Nordicdrop Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Kontaktade kundservice efter att Bring fortfarande inte uppdaterat min försändelse som mottagen. Fick svar inom några minuter och blev försäkrad att Bring skulle prioritera mitt paket. Kom dagen ef... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Så nöjd med flaskan jag beställt från Nordic drop att jag beställde en till. Flaskan levde verkligen upp till förväntningarna, det bästa var att den är enkel att lägga i is i som dessutom håller sig i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk holdbar og funktionel drikkedunk. Har handlet x flere hos Nordic Drop. Altid hurtig service og levering. God og venlig kontakt med kundeservice, hvor der var sket en fejl med pakken, som b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service. Købte i foråret 3 børne drikke flasker til mine børnebørn. ( så der intet der vælter og der er altid koldt drikke) De 2 flasker var perfekte, den 3 utæt i top og bund, prøvede at... Voir plus

À propos de l'entreprise

À propos de Nordicdrop

Écrit par l'entreprise

About Nordic Drop

At Nordic Drop, we believe that small everyday choices can make a big difference. Our mission is to make it easier to choose high-quality reusable water bottles and travel mugs, helping reduce single-use plastic without compromising on design, durability, or functionality.

We design stylish, long-lasting products made from premium stainless steel for people with active lifestyles. Whether you're at work, the gym, university, or on the go, our products are built to keep your drinks cold for up to 24 hours and hot for up to 12 hours.

Designed for Everyday Life

Our collection includes reusable water bottles for adults and children, as well as insulated travel mugs in a wide range of colours and designs. Many of our bottles come with multiple lid options, allowing you to choose the one that best fits your daily routine.

Our Customers Come First

We believe a great customer experience goes far beyond the product itself. That's why we focus on fast delivery, friendly customer service, and products we're proud to use ourselves.

We continuously listen to customer feedback and use it to improve both our products and the overall shopping experience.

Thank You for Your Feedback

We're incredibly grateful for every Trustpilot review—both positive and constructive. Your feedback helps us grow and ensures we continue to provide the quality and service our customers deserve.

Thank you for choosing Nordic Drop.
We hope our products become a trusted part of your everyday life for years to come.

Coordonnées de contact

Promotion box for Nordicdrop

Nordic Drop

Designed for everyday hydration.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

940 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

521 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

De varmeste anbefalinger herfra

De varmeste anbefalinger herfra.
Rigtig gode termoflasker, som holder både varmt og koldt i rigtig mange timer. Vi er virkelig glade for dem, og alle i familien har hver deres, derfor er det også rigtig smart at man kan have hver sin farve.
Godt design og ekstra god service at man får 3 forskellige låg med, så man kan vælge lige netop det man syntes virker bedst.
God og overskuelig hjemmeside og hurtig levering

29 juin 2026

Hej Gitte,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Imponeret - stadig is i efter en hel dag

Ville lige forsøge med de her stål drikkeflasker, som lovede koldt vand 24 timer.
Så da de kom på tilbud og med en ekstra rabat kode kom den i en pris som var ok, når nu det mest var for at teste den.
Men jeg er meget imponeret. Fyldte den fra morgenen med isterninger og så koldt vand. Selv med et par opfyldninger af mere vand, så var der stadig is i den til aften og vandet var derfor jo også stadig koldt. Dette selvom at den havde lagt i en varm bil i et par timer også.

Så jeg er imponeret og har nu bestilt nogle flere både i 6xx ml og 3xx ml.

26 juin 2026

Hej Anders,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏🤩

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste drikkedunke nogensinde og god kundeservice

De her drikkedunke er det bedste, jeg har prøvet! De holder på kulde og varme virkelig længe. Jeg fyldte den med isvand, og 12 timer senere, var der stadig isterninger i. Imponerende! Og så praktisk med 3 forskellige låg til. Udover det så har de en meget fin kundeservice. Jeg havde fået bestilt den forkerte farve og skrev dem en mail, og jeg fik hurtigt svar om, at de ændrede min bestilling. Jeg kan varmt anbefale dem.

27 juin 2026

Hej Christina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

Very cute and works perfectly

Very cute and works perfectly. Got one bottle for my daughter and liked it so much, i got a second bottle for myself 😊

Hi Iris,

Thank you so much for the review - we truly appreciate it 🙏

All the best
Jonas / Nordic Drop

Perfekte flasker

Perfekte flasker! Holdbare og fedt man kan købe tilbehør, såsom nye sugerør til flaskerne, når de gamle bliver ulækre med tiden, i stedet for at skifte hele flasken ud. ☺️

Hej Luna,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏 ☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastiske produkter som sikrer kolde…

Fantastiske produkter som sikrer kolde drikke dagen lang.
Flot design, hurtig levering!

Hej Betina,

Fantastiske drikkedunke.

Fantastiske drikkedunke.
Holder tæt og holder til børnehaven !!!
Stor fan

Kort levering og god og overskuelig hjemmeside

27 juin 2026

Hej Stine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse ☀️🙏

Bedste drikkedunk

Jeg har købt 3 drikkedunke - hvoraf 2 til børn. Den ene drikkedunk er med i børnehave og bliver behandlet lidt hårdt - men den holder til det! Og så er det dejlig med nogle drikkedunke som kan komme i opvaskeren uden problemer, og at man kan købe reservedele hvis noget bliver væk. Vi har virkelig prøvet mange drikkedunke - det her er de bedste!

24 juin 2026

Réponse de Nordicdrop

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse 🙏☀️

Mega god kundeservice

Mega god kundeservice, faktisk den bedste jeg nogensinde har oplevet. Kan klart anbefale nordic drop, som har gode kvalitetsvarer

23 juin 2026

Hej Mette,

Tusind tak for de flotte ord - dem er jeg virkelig glad for at høre 🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk og hurtig kundeservice!

Der var desværre en produktionsfejl på den ene flaske. Det kan jo ske. Men inden for få timer efter vi kontaktede dem på mail, så tilbød de en anden farve, da den vi havde bestilt først var forventet på lager om 1 måned. Ganske kort efter det svar så fik vi en mail om, at der var en ny flaske på vej til os.

22 juin 2026

Hej Mathias,

Mange tak for anmeldelsen 🙏

Next level kundeservice

Rigtig godt tilfreds med selve drikkedunken. Ved problemer med låget oplevede jeg next level kundeservice. Skrev til dem søndag aften angående problemet og fik svar senere søndag aften, om at de beklagede, og at et nyt låg var på vej.

21 juin 2026

Hej Jacob,

Top service og produkter

Fantastiske drikkedunke som kan komme i opvaskemaskine og som holder drikkevarer kolde i lang tid.
Jeg havde bestilt 3 drikkedunke og oplever problemer med den ene sugerørs låg.
Det gør jeg opmærksom på og med det samme får jeg tilsendt to nye låg.
5 ⭐️ herfra.

21 juin 2026

Hej Møller,

Noté 5 sur 5 étoiles

Anbefaler dem til alle på mit job.

Jeg har i forvejen en flaske fra Nordic drop som følger mig trofast på job hver dag. Holder mine drikkelse kold og er stor fan af der kan være 650 ml i deres flasker. Det har givet mig langt mere fokus på at få drukket nok i løbet af dagen.
Har lige bestilt 2 mere, den ene som gave.

20 juin 2026

Hej Julie,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏🤩

Super god drikke flaske

Super god drikke flaske, tre forskellige låg lille flaskerenser til sugerøret. Holder tæt i tasken uanset hvilken låg der bruges 👍👏Åbningen er så stor at det er nemt at få en håndfuld isterninger i. Har lige brugt den til en biltur i dag 25 grader udenfor, vandet var stadig iskoldt refer 6 timer i en varm bil. Har lige bestilt en mere bare et nummer mindre 🤩
De bedste anbefalinger fra mig 👍
Hurtigst levering 👍
Mvh. Pia

20 juin 2026

Hej Pia,

Meget tilfreds!

Super god oplevelse, med den sjoveste velkomst mail nogen sinde😂 Måtte læse den højt til alle😃
Ellers en hurtig levering med fine opdateringer under vejs👏

18 juin 2026

Fantastisk oplevelse

Lynhurtig levering, fede produkter i god kvalitet og virkelig effektiv kundeservice, da jeg havde brug for hjælp. Meget tilfreds!

19 juin 2026

2. køb

Har lige bestilt for 2. gang. En ekstra vandflaske og ekstra låg. Den holder bare, kan se på klassekammerater at de tit har en ødelagt dunk, men denne holder bare og tilmed holder den vandet dejlig koldt hele dagen.

19 juin 2026

Hej Stine,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus