1. Agence de location immobilière
  3. Société de gestion immobilière
  4. Agence immobilière
  5. Agents immobiliers
  6. Consultant immobilier

Informations provenant de diverses sources externes

NKN Ejendomme udvikler og udlejer spændende bolig- og erhvervslejemål i Aarhus og Kolding. Find dine rammer til hverdagen hos os.

3,4

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Vandt i byretten og i Landsretten

Efter at have været lejer i mange år i en erhvervsejendom hos NKN, kan vi på det kraftigste advare imod at leje noget af Niels Konge Nielsen.
Da vi ikke kunne acceptere Hans urimelige krav ved fraflytningen, hev han os i retten. 2 år efter vandt vi 100% over ham, og han skulle betale hele gildet + flere penge tilbage.
Som det ikke var nok, så ankede han til landsretten, og endnu godt et år senere vandt vi 100% igen.
Det er godt at retssystemet virker, når vi har sådan nogle forfærdelige virksomheder der opererer.

18 juin 2024

I am renting out an apartment with this…

I am renting out an apartment with this company and thus far things are going fine. Thomas Rohde is super nice and helpful. He has always replied to emails, and has helped me a lot. Jeppe is also super friendly and helpful. The place i am renting out has things that have not been done prior to moving in, and this (and other things I identified) have been documented. I do hope that when the time comes to leave i do not experience the things that others are mentioning in their assessments. I have now heard a lot about companies that try to keep the deposits under strange excuses, and really hope that this will not be the case with me.
Many thanks Thomas and Jeppe.
Tak, emilia

28 mars 2024

Troværdig.

Thomas Rohde er virkelig god til sit arbejde, han er altid høflig og venlig, fremskaffer altid de oplysninger vi har spurgt om og har hele vejen til stor hjælp. Den bedste vi har mødt nu vi har søgt lejlighed.
Tusind tak Thomas.

10 novembre 2023

Vi ville leje ved dem igen :D

Min kæreste og jeg fik allerede et godt indtryk ved fremvisningen. Man kunne fornemme, at de gik op i at vælge de rigtige lejere. Da vi flyttede var istandsættelsen fair og processen gennemsigtig. Vi havde få spørgsmål til regningerne, men det fik vi gode svar på, så vi var helt trygge. Vi ville leje ved dem igen :D

7 mars 2023

Tingene har kørt som de skulle

Jeg har boet ved NKN i nogle år, og har netop opsagt min bolig i Skejby. Det har været en god oplevelse. Jeg har ikke haft meget kontakt til dem i løbet af årene, hvilket jo tyder på, at tingene har kørt. De gange jeg har talt med NKN Ejendomme, har tonen været venlig og hjælpsom. Samlet set har jeg følt med i trygge hænder og kan varmt anbefale dem som udlejer til andre. 5 stjerner fra mig :)

28 février 2023

Ikke lej noget ved dem

Ikke lej noget ved dem

De snyder og bedrager til højre og venstre.
Jeg skulle flytte fra en lejlighed, og der blev sagt at der kun skulle plet males og at det ikke tog meget af depositummet. 2 måneder efter jeg er flyttet og lejligheden er lejet til nogen andre får jeg en regning på at jeg kun for en procent del af depositummet tilbage. De havde så valgt at der skulle fuldt males, på trods af at jeg havde snakket med dem, og blevet enige til udflytnings synet at der kun skulle plet males.
Det er fup, og de er ligeglade med kunder.

4 janvier 2023

Hold jer væk!

Hold jer væk!

Jeg har haft en masse problemer med denne virksomhed og har det fortsat.

De har blandt andet uretmæssigt hævet penge fra mig, brudt mundtlige aftaler gentagne gange og nu da jeg endelig skulle have mit depositum tilbage beholdt halvdelen trods en mundtlig aftale om at det kun var småting, der skulle ordnes i lokalet.

Da vi gennemgik lejemålet sammen var der en væg, der skulle males og enkelte tæppefliser skiftes.

Jeg har nu blandt andet fået en regning på et helt nyt gulv på trods af at det er stik imod det vi aftale ved gennemgang af lokalet.

De tager ikke tlf og svarer ikke på mail.

Alt i alt har det været et dårligt, unfair og ikke mindst dyrt bekendtskab.

PS. Hvis du alligevel tager chancen med dem så forhold dig udelukkende til kontrakten og andet I aftaler på skrift. Det mundtlige ord er ikke noget de går op i.

17 juin 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit