nordicbar Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Jeg fik champagneglas i bryllupsgave som jeg først fik taget i brug 3 måneder senere. Da jeg endelig åbnede pakkerne opdagede jeg, at der var fejl på nogen af glassene. Jeg sendte billeder til ku... Voir plus

Priserne er lige så fantastisk som smagen på de to slags kaffesirup, jeg har købt (karamel og chokolade). Pumperne gør det super nemt at dosere, for det passer med et tryk til mine kopper. En ekstra... Voir plus

L'entreprise a répondu

Virkelig god service. Glassene pakket omhyggeligt ind. En lille håndskreven hilsen gav et personligt præg på handlen. Kan varmt anbefales. Husk at livet er for kort til dårlig vin i dårlige glas. 👍�... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg fik vinglas af min kæreste i gave, som han havde bestilt på Nordicbar' hjemmeside. Desværre finder jeg ud af, at jeg skal have dem i en anden størrelse, og jeg har passeret de 14 dages fortryd... Voir plus

1. Magasin d'alcool

Écrit par l'entreprise

Nordic Bar Group er specialister inden for barudstyr, glas, spiritus og sirup. Når det kommer til alt inden for barudstyr til festlige lejligheder, så er du det rette sted. Vi har udstyr til alle typer og størrelser af begivenheder. Fra champagnekølere og jiggers til vinens verden med vinkølere og proptrækkere, og til de mere vilde fester med shakers, flaskeholdere og sirupper. Vores sortiment er bredt og prissat, så der er noget for alle. Vi leverer i hele EU, så uanset hvor din fest finder sted, kan vi hjælpe dig med at gøre den endnu bedre. Nordicbar Group gør det nemt at finde det rette udstyr til alle festlige lejligheder.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super service!😋

Super service!😋
Fremskaffede 6 stk. skænkepropper med skruelåg, som ellers var udgået af sortimentet!

30 mars 2026

Super service

Da jeg endelig åbnede pakkerne opdagede jeg, at der var fejl på nogen af glassene. Jeg sendte billeder til kundeservice og fik nye uden videre spørgsmål.

Super service, kan klart anbefale at købe glas hos dem.

27 octobre 2025

Så er der ferielukket??

Så er der ferielukket? Det får man så at vide efter at ordren er afgivet? Det er altså for uprofessionelt.
Når jeg så skal fortryde ordren, er det kæmpe besvær der kun er til for at man skal opgive.
Det er useriøst og uprofessionelt. Heldigvis er der andre firmaer end jeres. Det er langt ude!!
Ordrenummer: 137437
Update! Godt at du ikke syntes at det er langt ude.
Jeg har fundet og bestilt i et firma som vist ikke er ramt af barns første sygedag.
Sjovt at det skulle stå alle steder.. er det ikke langt ude at jeg så ikke så det?
Jeres svar her, vidner om jeres faglige højde.
Langt ude ikke? 😉

17 juillet 2025

Réponse de nordicbar

Hej Morten - Øverst på siden som et fast banner på alle sider i shoppen står der at vi holder sommerferie fra d. 14-20 Juli. Det er både aktivt på PC og mobil visning. Det synes jeg ikke er så langt ude :-)
Du lægger i øvrigt en ordre om torsdagen, der så kunne blive sendt om mandagen. Det synes jeg egentligt heller ikke er langt ude.
Jeg annullere din ordre. Fortrydelse af en ordre er i øvrigt bare en mail til os.
Mvh
Bo

Fik leveret en varer med fejl og…

Fik leveret en varer med fejl og ringede til Nordic Bar og den samme dag blev der afsendt nye.Virkelig god og hurtig service

12 juin 2025

Réponse de nordicbar

Dejligt at høre, Tine! Godt at det lykkes at få dem i tide.

hurtig levering

hurtig levering
jeg fik en ordre på servietter til beholderne.
nåede lige, at stoppe ordren, så det hele kom med.
vigtigt for os
mvh
kirsten
settlementet

2 juin 2025

Réponse de nordicbar

Fornøjelse, Kirsten! Sig til, hvis vi kan hjælpe med andet.

Rigtig god kundeservice

Jeg har lige haft kontakt med kundeservice, efter jeg fandt ud at min barmåtte, som jeg købte for en måned siden, allerede var ved at gå i stykker. Dutterne var knækket flere steder.
Intet problem. Jeg fik et meget venligt svar og den nemmeste løsning, nemlig en rabatkode, som jeg kunne bruge på en ny måtte, eller noget helt andet.
Det er ikke sidste gang jeg handler her, hvis jeg har brug for nyt barudstyr. Særligt da de også har et rigtig godt udvalg. Og en hurtigt levering og gode priser.

23 mai 2025