Jeg har kun godt at sige om min købsoplevelse hos Nomado🤩 Jeg købte to kuffertsæt, som jeg fortrød. Mathias fandt en løsning med en fornuftig pris, så jeg fik netop de kufferter jeg ønskede. K... Voir plus

Købte 2 kuffetsæt gennem dem og det er nogen super fine kufferter. Utrolig hurtig reaktion fra kundeservice, først var vi i kontakt med dem da vi var i tvivl om hvordan man kodede låsen, de ringede mi... Voir plus

Havde købt et sæt rejsekufferter nomado 2.0 desvære gik den ene i stykker ( det ene hjul fald af) på første tur. De to andre var hele , de er super gode at bruge. Gjorde reklamation da vi var komme... Voir plus

Meget overrasket over kvaliteten af et forholdsvis billigt kuffertsæt Bestilte last minute og sov lovet kom de med 1 dags levering. Vores rejse var med mellemlanding og vores kuffert sæt har i den... Voir plus

1. Magasin de sacs et de valises

Hos Nomado forener vi kompromisløs kvalitet med funktionelt design til konkurrencedygtige priser!

4,6

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Jeg har købt et blåt kuffertsæt

Jeg har købt et blåt kuffertsæt. Det var hurtig levering. Det er perfekt med 3 forskellige størrelse, til når man skal på forskellige ture. Anbefaling herfra :)

29 mai 2025

Fedt produkt, god service og hurtig levering

Fantastisk stilrent kuffertsæt i god kvalitet.

Jeg er super tilfreds med mit nye kuffertsæt! Kufferterne kom hurtigt. Designet er stilrent, og de ser eksklusive ud, men til overkommelig pris.
De ruller nemt. Det indvendige rum er godt opdelt, så det er nemt at pakke systematisk.

Jeg vil klart anbefale kufferterne fra Nomado.

26 mai 2025

God kvalitet

Købte et kuffert sæt, hvor af jeg har haft 2 af dem med ude og rejse. Stabil kuffert, som også er nem at have med rundt.
Er meget tilfreds.

27 mai 2025