Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Na één jaar werd mijn abonnement voor webshop/domeinnaam verhoogd van €120 naar €277, een prijsstijging van 131%, zonder duidelijke communicatie of onderbouwing. Voor de beperkte functionaliteite... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jimbdo is totaal niet bereikbaar voor support, maar wel facturen sturen, terwijl je hebt opgezegd! Kan er lang over praten, maar kijk naar de andere reviews. WEGBLIJVEN DUS ZOU IK ZEGGEN, ANDERS GA JE... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concepteur de sites web
  2. Entreprise de logiciels
  3. Service d'hébergement de sites web

Informations provenant de diverses sources externes

Met Jimdo maak je zelf een professionele website, die er fantastisch uitziet op je computer, tablet en telefoon. Met Jimdo zijn al miljoenen webwinkels, portfolio's, blogs en bedrijfswebsites gemaakt. We hebben Jimdo zo opgezet dat je zonder voorkennis zelf aan de slag kunt. Lijkt dat je wat? Dan kun je meteen gratis beginnen!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Jimdo schafft sich ab

Unser E-Mail-Account funktionierte nicht mehr. Da man dies ja immer erst mit einer Verzögerung festellt, habe ich den Kundenservice kontaktiert. Ärgerlicherweise haben wir dadurch mehrere Aufträge verloren. Wir haben einen 2 Jahres Abo, welches auch bezahlt wurde. 1 Jahr war verstrichen. Nach etlichen Mails mit dem Kundenservice, wurde mir nun gesagt, dass Jimdo den Fehler bei mir sieht. Hier die original Antwort:

Weil wir die Webseite erst wiederherstellen, wenn du dich auch meldest. Wir wissen ja nicht, ob du den Vertrag weiterführen möchtest.

Sobald du dich gemeldet hast, haben wir den Vertrag auch wiederhergestellt.

Jimdo sieht in dem Fall das Versäumnis auf deiner Seite und es wird daher keinen Schadensersatz geben.

Also ich muss ein bezahltes und bestätigtes (musste ich per Screenshot beweisen !) 2 Jahres Abo nach 1 Jahr erneut bestätigen. Dann wäre das nicht passiert.

Jimdo schafft sich ab. Fehler passieren, aber wie man damit umgeht ist, ist viel wichtiger. Bei Jimdo scheint das noch nicht angekommen zu sein, dass man aus einer Reklamation eine Reklame-Aktion machen kann

23 mars 2026

1 star is already too much

1 star is already too much. You cannot reach them. Like never, but they just block your website or force you to pay. Even the payment makes no sense. If you fill in the forms, you will get an AI bot that does not answer your question.

Now they are forcing me to pay 725 euro extra and I cannot explain my side. Nothing

Really terrible

21 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Doe het niet! Waardeloos bedrijf.

Voor de beperkte functionaliteiten vind ik dit bedrag absoluut niet in verhouding tot wat andere aanbieders vragen. Opzeggen bleek onmogelijk omdat ik net buiten de opzegtermijn van één maand zat. Er was geen enkele bereidheid tot coulance of overleg, waardoor ik opnieuw een jaar vastzit aan een dienst die ik niet gebruik.
De klantenservice reageert traag, stuurt standaard antwoorden en denkt niet mee. De focus lijkt vooral te liggen op contract en betaling, niet op klanttevredenheid. Voor mij reden om dit bedrijf niet aan te raden.

18 février 2026

Flut klantenservice Jimdo

Contract schriftelijk opgezegd 5 weken vóór 2 jarige verlenging. Aansluitend ontvangstbevestiging gehad en dag later excuses dat het wegen grote drukte langer gaat duren dan normaal.
😤5 weken later... jawel.. email dat het abo is verlengd.. dus ik wederom direct per mail aangegeven dat verlenging wegens bedrijfsbeindiging niet nodig was en 5 weken gelden is stopgezegd. Hiervan bewijzen meegestuurd.. 👉Aansluitend ontvangstbevestiging gehad en dag later excuses dat het wegen grote drukte langer gaat duren dan normaal.
1 maand later..1e betaalherinnering. Wederom😡 aangegeven dat het reeds was opgezegd met bewijzen..👉Aansluitend ontvangstbevestiging gehad en dag later excuses dat het wegen grote drukte langer gaat duren dan normaal.
TOT DAN VANUIT JIMDO GÉÉN INHOUDELIJKE REACTIE OF CONTACT
1 maand later..TWEEDE betaalherinnering. Wederom😡 🤯aangegeven dat het reeds was opgezegd met bewijzen..👉Aansluitend ontvangstbevestiging gehad en dag later excuses dat het wegen grote drukte langer gaat duren dan normaal.
Nog steeds VANUIT JIMDO GÉÉN INHOUDELIJKE REACTIE OF CONTACT
Weer 1 maand later INCASSO .. ik weer verwezen naar opzegging met in het kielzog alle bewijzen.. vervolgens Pair finance ook bevestiging + excuus..
Weer 1 maand later INCASSO hetinnering met verhoging boete én dreiging deurwaarder😡🤯

In Hamburg is Jimdo NIEMAND persoinlijk bereikbaar.. dus ik bel met incasso bureau.. wederom alles moeten uitleggen en bewijzen moeten aanleveren🤮🤢😡🤬🤯

2 weken later per email een mager excuus van Pair finance incasso en nog magerder emailtje van Jimdo.

Al met al bijna 6 uur hiermee bezig geweest.. niks nada geen onkostenvergoeding of attentie voor veroorzaakt ergernis en tijdverspilling🤯🤬😡😡🤢🤮

Wat een flut klantenservice van Jimdo

19 janvier 2026

Vreselijke klantenservice

Vreselijke klantenservice
Ik was super blij met Jimdo, erg makkelijk met het maken van websites, maar als er een probleem is ho maar. Ook niet proberen samen het probleem op te lossen. Sowieso heel vervelend dat je geen telefoon contact kan hebben, alles via mail wat weer een paar dagen duurt voor antwoord. Ik raad het niet aan

10 février 2026

Klantenservice bereiken is onmogelijk

Klantenservice bereiken is onmogelijk. Ik kan geen e-mail sturen en je kan alleen met een AI-bot chatten. Als dat niet helpt zijn de opties: bij de FAQ kijken of upgraden en dán contact hebben met het support team...

Ik snap niet waarom wij moeten upgraden om hulp te krijgen. Ik heb het Pro pakket. Waarom ook nog upgraden en betalen voor hulp. Dat is toch een service die je er gratis bij geeft? Ga eens weg met al dat Ai.

Daarnaast heb ik verouderde versie en ik snap niet (en het staat ook nergens) hoe ik deze kan updaten naar de moderne, huidige website editor/ site builder. Do better man.

9 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Website al 2 weken onbereikbaar - custumer support geeft geen reactieOnmogelijk om met de customer support…

Onmogelijk om met de customer support in contact te komen. Het is echt onacceptabel dat mijn site niet bereikbaar is en er totaal geen reactie komt op de mailtjes met de vraag om hulp! Er is geen mogelijkheid om contact te leggen via telefoon, op mail wordt niet gereageerd.

Mijn site is al 2 weken regelmatig offline en mail komt niet binnen.

Maak al jaren gebruik van Jimdo, liep regelmatig vast met het maken van de site. Maar zodra het eenmaal af was, was het prima zolang er geen problemen waren.

8 février 2026

Klantenservice niet te benaderen

Via deze weg probeer ik ook Jimdo te bereiken. Het lukt mij niet om de klantenservice te bereiken. Ons emailaccount is geblokkeerd omdat er SPAM verstuurd zou zijn van ons domein. Ik heb het wachtwoord aangepast en captcha ingesteld. Maar Jimdo reageert niet op talloze emails die wij als bestuur hebben verzonden. Heel slecht voor een websitebouwer. We zijn afhankelijk van onze mail. We weten niet meer hoe we in contact komen. misschien moeten we dan de domeinnaam maar verhuizen naar een andere provider en opnieuw een website gaan bouwen?

3 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Betalen rekening lukt niet, vervolgens is mijn website en mail geblokkeerd en wordt gedreigd met incasso

De betaallink van de jaarlijkse rekening werkt niet. Er wordt maar €0,01 afgerekend.
Geprobeerd om het factuurbedrag zelf te betalen, maar dat werd een dag later weer teruggestort. Ondertussen een aantal keer gemaild, maar ik krijg geen respons. Nu hebben ze mijn website en mail geblokkeerd en dreigen ze met een incassobureau. Ik ga een andere provider zoeken, want dit is echt niet leuk meer. Wel balen, want hierdoor ben ik veel extra tijd en geld kwijt. Kan ik de rekening naar Jimdo sturen?

28 janvier 2026

Onbereikbaar

De klantenservice is totaal onbereikbaar bij problemen.
Wat een waardeloos bedrijf

27 décembre 2025

Onbereikbare service

Wacht inmiddels al 2 weken op inhoudelijke reactie op mijn vraag waarom mijn (betaalde versie) website niet online is. Als betalende klant mag je ondersteuning verwachten; het is onacceptabel dat een bedrijf van deze omvang elke communicatie met haar klanten volledig negeert.

13 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Compleet onbekwame en onbereikbare…

Compleet onbekwame en onbereikbare support. Jimdo heeft de toegang van een website die op hun platform draait om zeep geholpen door stilzwijgend web.jimdo.nl uit te faseren. Zonder ook maar ENIGE hulp vanuit support heb ik zelf uit kunnen vogelen dat .com nog wel draaide. Support heeft aanvankelijk éénmalig gereageerd met een onzin verhaal over nameservers, en heeft vervolgens op geen enkele van de 4(!!) geopende support cases gereageerd. Er is geen telefoonnummer of mailadres waarop je ze kunt mailen, info@ en support@ wordt niet op gereageerd.

Ik heb zelden een IT bedrijf gezien die ZO ontzettend hun best doen om klanten kwijt te raken. Wat een onvoorstelbaar stel prutsers, blijf hier VER vandaan!!

9 janvier 2026

Scam chases for payment

As per many other reviews they are chasing for payment for a website that we no longer use. Given that they get payment in advance for the service (website hosting) and when you don’t pay the invoice they stop the hosting it will be impossible for them to prove they have suffered loss - which is a requirement for a successful claim. Write them a suitable letter explaining that then ignore the chases.

29 décembre 2025

Stilzwijgend verlengen

Stilzwijgend verlengen. Zeggen dat ze 14 dagen voor verlenging mail hebben gestuurd, nooit ontvangen ook niet in Spam...

Komen niet met een oplossing. Want gebruik de website al maanden niet meer.

10 novembre 2025

Waardeloze organisatie

Waardeloze organisatie. Je krijgt geen contact, geen support, je kan ze niet bellen. Ik probeer de factuur te betalen en na een lange tijd wordt het bedrag teruggestort op mijn rekening. Ondertussen sturen ze wel een incassobureau op je af en is mijn website geblokkeerd. Al maanden! Blijf weg van Jimdo en kies een andere provider

20 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen support, geen grondig programma, geen goede website.

Om tegenwoordig een succesvolle website te hebben is er meer dan design nodig.

Correcte integratie van facebook / metapixel, SEO, SEA, deftige dataverzameling om advertisements correct te sturen, ... zijn instrumenten die nu belangrijker dan ooit zijn. Geen van deze instrumenten zijn in orde.

Wil je opzoeken of het wel mogelijk is? Dan gebruiken ze termen die niet in je pakket voorkomen, waardoor je niet meer weet of het mogelijk is of niet. Wat je krijgt per pakket is vaag. Zeer onduidelijk.

In ons contract / pakket staat geschreven dat we binnen de VIER uur personal support krijgen. Neen. Na een dikke week krijgen we antwoord. Wij zien duidelijk dat onze vraag door AI is geïnterpreteerd en beantwoord. Niets van het antwoord heeft te maken met de vraag.

Bellen kan niet, want dat is een Duits antwoordapparaat dat vier opties geeft met allemaal dezelfde uitkomst.

Wilt u groeien? Wilt u een schaalbare website? Wilt u correcte dataverzameling en gebruik hiervan? Wilt u support en een product dat om u en uw merk geeft? Jimdo is niet de plaats. Wij stappen binnenkort over naar een ander platform.

1 octobre 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus