Kan ikke sige så meget andet end, du får alt du leder efter her og der høre en fantastisk service med hertil fra Nicklas. Utroligt hjælpsom og god service. Kan kunne give alle mine anbefalinger til ma... Voir plus
Lisez les avis des autres
Sindssyg god service prisen på tingene passer mega godt og ejeren er god til at svare tilbage når man har spørgsmål. har ikke noget negativt at sige glæder mig til næste gang jeg skal handle her
L'entreprise a répondu
Selv om min vare ikke var på lager så henvendte Nicklas sig hurtigt til mig og fortalte hvornår jeg kunne regne med varen, sammen fandt vi en anden vare som faktisk var større hit. Nicklas var ek... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg lavede en kæmpe ordre på Bowieknive og andet godt. Jeg modtog rigtigt fede knive, barberbladskarpe og superlækre. En af knivene var lidt misfarvet, og Nicklas er meget venlig og er ved at afhjæ... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Nobullets.dk - Din danske forhandler af blankvåben og replika våben i høj kvalitet. Hos Nobullets.dk vægter vi god kundeservice, kommunikation og sikker levering. Og hos os kan du forvente en personlig kunde kommunikation der adskiller sig fra den endnu mere frembrusende AI kundeservice. Vi tilbyder sikre betalingsmetoder samt delbetalinger der sikre dig at du altid, sikkert kan købe lige præcist den varer du ønsker! Hjerteligt tak for at du kigger forbi og viser din interesse, vi glæder os til at se dig på shoppen!
Coordonnées de contact
Rugmarken 6, 3650, Ølstykke, Danemark
- Info@nobullets.dk
- nobullets.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Supergodt
Købte 3 rollespilssværd til en virkelig skarp pris. Pakken blev lidt forsinket, men kundeservice var venlig og kompetent. Her handler jeg gerne igen!
Jeg sendte en mail angående min to…
Jeg sendte en mail angående min to knive om hvor lang de var. Så skrev Niklas til mig om at de ikke var på deres lager, men de kom om 14 dage og dem glæder jeg mig til. Men jeg sætter pris på Niklas for hans hurtige svar og hvor hjælpsom han var så 5 stjerner her, jeg skal nok Update når jeg får knivene😁😇
God service, hurtig forsendelse og od kvalitet til fair priser.
Hurtig leveringen
Hurtig leveringen, og super service, har købt mit første sværd og fik hjælp med tonsvis af spørgsmål jeg havde, 12/10!
Super dude
Super dude! Købte mit første Katana sværd af ham samt nogle andre ting og service er for det første super god. Var kun min egen mangel på årvågenhed der forsinkede processen. Max behjælpelig og flink... Fortjener flere stjerner end 5.
Jeg købte uchi-katana'en shiro fra John…
Jeg købte uchi-katana'en shiro fra John Lee. Virkelig godt og flot sværd, kvalitet også, man for æske og sværd beskytter med i kassen, samt en lille guide som er virkelig god at have. Jeg har også set få dårlige anmeldeser her på trust pilot og er positivt overrasket over Nicklas svar, da man kan se det kunden der tager fejl:) 100% god service, man får hvad man køber for, anbefaler meget :)
Service i top
Fik virkeligt god rådgivning, og hjælp til blankvåben tilladelse. En rigtig entusiast ham Nicklas. 🙂
Købte sværd til vores søn, helt perfekt.
Prisen var iøvrigt billigere end det samme brugt på dba…
fede produkter og god service
Fantastisk
Super hurtig levering, ingen problemer, gode priser: overall super glad for mit køb
God service og hurtig levering
God service og rigtig venlig personale
God service og rigtig venlig personale, som var super flink og hjalp igennem hele processen! Købte en katana til en rigtig god pris, og blev overrasket over hvor god kvaliteten var.
Min Oplevelse indtil nu
Da jeg faldt over Nobullets var jeg på udkig efter et sværd, da jeg er elsker historiske våben. Jeg blev overrasket over deres priser og besluttede derfor at bestille tre forskellige sværd. Prisen var rimelig omkring tusind kr, vilket passede mig fint. Jeg får dem bestilt og bliver kontaktet noget tid efter for at få bekræftet at jeg har våbentilladelse. Da mine oplysninger er godkendt får jeg at vide at det ville blive send hurtigst muligt og at jeg nok skulle få en mail når det var afsendt. Det var en god begyndelse, men det er ikke den fulde oplevelse. Vi skriver nu to uger senere, jeg har hverken sværd eller mail om afsendelse, og da jeg prøver at komme i kontakt med dem tog det mig tre dage. Bare for at få en forklaring om at de havde lavet en fejl, men ikke disse deret nogen forståelse for om den er ved er blivet rettet eller ej. Jeg kommet til det punkt hvor nok er nok, og jeg vil annulere min ordre. Det er menneskeligt at fejle, men fejl skal også rettes and kunder skal vide de bliver rettet.

Réponse de Nobullets
Det tag dem alt for lang tid
Det tag dem alt for lang tid. Med at sende dem. De er hurtigere til at tag deres penge. Syns det er få dårligt

Réponse de Nobullets
Rigtig gode sværd Jeg blev positivt…
Rigtig gode sværd Jeg blev positivt overrasket At du finder ikke nogen Fejl på nogen måder og rigtig fint tre og de er mega gode som samleobjekter og meget hurtig til at komme
Superfede produkter og kæmpe udvalg.
Superfede produkter og kæmpe udvalg til store og små.
Var i forbindelse med kundeservice inden mit køb og fik meget professionel vejledning.
Vil absolut anbefale denne spændende hjemmeside!
Enestående oplevelse
Faldt over deres Katana kategori, og blev mødt af velinformerende beskrivelser om hvert enkelte sværd.
Endte med at bestille Katana Fuyuko, og har langt fra fortrudt mit køb. Smukke detaljer og præcis som beskrevet i beskrivelse samt på billederne.
5/5 - Hurtig leveringstid, gode beskrivelser og så får man hvad man betaler for. Virkelig en god kvalitet på produktet jeg modtog, især til pengene :-)
L’expérience Trustpilot