Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Verkeerde maat broek meegenomen Toen ik wilde omruilen werd ik ervan beschuldigd de broek te hebben gedragen Ze zat aan de bovenkant broer te trekken om te laten zien dat ik hem aan had gehad... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

ik heb helaas een zeer slechte ervaring gehad met Norah. Een vestje dat ik daar had gekocht was al kapot na twee keer dragen. Omdat ik niet in de buurt van een fysieke winkel woon, nam ik conta... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Fijne winkel

Ik zie veel slechte ervaringen met Norah, hier kan ik mij niet in vinden. De winkel in Nieuwegein is helemaal top en ook online een fijne klantenservice. Leuke kleding voor een betaalbare prijs. Ook voor dames die geen maatje 36 hebben.

2 avril 2026

Verkeerde maat broek meegenomen

Verkeerde maat broek meegenomen
Toen ik wilde omruilen werd ik ervan beschuldigd de broek te hebben gedragen
Ze zat aan de bovenkant broer te trekken om te laten zien dat ik hem aan had gehad want hij was uitgerekt volgens haar
Die broeken zijn Idd aan geweest, worden meerdere keren gepast door klanten
Werd gewoon uitgemaakt voor leugenaar
Laatste keer dat ik in de Norah in Hoogezand kom
Zeer klant onvriendelijk

29 mars 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Maat 34 in winkel is dus geen echte fysiek maat 34

Je gaat winkelen in fysieke winkel en checkt vooraf voorraad, gezien ik maat 34 nodig heb. Zij werken met mensen die de poppen aankleden. Dit betekent dus dat als jou maat erop zit. Dan heb je pech! Want ze halen de poppen niet leeg. Die voorraad is dus inclusief poppen (ook de enige maat 34 die in gekocht is) Doe dan op tenminste een extra maat hangen in de winkel. Waardeloze constructie! Niet klantvriendelijk. Ik stond daar dus voor niks. Had leuk jasje gezien in mijn maat en die zat op de pop. Laatste keer dat ik daar ben geweest

21 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

ik heb helaas een zeer slechte ervaring…

Omdat ik niet in de buurt van een fysieke winkel woon, nam ik contact op met de klantenservice. Zij verwezen mij echter toch naar de winkel, omdat ik het daar had gekocht. In de winkel werd mijn retour vervolgens geweigerd omdat ik geen bon had, ondanks dat ik een bankafschrift kon laten zien (wat in alle andere grote winkelketens altijd wordt geaccepteerd). Na opnieuw contact met de klantenservice kreeg ik uiteindelijk, na onvriendelijk contact, een bonnummer en ben ik nogmaals naar de winkel gereden (40 minuten reistijd totaal).

Daar bleek echter dat het bonnummer niets opleverde in het systeem. Opnieuw dus geen oplossing..

Kortom: meerdere keren heen en weer moeten rijden voor een product dat na twee keer dragen kapot is, en uiteindelijk nog steeds geen oplossing gekregen. Erg frustrerend.

15 mars 2026

Fijn geholpen in Oosterhout

Prima geslaagd in het filiaal in Oosterhout, na goed advies in gemoedelijke sfeer. Dit filiaal had ik al een poosje gemeden ivm hautain klantonvriendelijk (leidinggevend?) personeel. Dit lijkt te zijn opgelost.
Dus een welverdiend compliment!

22 janvier 2026

Zo onwijs blij

Zo onwijs blij. Ik heb een klapvoet en geen gevoel in mijn rechter voet. Hierdoor kan ik heel erg moeilijk leuke laarzen vinden. Omdat ik heel moeilijk in laarzen kan komen heb de kracht niet in mijn voet. Nu zag ik een paar bling bling korte laarsjes met een rits en veters . En ik kwam er heel erg makkelijk in 😊 door de veters die ik ook los kan maken dus voor mij eindelijk een keer een paar leuke korte laarsjes .

31 décembre 2025

Heel tevreden

Item was in de Norah winkel niet op voorraad hebben ze heel netjes voor mij besteld. Daarna was het contact met de klantenservice over mijn bestelling ook heel fijn verlopen!

7 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super leuke kleding en erg fijn…

Super leuke kleding en erg fijn geholpen!
In de Norah winkel in Alkmaar fijn geholpen en via de online klantenservice was mijn vraag snel en behulpzaam afgehandeld. Top!

4 décembre 2025

Wat slecht.

Wat slecht.. was in Nunspeet.. kwam daar vroeger wel.. werd altijd goed geholpen.. vandaag wat een verschil en slecht.. kwam in Nunspeet in de winkel.. was stil heel stil.. heb geen verkoopster gezien.. je werd niet eens begroet, bij de paskamer stond niemand, bij de kassa niet.. zag niemand.. denk invisible.. kon dus niet vragen wat ik zocht.. dat ging vroeger anders toen kreeg je daar een vriendelijk warm onthaal. 🥲

14 novembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Leuke items. Kwaliteit wisselend.

Met tijd en wijle leuke dingen. Maar ook een paar items die kwalitatief echt slecht waren. Zeker de zomersets die 10 cm krompen. Toen ik dat terugbracht werd ik niet netjes behandeld. Er werden ook onderling blikken uitgewisseld die niet vriendelijk waren. Met veel " dat komt nooit voor, is voor het eerst, onbegrijpelijk ". Kreeg ik een nieuw item. Wat net zo slecht was uiteindelijk.

1 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Een maand geleden kleding gekocht en…

Een maand geleden kleding gekocht en goed geholpen bij Norah Alkmaar. Dit keer goed geholpen en vriendelijk personeel, maar ik stond af te rekenen en er wordt al over je gesproken onderling met elkaar. De vriendelijkheid is dus gemaakt en niet oprecht.
Wacht tenminste tot ik uit je zicht ben voordat je je mening geeft over mij. Ik weet niet of het positief of negatief was wat er werdt gezegd, maar het ging over een kledingstuk dat ik had gepast, en uiteindelijk niet heb gekozen om te kopen.
Echt jammer!

6 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Gisteren weer bij Norah in Haren…

Gisteren weer bij Norah in Haren geshopt. Bij binnenkomst weer zeer vriendelijk begroet door de dames. Ze zijn altijd zeer vriendelijk en heel behulpzaam. En weer geslaagd naar huis gegaan. Super bedankt dames en tot de volgende keer.

8 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben drie keer bij Norah Haren…

Ik ben drie keer bij Norah Haren geweest.
En drie keer ook niet begroet..niet gezien en niet geholpen
Wat ik absoluut nergens bij de norah filialen gewend ben.
Zo jammer..de dames laten veel geld liggen.
Ben uiteindelijk in Hoogezand en Zuidlaren heeeeel fijn geholpen.
Chapeau voor deze 2 filialen.

29 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Deze ster is voor de klantenservice…

Deze ster is voor de klantenservice niet voor het personeel in de winkel ik Ijmuiden. Ik heb februari een spijkerbroek besteld omdat de winkel mijn maat niet had. Nu voor de zomer vakantie viel op dan mn in het kruis de stof dunner werd, vandaag trok ik m aan en hele scheur er in. Klantenservice gemaild, helaas binnen zes maanden is garantie en zeven maanden niets! Geen deel tegemoetkoming, tegoed bon helemaal niet. Slechte zaak terwijl ik er regelmatig kleding koop.

2 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Leuke kleding voor elke vrouw wat wils

Leuke kleding voor elke vrouw wat wils. Toevallig 2x achter elkaar de klantenservice nodig gehad. Eenmaal omdat mouw van vest na 1x wassen volledig los was gegaan en andere keer omdat deur van pakketkast van DHL niet openging en ik niet bij mijn pakket kon. Beide keren keurig opgelost en zeer vriendelijk te woord gestaan.

14 août 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus