhængighed af snus. Har selv været afhængig af snus 4 år, og dette produkt er jeg ret overbevist om, kan få mig ud af det.

3 décembre 2022

Havde bestilt 3 bøtter (zeronito) hvor…

Havde bestilt 3 bøtter (zeronito) hvor at nogle at poserne gik op, skrev ind til deres support og de sender en ny forsendelse pga. Poserne gik op. Produktet kan varmt anbefales god smag og kan sagtens skifte snus med nikotin ud.
Hurtigt svar fra deres support og meget forståelige overfor situation

10 octobre 2022

Det sku fint

Det sku fint. Produktet er simpelt, reklamerne er simple og konkrete, det er nemt, billigt og er glad for produktet. Har ikke så meget at sætte en finger på

27 septembre 2022