Ordern var väl packad och levererades på ett dygn (fre-lör). Utöver mina varor fanns ett litet tackkort från den som plockat & packat, kontakt kundservice och gratisprover. Blev glad, satt söta kliste... Voir plus

Är så nöjd med min beställning! Gjorde en liten provbeställning nu och det var supersnabb leverans (fick det dagen efter jag lagt beställningen) och de är snabba att svara på kundtjänst. Fick även en... Voir plus
Kul utbud och trevlig kommunikation. Drar av en stjärna för att det ej erbjöds hemleverans utan bara till ombud.
Snabb respons och att min order behandlas direkt och korekt. Mycket uppskattat också med dom små prover jag fått med min order. Det visar att ni bryr er om era kunder. Det betyder mycket tack för det.... Voir plus
Vi är ett Lund-baserat team med lager i Eslöv som startade detta e-handelsföretag 2025 - och vi brinner för att göra den rika smaken av asiatisk mat tillgänglig för alla. Hos oss hittar du ett brett urval av produkter, från färska och snabba nudlar till exotiska snacks, drycker, kryddor och specialingredienser. Vi strävar efter att leverera en personlig shoppingupplevelse med flexibla leveranser, lojalitetspoäng och kundtjänst i toppklass. Följ oss på vår smakresa – det har aldrig varit enklare att ta den asiatiska matupplevelsen hem till ditt kök! Besök oss på noibox.se
Fri frakt från 599 kr
Eslöv, Suède
Répond généralement dans un délai de 24 heures
De hade de såser jag letat efter. Snabb leverans och väldigt bra packat och en trevlig liten överraskning. Vad mer kan man begära!

Réponse : NoiBox
Lovely customer service, fast replies, and my order was packaged with extra care and thought. 🩷 Thank you!

Réponse : NoiBox
Super snabb leverans! Smidigt som tusan! Roliga grejer! Otroligt bra packat! Imponerad av hur bra packat det var!

Réponse : NoiBox
Received order within a week. Also received a thank you pack of noodles!
Will definitely keep them as my Asian Grocery supplier!

Réponse : NoiBox
Bra produkt. Rostad vitlök mycket kryddig och intensiv. Snabb leverans. Rekommenderas....

Réponse : NoiBox
Väldigt snabb leveranstid och produkterna har packats väl! + att de har alla nudlar jag älskar 😊

Réponse : NoiBox
absolutely amazing store. my order was shipped really quickly and also i got some little presents! only one sad thing - i couldn’t remove those cute stickers from the box to save them 😅
but I will definitely order again from this store

Réponse : NoiBox
Snabb leverans och fick med några godisbitar i paketet🥰