Har de där kluriga tillbehören som sällan finns hos kedjorna, dessutom som lagervara och till rimliga priser. Svarar snabbt på förfrågningar, expedierar ordrar snabbt och då jag råkar bo nära lagret s... Voir plus
Köpte en av deras link kablar för oculus quest headset för 1000 spänn, gick inte att connecta över huvud taget till headsetet, testade med en billig laddkabel till mobilen och det funkade. 1000 spä... Voir plus
De levererade ut varan omedelbart och den kom med dhl till ombud på 1.5 arbetsdagar. 3-1 HDMI Switchen med ”audio extractor” var exakt vad jag behövde. Min projektor har ingen ljudutgång och tack vare... Voir plus
Bestilte en USB C ladestasjon. Gratis frakt. Instabox. Men hva hjelper det når jeg må til nabokommunen for å hente den. Liksom ikke mulig å se at de ikke leverer til min kommune??? Så bare sender... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Köpte en switch
Köpte en switch, kontrollen fungerar ej samt bilden blinkar. Får ny kontroll om 6 veckor
Snabb leverans å bra prylar!
Snabb leverans å bra prylar!. En får tacka...
Supersnabb leverans
Supersnabb leverans. Lade beställning Torsdag eftermiddag. Fick varan i brevlådan på fredagen.
Riktigt bra kundtjänst
Riktigt bra kundtjänst, skrev ett mejl klockan 00:11 och fick svar 00:28, runt grymma
Suveräna
Min sambo beställde 2 olika USB-C kablar i söndags. Redan idag tisdag kom de till brevlådan mycket bra packade i en superfin påse. USB kablarna är av mycket hög kvalitet. Nördic är verkligen toppenbra.
Beställd 18 Juni
Beställd 18 Juni, beräknad leverans 26:e Juni 2022.
Men den 21 Juni 2022. Var den att hämta ut!
Fick min vara utan problem. Varan kom från Norge, till Sverige. Fungera bra men inte disken så har inte kunnat kolla produkten helt p.ga de! Men de verka i övriga fungera fint!
Vet inget om retur eller så! Men ja hade inget problem med få varan!
Tog mina pengar, fick inte produkt
Beställde en produkt från detta företag, slutade med att jag aldrig fick hem produkten, de fick pengarna och fick absolut noll hjälp från kundtjänt som endast svarar med att den har blivit skickad. Detta var flera månader sedan nu. Uselt.
Ingen leverans
Usel kundservice
Ljög och sa att ordern redan var packad och skickad för att nästa dag fråga om jag kunde ta en annan vara för att den var slut på lager. Oooopppsss....
Betalar ej tillbaka när de skickar…
Betalar ej tillbaka när de skickar trasiga varor.
NÖRDIC!
Snabb leverans, bra priser och produkter. Certifierade hdmi-kablar; känns tryggt!
Utmärkt nätbutik
Behövde snabbt en kontakt för bildöverföring, letade på nätet och fann att nördic hade det jag sökte. Det som avgör var jag handlar är att företaget har en fungerande och lättillgänglig kundtjänst och ännu bättre möjlighet att ringa. Det hade nördic.se. Jag ställde en fråga sent på kvällen en söndag och förväntade mig svar i bästa fall på måndag eftermiddag men döm om min förvåning när svaret kom nästan direkt. Jag beställde med en gång men missade en uppgift i adressfältet och lika snabbt kom det en försynt fråga om det inte saknades en uppgift. Korrigerade snabbt och ordern färdigställdes på måndag morgon och levererades vid 14 tiden på tisdagen direkt i min brevlåda som utlovat och mycket bra förpackat. Inget krångel via utlämningsställen eller med betalning, allt fungerade med Klarna. Mycket positiv upplevelse. Detta företag ligger nu i min lista över de handlare jag prioriterar att handla av. Kan starkt rekommendera detta företag. Jag var/är en liten kund men behandlades som jag var en av deras viktigaste kunder!
Handlat flera gånger och fortsätter gärna
Handlat lite prylar vid flera tillfällen:
- Riktigt bra kvalitet
- Väl emballerad och snabb frakt
- Supersnabb och trevlig kundtjänst
Rekommenderas!
Snabb frakt och bra kundtjänst
Snabb frakt, bra emballerat. Utmärkt kundtjänst.