Blije klant! Ik had een grote lijst besteld bij Nordenica, die zeer goed was ingepakt. Hierdoor was het een groot pakket waar de bezorger wat moeite mee had; het duurde wat langer. Nordenica heef... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jag kan ärligt talat säga att jag var skeptisk till alla bra recensioner då jag tänkte att ”så här bra kan det inte vara” om ett företag jag aldrig hört talas om förut, MEN, otroligt snabb leverans, s... Voir plus
Écrit par l'entreprise
We print, frame and deliver your pictures and posters. From small to large, single image to gallery wall - frame your favourites your way. All delivered ready to hang from our own frame workshop.
Modern framing workshop
With outstanding craftsmanship and modern technology, we make all our frames ourselves. We have everything needed to ensure that every step of the process, from developing to framing and packaging, is carried out with care and precision in our own Swedish framing workshop.
Crafted with care
We only use high quality materials to ensure products that are both beautiful and of the highest class. From the frame mouldings to the paper and ink used to print your images, all materials are chosen with the utmost care.
Mor Marnas Väg 80F, 212 91, MALMÖ, Suède
Handige site met veel keuze.
Ondanks dat toch een maat nodig die er niet bijstond, maar dit kon ook gemaakt worden.
Heel snel antwoord via mail.
Het resultaat is prachtig!
när man hade en fråga så fick man svar på frågan snabbt och lätt att beställa varan

Réponse de Nordenica
Högkvalitativa produkter till överkomliga priser med utmärkt service och leveranstider.

Réponse de Nordenica
Nordenica heeft me erg goed te woord gestaan, telkens snel gereageerd op mijn mails en is met een nette oplossing gekomen. (Goed dat Nordenica eigenaarschap toonde over het probleem, terwijl de oorzaak bij de vervoerder lag!)
Het heeft even geduurd, maar ben uiteindelijk erg blij met de aankoop (prachtige lijst!) en ook zeker met de klantenservice. Aanrader!

Réponse de Nordenica
Jeg havde brug for et specialtilpasset mount og ramme, og Nordenica leverede over al forventning. Deres kundeservice var super hjælpsom, og jeg modtog min bestilling hurtigt og i perfekt stand. Meget tilfreds med kvaliteten – vil helt klart handle der igen!

Réponse de Nordenica
Jag vill bara tacka er för den fantastiska bröllopstavlan. Jag är mycket nöjd med kvaliteten och den vackra färgen på ramen – den är precis som jag hade förväntat mig. och snabb leverans också

Réponse de Nordenica
Jättefin och helt enligt beskrivning!

Réponse de Nordenica
Lätt att beställa och mitt fotografi blev så fint i en svart ram med passepartout. Jättenöjd.

Réponse de Nordenica
Super kvalitet👌🏽 Levede virkelig op til forventningerne! Selvfølgelig var fragttiden længere fordi det skulle fremstilles og sendes så langt, men kom fint frem inden jul. Fin indpakning der udstrålede kvalitet og havde næsten ikke lyst til at give billedet væk😂

Réponse de Nordenica
Jeg er godt tilfreds både med kvalitet af foto og indramning

Réponse de Nordenica
Har beställt inramade fotoposters vid flera tillfällen och är alltid lika nöjd, snabb leverans och varor enligt beskrivning. Denna gång råkade jag fylla i fel telefonnummer till DHL och mitt paket därför skickades tillbaka till fabriken. Då levererade Remco personligen min tavla hem till oss så att vi skulle hinna få den innan jul. Helt fantastisk service – 10 av 10! 🤩

Réponse de Nordenica
Received excellent advice & help in figuring out how to measure the frame for some polaroid photos of my kids. Am super happy with the frame, it's perfect!

Réponse de Nordenica
Fantastisk service! Jeg var sent ude med en bestilling til min mands 50-års fødselsdag. Trods juletravlhed blev min ordre produceret og sendt super hurtigt - og nåede frem til dagen. Jeg fik hurtigt svar på mine henvendelser og følte nærmest, at ordren blev håndbåret. Collagerammen er så flot og lever op til alle forventninger. Så de aller bedste anbefalinger herfra!

Réponse de Nordenica
The best service, Kind Attention and Efficient Work with the best Results! Thanks a lot Nordenica-Team specially Remko!

Super levering.
Collage kwaliteit is goed gelukt en veilig verpakt.
Zeker een aanrader!

Réponse de Nordenica
Fijn contact gehad. Nog een berichtje gehad dat er een aantal foto's niet helemaal scherp waren dus nog kunnen aanpassen. Verder heel tevrede over de communicatie en het product.

Réponse de Nordenica
Kan kun give min bedste anbefaling - hurtig levering, godt beskyttet indpakning, flotte rammer, flot fremkaldelse. Jamen jeg har kun godt at sige, det er klart et sted jeg vil fremkalde igen. - min bestilling var en gave til en veninde og hun blev så ubeskrivelig glad for de to indrammede fotografier!