Perfect georganiseerde reis 🧳 naar Noorwegen 🇳🇴 door Noorderhuis 🚴♀️🥾❄️🏞️📷🗻
Noorderhuis heeft een van de mooiste reizen ooit voor ons gezin naar Noorwegen 🇳🇴 georganiseerd!!
Bij de voorbereiding van de reis werd er echt goed geluisterd naar onze wensen en was er oprechte ruimte en ook veel geduld voor mijn vragen.
De vertaling van het geheel naar een rondreis op maat inclusief bij ons gezin passende activiteiten 🚴♀️🛶🥾is perfect gemaakt waarbij Noorderhuis naar mijn mening onderscheidend is van een aantal andere reisorganisaties. Grote complimenten hiervoor 🤩. We hebben prachtige herinneringen gemaakt 📷.
We zaten in fijne en comfortabele verblijven met vaak fantastisch uitzicht 🏞️. Ook de ritjes 🚘 of mini fjord cruises ⛴️ ernaar toe waren prachtig (en ook niet té lang) waarbij we het geluk hebben gehad met heel erg mooi weer☀️.
De app die je ruimschoots voor aanvang ontvangt heeft erg leuke suggesties voor routes 🗺️ en diverse activiteiten 🥾of bezienswaardigheden. Deze is bij ons van meerwaarde geweest en heeft ons verder ook ontzorgd in het nog moeten opzoeken en uitzoeken van zaken.
Grote dank aan Ward, Lore en het gehele Noorderhuis team voor alle goede zorgen 💐💐! De volgende reis is inmiddels ook al geboekt!