Nomar Tech AB Avis

TrustScore 4 sur 5

1. Entreprise de logiciels

Nomar är en svensk plattform för AI-driven kundkommunikation, byggd för att företag aldrig ska förlora en affär på att ingen hann svara. Kärnan är Alma, en AI-assistent som tar hand om inkommande samtal, SMS och webbchatt i företagets namn, dygnet runt, och som svarar, kvalificerar och bokar in kunder i samma ögonblick som intresset är som störst. Kundbeteendet har förändrats. Köpare förväntar sig svar direkt, inte nästa arbetsdag, och den som svarar först är i praktiken den som får affären. Traditionella lösningar fokuserar på att fånga upp missade kontakter i efterhand genom telefonsvarare, återuppringning och manuell uppföljning. Nomar fokuserar på utfallet: besvarade frågor, bokade möten, kvalificerade leads och intäktspåverkan. Nomar samlar telefoni, SMS och webbchatt i en och samma assistent. Alma tränas på företagets egna tjänster, priser, öppettider och vanligaste frågor, och svarar i verksamhetens eget tonläge. Hon för samtalet framåt, bokar tider direkt i kalendern, fångar upp kontaktuppgifter och lämnar över till rätt person när ärendet kräver en människa, med hela dialogen sammanfattad. Till skillnad från verktyg som stannar vid att registrera ett missat samtal agerar Nomar. Assistenten hanterar hela ärendet från första kontakt till bokning eller överlämning, arbetar parallellt över alla kanaler och blir bättre över tid när fler samtal och frågor bearbetas. Nomar kopplar också kundkommunikationen till affärsresultat. Företag ser hur många kontakter som faktiskt kommer in, hur många som besvaras, hur många som leder till bokning och vad de missade kontakterna hade varit värda. Det gör kundkommunikationen mätbar och begriplig för både ledning, sälj och marknad. Plattformen är byggd med mänsklig kontroll som utgångspunkt. Företaget bestämmer vad Alma får och inte får hantera, alla samtal loggas och kan granskas, och ärenden kan när som helst lämnas över till personal. Kunderna får automatiseringens tempo utan att tappa kontrollen över hur de bemöter sina egna kunder. Nomar används av verksamheter där tillgänglighet är direkt kopplad till omsättning. Kliniker, salonger, hantverkare, butiker och tjänsteföretag som lever på inkommande efterfrågan använder Nomar för att svara varje gång, korta vägen från intresse till bokning och göra kundkommunikationen till en förutsägbar tillväxtkanal i stället för en flaskhals.

Bien

TrustScore 4 sur 5

5 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Att få kunden att lyckas hjälper Nomar till med

Det finns en enorm kunskap och ingenting är omöjligt. Deras bemötande är alltid ödmjukhet och lyhördhet samt det dom lovar levererar dom till 150 %.
Finns ingen tvekan att jag kommer att fortsätta mitt samarbete med dom och jag ser verkligen fram mot ett väldigt långt samarbete för ingenting är omöjligt för dom .

8 septembre 2026

Hög servicegrad

Hög service och väldigt måna om att jag som slutkund ska vara nöjd. Snabb återkoppling.

28 août 2026

Tack Martin!

Snabb återkoppling är något vi verkligen försöker hålla på, så kul att det märks. Och tack för att du är noga med att höra av dig när något kan bli bättre - det är så vi tränar lösningen till att bli vassare, och det gynnar både er och våra andra kunder.

Hör av dig när som helst.

Nomar fortsätter leverera topptjänster…

Nomar fortsätter leverera topptjänster till oss! Vi är så nöjda! Rekommenderar STARKT

15 mai 2026

Réponse de Nomar Tech AB

Tack, vad glada vi blir!

Att ni fortsätter vara nöjda över tid är det vi bryr oss mest om – det är lättare att imponera i början än att hålla samma nivå månad efter månad. Kul att vi lyckas med det hos er.

Väldigt nöjd med upplevelsen och hjälp…

Väldigt nöjd med upplevelsen och hjälp man har fått. Relationen är super pga deras bemötande och problemlösning. TOPP

13 août 2026

Réponse de Nomar Tech AB

Tack Arman, vad roligt att höra!

Att du lyfter just relationen och bemötandet betyder mycket. Tekniken är halva jobbet - resten handlar om att finnas där när något behöver lösas, och det är där vi vill vara bäst