Nijhuis Meubels Avis

4,5

Wij hebben bij Nijhuis Meubels een salontafel en eetkamertafel laten maken en zijn ontzettend blij met het resultaat! De kwaliteit is echt top en alles is prachtig afgewerkt. Ook de service was uits... Voir plus

Leaf tafel besteld eiken grey 280x120 cm. Na een aantal weken tafel geleverd en gemonteerd, prachtig. Echter na een aantal dagen ontstond er spontaan een scheur in het blad, kan gebeuren met een na... Voir plus

De site is heel overzichtelijk toegankelijk. Nog belangrijker; de tafel die wij hebben besteld ziet er ook exact uit zoals gekozen. De communicatie verliep meestal erg vlot. Kin soms iets beter.... Voir plus

Nijhuis levert prachtig maatwerk tegen een scherpe prijs. Mooie materialen en een service die je vandaag de dag maar zelden meer ervaart. Ik kocht een ‘éénpoot met notenhouten blad’ en kreeg er inmidd... Voir plus

1. Artisan créateur de meubles

Wij maken jouw unieke droomtafel op maat. Dat doen we gewoon in onze eigen meubelmakerij in Nederland. Jouw unieke tafel op maat voor een eerlijke prijs.

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Ik heb de stalen niet mogen ontvangen

Ik heb de stalen niet mogen ontvangen.
Maar dit is snel en adequaat opgepakt!

Huiskamp
Epe

Réponse de Nijhuis Meubels

Bedankt voor uw review. We hebben het voor u nagekeken en zien inderdaad dat de stalen, die vorige week verstuurd zijn, nog niet bij u zijn afgeleverd. Helaas is dit deze week vaker voorgekomen. Wij sturen u daarom vandaag een nieuwe set op! Onze excuses voor het ongemak.

Waar blijven de kleurstalen?

Heb die 'kleur'stalen voor het hout op 19 feb. besteld. Maar kreeg geen verzendbericht. Meermaals gemaild, geen reactie. Heb gebeld, is ws niet goed gegaan, geen T&Tcode (wat raar is want elk brievenbuspakket heeft een T&T. Ze sturen nog eens de stalen. Nu wel T&Tcode ontvangen, maar die bleef staan op "nog niet vervangen door PostNL". Weer gemaild, weer iets fout gegaan ws. Wordt nu nog eens verstuurd. Zijn maand verder en krijg nu de vraag om mijn ervaring met Nijhuis te delen :/ Dus dusver 1 ster. Over de tafel zelf niks te melden, want zover zijn we nog laaaang niet :(

Réponse de Nijhuis Meubels

Beste Rene, hartelijk dank voor jouw eerlijke review. Zoals aangegeven gaat er vandaag een nieuwe kleurstalen set jouw kant op komen, omdat de vorige dus niet is aangekomen.
Onze excuses voor het ongemak.

Ik heb 2 maanden geleden een kleurstaal…

Ik heb 2 maanden geleden een kleurstaal besteld en betaald, en moet het nog steeds ontvangen…

Réponse de Nijhuis Meubels

Bedankt voor uw review. Ik zie dat de kleurstalen naar u verstuurd zijn, maar deze nog niet aangekomen zijn. Wij zullen u vandaag een nieuw pakket toesturen. Excuses voor het ongemak!

Deens ovale tafel

Tafel besteld bij Nijhuis Meubels. Eerst stalen besteld om te kleur te bepalen (levering daarvan had iets sneller gemogen) Uiteindelijk een tafel besteld en heel erg blij mee. Super kwaliteit, heel tevreden.

8 mars 2024

Vakmanschap is meesterschap.

Ze hebben klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Een echt familiebedrijf waar vakmanschap meesterschap is.
Snelle reactie en transparant.

19 octobre 2023