4,0

Bien

Aucune trace de demande d’avis

4,0

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Mijn stofzak gedeelte sloot niet goed

Mijn stofzak gedeelte sloot niet goed. Ik kon de stofzuiger opsturen maar dan was ik 'm te lang kwijt. Ik kreeg steeds weer netjes antwoord op mijn mailtjes. Uiteindelijk is er een filmpje gemaakt zodat ik zelf het (kleine) probleem kon oplossen.
Dat is pas service 👍👍

20 novembre 2025

Klara's Beestenhuus

Deze week werd onze nieuwe hogedrukreiniger geleverd. Deze was niet helemaal compleet. Na overleg binnen een dag opgelost. Fijn dat er nog bedrijven met service bestaan. Top bedrijf

13 novembre 2025

Super bedrijf

Super bedrijf. Ik ben geholpen met technische informatie over het lokaliseren van een storing aan een Nilfisk stofzuiger. Het bedrijf heeft ook nog onderdelen van machines die al lang uit productie zijn en hebben niet de insteek om een nieuwe machine te kopen hoewel dit voor het bedrijf veel interessanter is. Dit soort bedrijven zijn van een "uitstervende ras" omdat op internet wel veel bedrijven onderdelen willen verkopen maar verder geen enkele support geven.

25 juin 2025

Bestelling niet ontvangen.

04/05/2025 Een bestelling geplaatst. Liep zeer vlot. Correcte melding op de website dat ze tot en met 08/05/2025 niet aanwezig zijn en pas vanaf 09/05/2025 verstuurd zou worden.
13/05/2025 Informeer ik even wanneer er geleverd zou worden. Ik ontvang correct antwoord dat op 09/05/2025 het per brievenbuspost werd verzonden en het ca 4 tot 7 werkdagen onderweg zou zijn.
20/5/2025 Nog steeds niets ontvangen. Ik informeer naar de levering, helaas nog geen antwoord ontvangen en ook geen levering. Hopelijk komt het door vertraging bij Post-NL, maar dan nog is 7 werkdagen behoorlijk lang voor een brief. Hopelijk ontvang ik alsnog een antwoord van nilfiskdealer.nl Tot dan deze beoordeling.

20 mai 2025

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf is…

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf is erg goed bevallen.
Snelle levering.
Staan achter het product en adviseren ook goed.
Ook mail contact verliep snel.
Kleine garantie afhandeling ivm met schade tijdens transport werd perfect en snel opgelost.
Ik zou hier zeker weer kopen ook als het om de accessories gaat.

14 février 2025

Ik heb een hogedrukslag en een…

Ik heb een hogedrukslag en een rioolslang besteld voor mijn oude nilfisk hogedrukreiniger c110.1-5. Beide artikelen al 1 dag later bezorgd via DHL. Prima service

10 avril 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit