God information under behandling af ordre og levering. Varen er dog beklædt med et stof, som ikke er helt så behagelig at sidde på, men det burde jeg jo nok have tjekket inden jeg bestilte 😟

Jeg købte et skrivebord med opbevaring til ca. kr 870,- /tilbud. Levering var tilfredsstillende, ligeså korrespondancen. Varen pakket godt ind. Desværre er skrivebords pladen i 2 dele så den buer/... Voir plus

Alt vi helt fint og pakken kom hurtigt! Det eneste var at pakken kom med vidaXL hvilket faktisk ikke var et problem da der intet var sket med mit skrivebord. Dog så manglede alle stykkerne tal eller... Voir plus

Holder hvad de lover ,men en utrolig lang leveringstid. Bestiller varen og dagen efter opretter de en pakkelabel og pengene bliver trukket fra min konto, men først ugen efter kan jeg hente min pakke... Voir plus

3,6

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

490 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

ADVARSEL!!

ADVARSEL!!
De refunderer ikke dine penge, selvom du har fået en godkendt returnering hos dem ( har dokunentation på returnering) og pengene skulle komme indenfor en uge. Det er mere end 1 1/2 måned siden, og endnu ingen penge tilbage, og de svarer ikke på vores henvendelser. Køb ikke igennem dette firma. Vi fortryder det i den grad!

23 février 2026

Jeg kan desværre ikke anbefale…

Jeg kan desværre ikke anbefale Nordi.dk.

Jeg købte en parasol, hvor “bast”-looket viste sig at være lavet af plastiktråde. Den så fin ud i et par måneder, men derefter begyndte trådene at løsne sig og falde af – og i værste fald flyve rundt i naturen.

Jeg kontaktede Nordi og sendte en video, hvor man tydeligt kan se, at trådene falder af, når jeg forsigtigt kører fingrene igennem. Det ville de ikke acceptere som dokumentation – de mente, at trådene skulle kunne ses flyve af i vinden. Jeg lavede derfor endnu en video, hvor jeg meget nænsomt demonstrerer problemet, men den blev også afvist.

Resultatet er, at jeg nu må kassere en ellers næsten ny parasol, fordi jeg ikke vil bidrage til, at plastikaffald spredes i naturen.

Meget skuffende både i forhold til produktkvalitet og kundeservice.

20 mars 2026

Jeg købte et skrivebord med opbevaring…

Desværre er skrivebords pladen i 2 dele så den buer/ligger ikke plan, som er meget uheldigt og rigtig mange af de forboret huller er ikke dybde.
Møblet er blevet samlet af en håndværker indenfor snedkeri, så det blev gjort rigtigt.
Det færdige produkt ser fint ud, som på billederne, men bordpladen er virkelig en udfordring.

8 février 2026

Plastholdere til lameller knækker efter 1 nat

Købte en seng 120*200 efter kun 1 nat er der 10 lamelholdere som er knækket, og sengen kan ikke bruges.
Man vælger at sælge en seng med lamelholdere i hård plast, hvilket ikke giver mening, da hård plast ikke kan give efter.
Har reklameret og bedt om at få sendt nye, men det går der så nu 2-3 dage med før vi modtager et svar.
Imellemtiden har vores datter en seng hun ikke kan bruge, efter at have boet 1 dag i sin nye bolig.

2 février 2026

Jeg bestilte et natbord med en del…

Jeg bestilte et natbord med en del portion skepsis efter at have læst anmeldelserne. Men altså...jeg har bestilt fra VidaXL før, og kan regne ud at det er samme firma/kvalitet. Jeg har bestilt et kaninbur hos dem før (værre bras!), og så har jeg bestilt et makeupbord til min datter, hvor ledningerne var så irriterende, men det beskrev deres kundeservice så for mig, så jeg blev tilfreds.

Denne gang bestilte jeg et natbord, og det tog 2 timer at samle. Men det var en god beskrivelse, og bordet blev samlet super tilfredsstillende. Til dén pris de tilbyder, har jeg ikke noget imod at tørre savsmuld af produktet, og bruge et par timer på at samle. Det er så fint og jeg er meget tilfreds 🥰

10 janvier 2026