Nijmegen Mediator is een onafhankelijk en professioneel mediationbureau dat mensen helpt om conflicten op een respectvolle en duurzame manier op te lossen. Wij geloven dat goede communicatie en wederzijds begrip de sleutel zijn tot blijvende oplossingen, ook in situaties die emotioneel of complex zijn. Onze mediator begeleidt partijen zorgvuldig door het proces, met oog voor ieders belangen en emoties. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere familiezaken, echtscheidingen, relatieconflicten, arbeidsconflicten en zakelijke geschillen. In plaats van een juridische strijd, richten wij ons op samenwerking en het vinden van oplossingen waar alle betrokkenen achter kunnen staan. Dit bespaart niet alleen tijd en kosten, maar zorgt ook voor rust en duidelijkheid voor de toekomst. Bij Nijmegen Mediator staan vertrouwelijkheid, neutraliteit en professionaliteit centraal. Elke situatie is uniek, daarom bieden wij maatwerk en nemen we de tijd om echt te luisteren. Ons doel is om partijen te helpen zelf tot afspraken te komen die werkbaar en toekomstbestendig zijn. De ervaringen van onze cliënten zijn voor ons van grote waarde. Transparantie en kwaliteit vormen de basis van onze dienstverlening, en wij blijven ons continu ontwikkelen om de best mogelijke begeleiding te bieden. Op Trustpilot delen cliënten hun ervaringen, zodat anderen een goed en eerlijk beeld krijgen van onze werkwijze en resultaten.
Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen, Pays-Bas
- +31246690402
- klantenservice@nijmegenmediator.com
- nijmegenmediator.com
Door die openheid voelde het traject…
Door die openheid voelde het traject financieel overzichtelijk.
Dankzij zijn aanpak bleef de mediation…
Dankzij zijn aanpak bleef de mediation respectvol en constructief verlopen